Widok

Chcę kupić feromony

Chcialbym kupić sobie feromony i wypróbować ich działanie ale nie jeśli chodzi o podryw ale w biznesie. Czy ktoś mial takie doświadczenia? .Nie jestem osobą niesmiałą jednakże mam specyficzną pracę...gdzie liczy sie pewność siebie...jestem handlowcem,prezenterem prowadzę pokazy handlowe...spotykam na swej drodze zawodowej i prywatnej dużo nieznanych osób.

No i właśnie od czego zacząć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No ja wlasnie mysle o zakupie jakiegoś ladnego stroju erotycznego, ale totalnie mie wiem skąd moge zamowic...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A moze dodac do tego jakas ladną, zmysłowa bielizne? :) na facetów takie cos dziala, oni lubią sobie popatrzec

... i much

Poprostu nie myj genitaliów. Po jakimś czasie efekt zaskoczy ciebie samego. Nie opędzisz się od samic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda, bo miałem i jedne i drugie i moim zdaniem premium lepsze. Po pierwsze większą zawartość feromonów. Po drugie po prostu sam zapach jest ładniejszy moim zdaniem oraz dluzej się trzymają na ciele. No ale te niebieskie w sumie również są ok. I jedne i drugie dodają pewności siebie w kontaktach z innymi. Napisz jak podzielają.

Po grochowce masz za darmo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Te tańsze, nie chciałem na razie wywalać tyle kasy na feromony. jak się sprawdzą to może kupić te premium.

Love desire niebieskie czy premium?

Tak myślałem, jak na razie zamówiłem sobie love desire jak również pheromone essence, Od jutra albo od dzisiaj zaczynam. Bo powinny dzisiaj przyjść.

Polecam wypróbować sobie kilka rodzajów, na początku mniejsze dawki każdego kolejnego feromonu tak aby dopasować je do skóry. Nie polecam natomiast robić mixów bo to dopiero na potem, na początek warto próbować same.A i lepsze są mniejsze dawki bo przedawkowanie jest również kiepskie.
do góry