Widok
Też słyszałem, że ceny są po prostu z kosmosu.
Najlepsze są puste lokale na Skwerze Nic nikomu tam nie wychodzi. Mocno Pysznie, Stomatolog, Burger i jeden mięsny. Reszta to rotacja. A No i jeszcze winka się trzymają jakimś cudem. Muszą mieć mocne ceny za wynajem lokalu. Niby blisko ten Skwer a jakoś nie po drodze. Ciekawy jestem jak w Dąbrowie będzie w tych wszystkich nowych lokalach. Nowe biznesy. Ciekawe czy sie przyjmie.
Może się nie do końca znam, ale mimo wszystko Banino to sypialnia. Tzn wraz ze wzrostem zaludnienia, coraz więcej ludzi zostaje w domu w czasie dnia. Jednak wg mnie (tzn dane z d*py) z 80% ludzi jeździ do pracy/ szkoły do Gdańska lub Gdyni i wraca 17-18. Wracając kolo 18 raczej chleba w Banińskich piekarniach się nie kupi... a normalne sklepy raczej się zbierają do zamykania.
Większość ludzi robi zakupy koło pracy, a Banino to w ramach nagłego lub weekendu, więc nic dziwnego, że trudno z biznesem trafić.
zawsze jest popyt na żarełko, alkohol, awaryjne zakupy, jednak pewnie z czasem się zapotrzebowanie zmieni, lub już się zmienia
Większość ludzi robi zakupy koło pracy, a Banino to w ramach nagłego lub weekendu, więc nic dziwnego, że trudno z biznesem trafić.
zawsze jest popyt na żarełko, alkohol, awaryjne zakupy, jednak pewnie z czasem się zapotrzebowanie zmieni, lub już się zmienia