Widok
Chamstwo wykładowców UG
Jestem studentem Uniewrystetu Gdańskiego. Kiedy zdałem mature i skladalem papiery do tej szkoły myślalem sobie , ze trafiam pod opieke ludzi o wysokim poziomie intelektualnym. Niestety juz w trzecim tygodniu okazalo sie ze wiekszosc z "szanownych wykładowców" to nic innego jak banda chamów i niedowartosciowanych imbecyli. Potrafia czlowieka wyzwac na zajeciach, ponizyc i zabic w nim wszelkie checi do nauki. Sa pewni swoich posadek i pozwala im to na chamstwo. Żenada . Panowie i Panie - nie pokazujcie jakimi jestescie chamami. Wazcie slowa. Nie pokazujcie nawyków ze swoich domów rodzinnych calej auli ludzi.
Macie jakies doswiadczenia z chamstwem i grubiaństwem pracowników uczeli? Piszcie o tym, Moze to cos zmieni....
PS. Ja to ja, ale ci ludzie którzy płaca za studia zaoczne cieżko zarobione pieadze powinni sie wpisac. Z Was żyje uczelnia. Z Was żyja ci "szanowni wykładowcy" Nie dajcie sie !!!!!!!!
Macie jakies doswiadczenia z chamstwem i grubiaństwem pracowników uczeli? Piszcie o tym, Moze to cos zmieni....
PS. Ja to ja, ale ci ludzie którzy płaca za studia zaoczne cieżko zarobione pieadze powinni sie wpisac. Z Was żyje uczelnia. Z Was żyja ci "szanowni wykładowcy" Nie dajcie sie !!!!!!!!