Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Odradzam! wątek zamknięty Dziewczyny, jeśli nie chcecie przeżywać nerwów, nie idźcie do tego salonu....
~Anka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 czerwca 2016

Nie polecam wątek zamknięty Odebralam suknie z wadami krawieckimi. Przez 3 przymiarki walkowamy byl...
~ASIA WU
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 maja 2016

Przesympatyczna atmosfera i ekstra ceny wątek zamknięty Ceny zdecydowanie najniższe w Gdańsku, modele piękne i z klasą z możliwością...
~Dorota
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 marca 2016

Najtaniej i najlepiej wątek zamknięty Suknie w bezkonkurencyjnych cenach, możliwość modyfikacji, Pani która...
~Kasia B.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 marca 2016

suknia wątek zamknięty Bardzo gorąco polecam salon chantilly . Nie dość ze bardzo profesjonalnie to...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 12 lutego 2015

Przemiła obsługa wątek zamknięty Jestem niesamowicie zadowolona z obsługi i przede wszystkim MOJEJ sukni....
~Karolina
-

dodano: 13 stycznia 2015

Gorąco polecam! wątek zamknięty Witam Polecam Salon Chantilly! To tam wybrałam swoją wymarzoną suknię i...
~Agnieszka
-

dodano: 7 listopada 2014

bylo naprawde milo wątek zamknięty Jestem juz po slubie i moge powiedziec ze wszystko bylo super. Najpierw...
~ania
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 maja 2014

polecam:) wątek zamknięty Bylam w Chantilly około miesiąca temu. To bylo pierwsze miejsce, do którego...
~Milena K.
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 maja 2013

Polecam! wątek zamknięty Jeżeli szukacie eleganckich, subtelnych i dobrych jakościowo sukien, a przy...
~Karolina
-

dodano: 27 lutego 2013

to był mój też pierwszy i ostatni salon ale... wątek zamknięty mam mieszane uczucia co do wszystkiego - Panie, niby miłe ale w tej...
~marta
-

dodano: 16 stycznia 2013

magda - opinia wątek zamknięty Coś w tym miejscu musi być, ja też kupiłam pierwszą suknię jaką...
~magda
-

dodano: 8 listopada 2012

POLECAM CHANTILLY !!! (: wątek zamknięty To był mój pierwszy i ostatni salon :) Jestem naprawdę zadowolona, bo panie...
~Madzia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 maja 2012

*** wątek zamknięty Zgadzam się w 100% z opinią powyżej:) to był mój pierwszy butik...i ostatni:)...
~Gosia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 lutego 2012

Super!!! wątek zamknięty Nie kupiłam sukni w salonie Chantilly i bardzo zaluje i potwierdzam zdanie...
~Kenia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 września 2011

Pierwszy i ostatni wątek zamknięty To pierwszy butik, do którego weszłam oglądać suknię i zarazem ostatni, bo w...
~Karolina
2

dodano: 26 stycznia 2010

Polecam!!! wątek zamknięty Salon godny polecenia. Sprzedawczyni była bardzo miła i cierpliwa, miała...
~ja
-

dodano: 8 lutego 2011

Ocena wątek zamknięty Witam Drogie Panny Młode!! Jeszcze niedawno tez zaliczałem się do tej grupy...
~Marika23
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 6 października 2010

Rewelacyjny butik,obsluga profesjonalna!!! wątek zamknięty Zamówiłam w tym salonie suknię w 2009r. Byłam dwa razy. Raz zeby pomierzyć...
~carla
-

dodano: 12 lipca 2010

Opinia się potwierdziła wątek zamknięty Trafiłam do butiku Chantilly z ciekawości czy potwierdzi się opinia o...
~Anna
-

dodano: 7 lipca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
30

25

wątków

do góry