Widok

Centrum handlowe Gildia

Opinie do zdjęcia: Centrum handlowe Gildia .
Centrum handlowe Gildia ustąpiło miejsca obecnemu Forum Gdańsk, wcześniej nazywanemu Forum Radunia. Łączna powierzchnia handlowa nowego centrum to blisko 60 tys. m kw. W ramach inwestycji powstała również nowa droga, a w pobliżu utworzony został przystanek SKM Gdańsk Śródmieście
Przejdź do galerii.

Centrum handlowe Gildia ustąpiło miejsca obecnemu Forum Gdańsk, wcześniej nazywanemu Forum Radunia. Łączna powierzchnia handlowa nowego centrum to blisko 60 tys. m kw. W ramach inwestycji powstała również nowa droga, a w pobliżu utworzony został przystanek SKM Gdańsk Śródmieście

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Centrum handlowe Gildia

Przejdź do galerii.

A pamiętacie zimę 2011 mrozy tęgie od listopada do marca!!!!

Ten rynek to była tzw. giełda 3 maja :)

I fajny, duży lumpeks też tam był

W Gdańsku nie ma Starówki. Piszesz ze ściany wchodniej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bzdura. Całe szczęście, że tej szkarady już nie ma, a zastąpiło ją coś lepszego jakościowo i estetycznie. Sprawdż ile osób odwiedzało Gildię, a ile osób codziennie przebywa w Forum i będziesz wiedział co jest bardziej akceptowane i potrzebne. Swoje frustracje zachowaj dla siebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Padkudne Firum.

Teraz w tym miejscu stoi paskudne Forum zasłaniające widok na Starówkę od strony trasy WZ
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bojkotuję Forum Gdańsk!

Zniszczyli świetną Gildię żeby zbudować to syfne Forum. Nigdy w tym forum nie zostawię ani grosza.
Łapówki ostro poszły.
Jeszcze za budynia.
Gildia była świetnym miejscem dla zwykłych ludzi. Teraz to tylko najdroższe rzeczy sprzedają (a gorsze jakościowo!).
Jeszcze obok byłego Pośredniaka, za Dworcem PKS był świetny ryneczek.
Tam był ruch duży. Ludzie lubili te miejsca.

Forum Gdańsk precz!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mam jeszcze dżinsy i kurtkę, które tam kupiłem.

Dżinsy się przetarły i stały się modne, a kurtkę dożynam w pracy. Ostało się jeszcze kilkadziesiąt kaset magnetofonowych.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam jeszcze płaszcz kupiony na Gildii. Żal mi się go pozbyć...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

100% popieram

Może gildia nie była cudem architektury za to było wielu drobnych sprzedawców/usługodawców którzy mieli dobre ceny i podejście. Dziś wszystkie mikro/małe firmy zdychają. Ręce zacierają sieciówki. Globalizacja staje się faktem. Cała indywidualność ma upaść, a zwykli pracujący mają tyrać na bogatych i utrzymywać nierobów co lecą na socjal w zamian za głosy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

zdjęcie zostało wrzucone 11.10.22 nie jest nigdzie napisane, że wtedy było zrobione
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda

To bylo super miejsce, porządne ciuchy, niejedne buty tam kupiłem niejedne portki kurtki, polskie dobre produkty wszystko w jednym miejscu człek się nie nałaził, porażka to całe Forum i reszta wszystkich Galerii wszędzie to samo, ceny kosmos, dzielnica Wrzeszcz np wymarła przez Bałtycką domy towarowe polikwidowane sklepy wymierają na Grunwaldzkiej, kiedyś przejść nie można bylo dzielnica żyła dziś czolgiem można jeżdzić, jestem anty galeriom.
popieram tę opinię 74 nie zgadzam się z tą opinią 5

No

Aleś Ty głupi to z zeszlego roku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Tak napisały wolne media i tylko wolne media mają racje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jesteście pewni, że to zdjęcie pochodzi z 11 października 2022? Bo nie pamiętam, żeby wczoraj taki śnieg leżał. ;)
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 14

Centrum handlowe Gildia

Przejdź do galerii.
do góry