Widok

Chase The Riddim - No Duck Crew party

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Chase the Riddim part one! - NoDuckCREW Party! Chase the Riddim to cykl imprez NoDuckCREW, którego celem jest promowanie muzyki reggae/dancehall, nurtów pokrewnych oraz innych gatunków czerpiących inspirację z muzyki jamajskiej. Wystąpią: wokaliści: Pablopavo (Vavamuffin) i MR. Reggaenerator (Vavamuffin) selekcja: Kadubra, Snake, Cubeman, Decay sound, Jungle Jesuss, wizualizacje: OZG Design ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pablopa vo

Kupilem jego plyte z nadzieja ze bedzie tak samo dobra jak vava muffin.ale okazala sie tragiczna. Ze zlosci ja wyrzucilem. Takich bzdur kto
re sie ze soba nie rymuja to ja nie slyszalem i wiecej nie chce. Glos ma spoko ale do dobrego numeru potrxebny jest rym melodyjnosc. Zawiodłem sie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 23

MI SIĘ PODOBA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

..

rym.. :] skad ty sie wziales :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sięmitonie...
Dla mnie Pablopavo jest bezapelacyjnym mistrzem mikrofonu. Myślę, że jeżeli gdzieś jest niepodriddim, lub rym okazał się białym, to znaczy że tak właśnie miało być. Ta płyta w pewnych momentach ma produkować niepokój. Kwestia gustu... Dla mnie solowa płyta Pabla jest mistrzostwem. Ale powtarzam, każdy lubi co innego :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeszcze niecale 4 h ;))

Pozytywnie, ajt!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chase The Riddim - No Duck Crew party

Chase the Riddim part one! - NoDuckCREW Party! Chase the Riddim to cykl imprez NoDuckCREW, którego celem jest promowanie muzyki reggae/dancehall, nurtów pokrewnych oraz innych gatunków czerpiących inspirację z muzyki jamajskiej. Wystąpią: wokaliści: Pablopavo (Vavamuffin) i MR. Reggaenerator (Vavamuffin) selekcja: Kadubra, Snake, Cubeman, Decay sound, Jungle Jesuss, wizualizacje: OZG Design ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry