Widok
Centrum fitness w Bojanie
Drodzy mieszkańcy Bojana i okolic .... planuję otworzyć centrum fitnessu w Bojanie z aerobikiem , kursami tańca , jogą , siłownią , sztukami walk, może jakieś masaże ??? ...
Ogólnie każdy mógłby znaleźć coś dla siebie , zarówno kobiety (także mamy z dziećmi ) jak i mężczyźni....
Jakie macie jeszcze oczekiwania??? Proszę o podsuwanie pomysłów :)
Ogólnie każdy mógłby znaleźć coś dla siebie , zarówno kobiety (także mamy z dziećmi ) jak i mężczyźni....
Jakie macie jeszcze oczekiwania??? Proszę o podsuwanie pomysłów :)
Oczywiście, że da radę. Z mojej strony mogę poradzić, żeby zacząć od podstaw i jeśli pomysł się przyjmie - stopniowo poszerzać ofertę. Uważam, że to fajny pomysł i czekam z niecierpliwością na konkretne informacje. Warto dodać, że w pobliskich miejscowościach nie ma takiego centrum fitness i z tego co widzę zainteresowanie tą tematyką jest duże.
Odpuścić na pewno nie odpuszczę ani wątku ani tym bardziej powstania Centrum.
Mieszkam tu od niedawna i sama doświadczam tego aby dojechać do miasta na tego typu zajęcia w popołudniowych godzinach jest po prostu zgrozą !!! więc będę walczyła aby jak najszybciej zrealizować swój cel :)
Dziękuję że jesteście ze mną. :))
Mieszkam tu od niedawna i sama doświadczam tego aby dojechać do miasta na tego typu zajęcia w popołudniowych godzinach jest po prostu zgrozą !!! więc będę walczyła aby jak najszybciej zrealizować swój cel :)
Dziękuję że jesteście ze mną. :))
centrum fitness super:)swego czasu jeżdzilam na Wiczlino(najbliżej) była tam Strefa Kobiet, ale niestety do czasu, przeniesli sie.Razem z kolezankami jezdzilysmy tam na gimnastyke 40+, połaczona z cwiczeniami na pilkach i bardzo nam tego brakuje jak i pilatesu:)Jeżeli w ofercie będą zajecia dla dojrzalszych pan to juz rezerwuje karnet:)Masaże jak najbardziej tez skorzystam, trzymam kciuki zeby sie udalo:)
Witam na terenie Koleczkowa, Kielna i Szemuda działa fitness juz od wrzesnia 2011 r.
w poniedziałek o 19.00 Szemud Gminne Centrum Kultury Sportu i Rekreacji
we wtorek 18.30 Kielno Remiza
w środę 18.00 Koleczkowo Centrum Kuracyjne (dawne Bardo)
we czwartek 17.30 Kielno i 19.15 Szemud
więcej informacji pod numerem telefonu 505 581 822
grafik zajęć fitness na stronie http://www.szemud.pl
również jestem chetna do wspołpracy jesli chodzi o centrum fitness
Zapraszam :)
w poniedziałek o 19.00 Szemud Gminne Centrum Kultury Sportu i Rekreacji
we wtorek 18.30 Kielno Remiza
w środę 18.00 Koleczkowo Centrum Kuracyjne (dawne Bardo)
we czwartek 17.30 Kielno i 19.15 Szemud
więcej informacji pod numerem telefonu 505 581 822
grafik zajęć fitness na stronie http://www.szemud.pl
również jestem chetna do wspołpracy jesli chodzi o centrum fitness
Zapraszam :)
Witam, tez jestem z okolic i pragnę sie dowiedzieć czy coś funkcjonuje na terenie bojana, super by było uczęszczać każdego dnia na fitnes, aerobik, tbc itd gdzie i kiedy coś powstanie i w jakich cenach, bo dojeżdża is do Gdyni chyba każdemu po dłuższym czasie jest nieopłacalne, proszę odezwać sie jeśli ktoś coś wie na gg 40353441
@Anka. Na jakim etapie jest Twoja realizacja? Czekam, czekam i czekam. ;-)
A tak na poważnie, jak śledzisz wątek dużo chętnych jest do ćwiczeń, tylko nie ma gdzie ćwiczyć.
Zapraszam też do utworzenia wątku na nowym społecznym forum gminy Szemud http://www.sfgs.pl
Miejsce na reklamę masz też za darmo. Przynajmniej na dłuższy czas.
Pozdrawiam.
A tak na poważnie, jak śledzisz wątek dużo chętnych jest do ćwiczeń, tylko nie ma gdzie ćwiczyć.
Zapraszam też do utworzenia wątku na nowym społecznym forum gminy Szemud http://www.sfgs.pl
Miejsce na reklamę masz też za darmo. Przynajmniej na dłuższy czas.
Pozdrawiam.
