Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam! wątek zamknięty Zamówiliśmy w firmie zabudowę kuchni i korytarza. Projekt i meble wykonane...
~Ania
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 września 2014

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Podejście do teamtu było super, szybka wycena i dobór materiału, ale......
~Agnieszka
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 marca 2014

Sympatyczni fachowcy wątek zamknięty Firma rodzinna z tradycjami. Widać że lubią to co robią. Projekt dostosowali...
~Artur
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 listopada 2012

meble kuchenne wątek zamknięty Witam Firma godna polecenia, dokładne i trwałe wykonanie. Meble dokładnie...
~Sebastian i Sylwia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 września 2011

Polecam ! wątek zamknięty Polecam CEZAR MEBLE. Firma wykonuje meble bardzo dobrej jakości, trzyma się...
~Dagmara
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2011

Godni polecenia wątek zamknięty Firma Cezar Meble wykonala nam meble kuchenne, lazienkowe, szafy - garderoby...
~Danuta,Wiesiek-Gdansk
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 października 2010

Rewelacja, bez zastrzeżeń polecam innym. wątek zamknięty Zamówiliśmy meble kuchenne z żoną. Posiłkowaliśmy się jedynie opiniami na...
~Michał Rusiecki
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 listopada 2009

Polecam! wątek zamknięty Firmę Cezar znamy od 10 lat! W 2008 roku po raz kolejny skorzystaliśmy z...
~Monika
-

dodano: 14 lipca 2009

R.H.Mleczko - opinia wątek zamknięty Miła i fachowa obsługa, a przede wszystkim profesjonalizm.Moje...
~R.H.Mleczko
-

dodano: 18 czerwca 2009

polecam firmę wątek zamknięty W ub. roku firma wykonała nam meble kuchenne. Można liczyć na projekt,...
~Ewa i Krzysztof
-

dodano: 12 czerwca 2009

polecam wątek zamknięty Jestem architektem. Moja znajomość z firmą "Cezar" zaczęła się od tego, że...
~Katarzyna Rembarz - pracownia ar
-

dodano: 13 maja 2009

polecam wątek zamknięty Polecam...miła, fachowa obsługa. Kuchnia zrobiona w terminie i...
~Dorota
-

dodano: 17 marca 2009

polecam wątek zamknięty Kuchnia została wykonana terminowo i profesjonalnie.
~Elżbieta A.
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

13

wątków

do góry