Chatka Puchatka

Przedszkola

Gdynia, Stanisławy Fleszarowej-Muskat 1

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anida S. - ocena Chciałabym serdecznie polecić Przedszkole "Chatka Puchatka". Jest na wysokim...
~Anida S.
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 27 marca 2025

Kater - ocena Najlepsza decyzja jaką podjęłam! Do Chatki chodziła moja córka i syn. Teraz...
~Kater
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 20 marca 2025

Ewa - ocena Fantastyczne miejsce dla dzieci. Z pomysłem, z inicjatywą, z wartościami....
~Ewa
-

Dorota - ocena Super rodzinna atmosfera, oddane panie, mnóstwo zajęć dodatkowych, pyszne...
~Dorota
-

Małgorzata - ocena Różnorodność zajęć, bezpieczna atmosfera oraz wspaniała opieka kadry...
~Małgorzata
-

Anna Sz. - ocena Profesjonalna kadra pełna ciepła i zaangażowania. Ciekawe zajęcia,...
~Anna Sz.
-

Mateusz - ocena Rozbudowany program zajęciowy. Kubusiowa rodzinka szuka innowacji zgodnie z...
~Mateusz
-

dodano: 19 marca 2025

Anna - ocena Jestem bardzo zadowolona z wyboru przedszkola dla mojej Hani. Wszystkie...
~Anna
-

dodano: 14 marca 2025

Agnieszka - ocena Świetnie przedszkole, od lat na rynku co świadczy o jego renomie. Super...
~Agnieszka
-

dodano: 7 marca 2025

Diana - ocena Nasze dziecko uczęszcza do tego przedszkola od dłuższego czasu i jesteśmy...
~Diana
-

dodano: 25 lutego 2025

Bogumił - ocena Miejsce przyjazne dzieciom i ich edukacji.
~Bogumił
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 10 lutego 2025

Patrycja - ocena jesteśmy bardzo zadowoleni z faktu, że trafiliśmy do tej placówki. wiele obaw...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 17 stycznia 2025

Sylwia - ocena Nasze doświadczenie z tym przedszkolem jest wspaniałe! Mój syn codziennie z...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 9 stycznia 2025

Małgorzata - ocena Placówka obejmuje bogaty wybór zajęć dodatkowych, takich jak rytmika, zajęcia...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 5 grudnia 2024

Karol - ocena Program nauczania jest dostosowany do potrzeb dzieci i wspiera ich rozwój w...
~Karol
-

Daniel - ocena Przedszkole w Gdyni wyróżnia się indywidualnym podejściem do każdego dziecka....
~Daniel
-

Ciocia Agatki - ocena Cudowne miejsce dla dzieci. Panuje w nim ciepła atmosfera, dziecko odkrywa...
~Ciocia Agatki
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 17 października 2024

Anna - ocena Wspaniałe przedszkole do którego nasza córka uwielbia chodzić. Wiele zajęć...
~Anna
-

dodano: 10 października 2024

Łukasz Zieliński - ocena Polecamy przedszkole, korzystaliśmy przez ponad 2 lata bez żadnych uwag!
~Łukasz Zieliński
-

dodano: 3 października 2024

Adam - ocena A ja Wam powiem z punktu widzenia prowadzącego zajęcia dodatkowe. Mam za sobą...
~Adam
-

dodano: 25 września 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
67

64

wątków

do góry