Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Run Your Skills wątek zamknięty Serdecznie polecam! Na pewno ten obóz dostarczy Ci niezapomnianych wspomnień,...
~~Justyna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 maja 2012

Bartosz - opinia wątek zamknięty Warto pojechać ze względu na klimat, dobrą zabawę i przede wszystkim...
~Bartosz
-

Świetne obozy wątek zamknięty Bardzo polecam ofertę ChceJuzWakacje.pl. Obozy są prowadzone profesjonalnie,...
~Antek
-

Zdecydowanie na tak wątek zamknięty obóz run your skills - pełen profesjonalizm, super ośrodek, kadra jak...
~Mikołaj
-

dodano: 20 kwietnia 2012

Polecam bardzo! wątek zamknięty Sam byłem na obozie Run Your Skills. Pozytywne treningi, potężny rozwój...
~Kodus
-

dzieciaki zachwycone! wątek zamknięty już teraz nie mogłabym posłać moich dzieci z innego biura na obóz, niż z...
~Anna W,
-

Profesjonalny i bezpieczny wypoczynek wątek zamknięty Szczególnie polecam , bogata oferta , wykwalifikowana i doświadczona kadra....
~Lucyna
-

dodano: 19 kwietnia 2012

Obozy dla każdego! wątek zamknięty Gdy po raz pierwszy usłyszałem o obozach z ChceJuzWakacje.pl nie byłem do...
~Paweł
-

dodano: 19 kwietnia 2012

Obóz Dancing Star!!! wątek zamknięty Na początku, gdy zobaczyłem ofertę tego obozu nie byłem do końca przekonany...
~Grzesiek
-

dodano: 18 kwietnia 2012

Super wątek zamknięty Super oferta! Malo firm proponuje tak ciekawe wakacje dla dzieci, wysłaliśmy...
~Agata
-

dodano: 18 kwietnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry