Widok

Ceremonia Zakończenia Jarmarku

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Jarmark dobiega końca. Wspólnie z nami zamknij z nami to wyjątkowe wydarzenie. Ponad trzy tygodnie wspaniałej zabawy, targowania i poszukiwania cudów Jarmarku - dziękujemy, że byliście z nami! Do zobaczenia za rok!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]Jarmark dobiega końca. Wspólnie z nami zamknij z nami to wyjątkowe wydarzenie. Ponad trzy tygodnie wspaniałej zabawy, targowania i poszukiwania cudów Jarmarku - dziękujemy, że byliście z nami! [/lead][news 224204 nazwa="Relacja z poprzedniej edycji wydarzenia"]Do zobaczenia za rok![wideo id=83962 width=555 height=312 align=center]
więcej

Już czas...

Czas najwyższy...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najbardziej zapamiętam okolicznych, stałych weteranów, miłośników procentów w każdej formie, porozkładanych frywolnie na leżakach i ławkach na terenie jarmarku, nieprzytomnych, słodko śniących, z którymi nikt nie robił porządku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajnie było?

To szkoda że nie byłem. Za daleko z moreny.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prawdziwe święto, koniec tego syfu
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

mnie to ni grzeje, ni ziębi a w Gdańsku od 70 ciu lat mieszkam, pierwsze po wojnie jarmarki to jeszcze mnie interesowały coś ciekawego można było kupić, a teraz to lichota.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 2

Alleluja ! Tylko dlaczego tak późno? :-)
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nareszci
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 2

[lead]Jarmark dobiega końca. Wspólnie z nami zamknij z nami to wyjątkowe wydarzenie. Ponad trzy tygodnie wspaniałej zabawy, targowania i poszukiwania cudów Jarmarku - dziękujemy, że byliście z nami! [/lead][news 224204 nazwa="Relacja z poprzedniej edycji wydarzenia"]Do zobaczenia za rok![wideo id=83962 width=555 height=312 align=center]
więcej
do góry