Widok
Chase The Riddim - No Duck Crew party
Chase the Riddim part one! - NoDuckCREW Party!
Chase the Riddim to cykl imprez NoDuckCREW, którego celem jest promowanie muzyki reggae/dancehall, nurtów pokrewnych oraz innych gatunków czerpiących inspirację z muzyki jamajskiej.
Wystąpią:
wokaliści: Pablopavo (Vavamuffin) i MR. Reggaenerator (Vavamuffin)
selekcja: Kadubra, Snake, Cubeman, Decay sound, Jungle Jesuss,
wizualizacje: OZG Design
...
więcej
więcej
Sięmitonie...
Dla mnie Pablopavo jest bezapelacyjnym mistrzem mikrofonu. Myślę, że jeżeli gdzieś jest niepodriddim, lub rym okazał się białym, to znaczy że tak właśnie miało być. Ta płyta w pewnych momentach ma produkować niepokój. Kwestia gustu... Dla mnie solowa płyta Pabla jest mistrzostwem. Ale powtarzam, każdy lubi co innego :)
Dla mnie Pablopavo jest bezapelacyjnym mistrzem mikrofonu. Myślę, że jeżeli gdzieś jest niepodriddim, lub rym okazał się białym, to znaczy że tak właśnie miało być. Ta płyta w pewnych momentach ma produkować niepokój. Kwestia gustu... Dla mnie solowa płyta Pabla jest mistrzostwem. Ale powtarzam, każdy lubi co innego :)
Chase The Riddim - No Duck Crew party
Chase the Riddim part one! - NoDuckCREW Party!
Chase the Riddim to cykl imprez NoDuckCREW, którego celem jest promowanie muzyki reggae/dancehall, nurtów pokrewnych oraz innych gatunków czerpiących inspirację z muzyki jamajskiej.
Wystąpią:
wokaliści: Pablopavo (Vavamuffin) i MR. Reggaenerator (Vavamuffin)
selekcja: Kadubra, Snake, Cubeman, Decay sound, Jungle Jesuss,
wizualizacje: OZG Design
...
więcej
więcej