Widok
Ceny za wysokie w stosunku do jakości i innych obiektów
Klientką Pizza Baru jestem od kiedy mieszkam na Oruni Górnej- czyli od 13lat. Przez długi czas to była moja ulubiona pizzeria i ilekroć zamawiałam przez tel, zawsze wybierałam to miejsce. Po prostu uwielbiałam smak tej pizzy :) Niestety teraz, wole zamawiać gdzie indziej, ponieważ jakość pizzy się obniżyła (ostatnio ciągle trafiam na jakieś przypalone ranty), a ceny znowu wzrosły.Pizza jest mała (28cm) i starcza mi dosłownie na raz, a i tak płacę za nią 19zł. Za tą cenę można w okolicy zamówić większą z większą ilością składników i równie smaczną. Drogi Panie właścicielu- kiedyś Pizza bar był najlepszą pizzerią na Oruni i można było zapłacić więcej, teraz w okolicy jest na prawdę duża konkurencja, więc przez ceny i wielkość potraw (zarówno pizza jak i dania obiadowe są znacznie mniejsze niż u konkurencji) traci Pan po prostu klientów.Przecież i tak zaoszczędza Pan na lokalu (mała powierzchnia, nie ma gdzie usiąść z rodziną) i na promocjach telefonicznych (nie ma pizzy za karty dowozowe), więc może warto pomyśleć o powiększeniu porcji , bądź obniżce cen? Niech mi Pan wierzy, zamawiam często na telefon wiec mam rozeznanie,a zarówno ja jak i moi znajomi coraz rzadziej zamawiamy w PB.
Moja ocena
Pizza Bar
kategoria: Jedzenie na wynos
obsługa: 5
jakość potraw: 5
czas realizacji: 5
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 4
4.2
* maksymalna ocena 6