Pytanie :)drodzy mieszkańcy z Bojana czy bedzie sie wam chciało dojedzać 15km do drogi Gdyńskiej? to jest przed Żukowem tam mam zamiar otworzyć fitness...min pilates już od stycznia 2012, yoga, aerobik, spinning, dla kobiet w ciąży i po,zajęcia ZUMBY dla dzieci, a takze zajęcia z prywatnym trenerem, prosze o odpowiedz :)
ja uwazam ze w bojanie powinna byc jakas hardkorowa siłownia , nie musi byc super ekstra wyposażenie ani lokal klimatyzowany. wazne by był klimat siły . aby sie interes krecił i był równiez dla kobiet do tego mozna dorzucić jakie zajecia fitness i finito . jestem pewien ze taka inwestycja na pewno by przynosiła zyski. Najważniejsze jest by prowadzili to ludzie którzy maja powazne pojecie o tym wszytskim co mogliby doradzic pomóc itp.
pzdr
pzdr
Zgadzam się z przedmówcą. Ponadto uważam, że taką inicjatywę powinna sfinansować gmina. Osobiście ćwiczę od kilkunastu lat, ale nie pod kątem maksymalnych rekordów, ciągłego dążenia do życiówek, ale rekreacyjnie, dla przyjemności. Odpowiedni trening siłowy jak i trening kardio są podstawami dobrego samopoczucia i wyglądu zewnętrznego.
alez pewnie ze sie opłaca, fitnes połączony z siłownią to byłby strzał w dziesiatkę. mysle ze ludziom z koleczkowa kielna dobrzewina czy karczemek bedzie blizej i lepiej dojeżdżać niz do gdyni. wiadomo na poczatku trzeba troche zainwestowac jakis przyjemny lokal ogarnac i potem to z górki. prosze zauwazyc ze to bardzo teraz stało sie 'modne' te siłownie i fitnessy.
Wyjaśniło się, to studio modelowania sylwetki Nailah. Właśnie zdobyłem ulotkę. Zrobię reklamę, a co mi tam http://www.studionailah.pl
Szkoda tylko, że nie ma tam nic dla mnie ;-(
Szkoda tylko, że nie ma tam nic dla mnie ;-(
Odwiedziłem stronę i z oferty niestety nic nie wybiorę co by mi pasowało. Muszę podejść osobiście i porozmawiać. Generalnie tylko biegam, ale do ogólnego rozwoju potrzebuję trochę gimnastyki siłowej i rozciągającej. A szczupły to już jestem, nawet nie wiem czy nie za bardzo :-)
Zapraszam też na pogaduchy mieszkańców gminy Szemud na http://www.sfgs.pl
Pozdrawiam
Zapraszam też na pogaduchy mieszkańców gminy Szemud na http://www.sfgs.pl
Pozdrawiam
Dokładnie z fitnessem to nie ma wiele wspólnego generalnie urządzenia vacu i roll to bardziej specjalistyczne odchudzanie niz codzienny trening...pozdrawiam
Ps. Jak to Żukowo? Kiedy otwarcie w sumie dopóki nie bedzie w bojanie...lepsze to niz zakorkowane Chwaszczynska i Chwarznienska a po zamknięciu Gimnaziona w Vitavie to już nic nie ma w miarę blisko;(
Ps. Jak to Żukowo? Kiedy otwarcie w sumie dopóki nie bedzie w bojanie...lepsze to niz zakorkowane Chwaszczynska i Chwarznienska a po zamknięciu Gimnaziona w Vitavie to już nic nie ma w miarę blisko;(
fitness aerobic itp to luzik.. .ale silownia to koszt okolo 300-400 tysi... bo jak nie bedzie dobrego sprzetu to nie bedzie klientow... biorac pod uwage abonament za 100..? to ile lat i ile klientow na zwrot? czyli jaka rentownosc?.. marne szanse na silownie gdzie indziej niz w centrach miast... szkola walki? - ok.. tylko oni siedza najczesciej w szkolach na salach gimnastycznych...
czego brakuje w bojanie? basenu... ale buraki z gminy przy budowie sali gimnastyczniej tego nie przewidzieli
czego brakuje w bojanie? basenu... ale buraki z gminy przy budowie sali gimnastyczniej tego nie przewidzieli
basen na karwinach czy witominie nie jest w stanie się utrzymać bez pomocy miasta. Naszej gminie nie jest potrzebny kolejny worek bez dna. Durnota ludzi jest po prostu niewyobrażalna. Zamiast siedzieć na kanapie można wyjść poruszać się na świeżym powietrzu. Ani basen ani siłownia nie pomogą w nabraniu formy. Do tego potrzebna jest motywacja, której u was widać brakuje.
działamy mamy sporo klientek z Bojana zapraszamy szczegóły strona http://www.fit-fun.com.pl
ps.czy zagląda jeszcze osoba która chciała otworzyć fitness w Bojanie?pomogę :)
ps.czy zagląda jeszcze osoba która chciała otworzyć fitness w Bojanie?pomogę :)
Jak dla mnie bomba! Nie jestem jakoś zorientowana jeśli chodzi o wszystkie studia w których można się wymęczyć, ale mam postanowienie noworoczne i mam nadzieje że da radę jeszcze w tym roku ? Z rozkeceniem interesu ? Ja się odrazu zapisuje hehe
Grunt to dobra kwota za bilet/karnet.
Opłacała by się w Bojanie siłownia, jest dużo młodyc osób które uciekają z Bojana do miasta na siłownie. Sama bym zresztą skorzystała :D
Grunt to dobra kwota za bilet/karnet.
Opłacała by się w Bojanie siłownia, jest dużo młodyc osób które uciekają z Bojana do miasta na siłownie. Sama bym zresztą skorzystała :D