Widok
Chcę kupić feromony
Chcialbym kupić sobie feromony i wypróbować ich działanie ale nie jeśli chodzi o podryw ale w biznesie. Czy ktoś mial takie doświadczenia? .Nie jestem osobą niesmiałą jednakże mam specyficzną pracę...gdzie liczy sie pewność siebie...jestem handlowcem,prezenterem prowadzę pokazy handlowe...spotykam na swej drodze zawodowej i prywatnej dużo nieznanych osób.
No i właśnie od czego zacząć?
No i właśnie od czego zacząć?
Szkoda, bo miałem i jedne i drugie i moim zdaniem premium lepsze. Po pierwsze większą zawartość feromonów. Po drugie po prostu sam zapach jest ładniejszy moim zdaniem oraz dluzej się trzymają na ciele. No ale te niebieskie w sumie również są ok. I jedne i drugie dodają pewności siebie w kontaktach z innymi. Napisz jak podzielają.
Hello, visit our online shop https://www.link.com/
Trzeba zmniejszyć dawkę. Już kolega tutaj napisał, że użyte w nadmiernej ilości mogą powodować efekt odwrotny (oczywiście jeśli są to prawdziwe feromony a nie jakieś szajsy z allegro za kilka złotych). Wyjątkiem jest jeśli łączysz taki pheromone essence ale nie z feromonami ale ze standardowymi perfumami. Wtedy możesz użyć normalną ilość. I tą ilość to sam musisz sobie wyznaczyć. Sam używam jedną kroplę, chociaż w internecie pisali że można używać 2-3. Zauważyłem, że jednak kropla wystarczy aby było działanie. Przynajmniej tak jest w przypadku pheromone essence.
Kilka moich doświadczeń;
Love Desire - niezłe chociaż nie używam i raczej nie kupię bo zapach mi nie odpowiada. Wersja premium również mnie ne ciągnie
pheromone essence - ogólnie super, działanie jest, przyciagają wyraxnie laski. Dodaktowo nie pachną co mi odpowiada.
sesual attraction - przyzwoite, niedrogie tak wiec jeśli nie używaliście feromonow to warto jest sobie kupić
btb - nie polecam. dzialania praktycznie brak
Love Desire - niezłe chociaż nie używam i raczej nie kupię bo zapach mi nie odpowiada. Wersja premium również mnie ne ciągnie
pheromone essence - ogólnie super, działanie jest, przyciagają wyraxnie laski. Dodaktowo nie pachną co mi odpowiada.
sesual attraction - przyzwoite, niedrogie tak wiec jeśli nie używaliście feromonow to warto jest sobie kupić
btb - nie polecam. dzialania praktycznie brak
Przetestowałem w życiu kilka zapachów. Moje typy to:
1. Prada - Luna Rossa Carbon
2. Kenzo - L'Eau par Kenzo Pour Homme
To takie w ciemno można brać.
Love Desire też miałem i też uważam, że to jest obowiązkowa pozycja. Stosunek ceny do jakości prezentuje się w tym przypadku bardzo dobrze. Zapach o miłej aparycji, może się podobać i się podoba.
1. Prada - Luna Rossa Carbon
2. Kenzo - L'Eau par Kenzo Pour Homme
To takie w ciemno można brać.
Love Desire też miałem i też uważam, że to jest obowiązkowa pozycja. Stosunek ceny do jakości prezentuje się w tym przypadku bardzo dobrze. Zapach o miłej aparycji, może się podobać i się podoba.