Widok
A jak to się ma do reszty niniejszego wątku?
Czyżbyś imputował/a/o, że któryś z uczestników dyskusji jest ofiarą zawiści?
Przecież ani urody (która jest kwestią gustu) ani bogactwa na Forum nie widać. Są tylko słowa, które prawdy oddawać nie muszą.
Można natomiast z pewnością ocenić czyjąś mądrość czy inteligencję (a także cechy charakteru). Jednak czy można być zawistnym z tego powodu? Szczerze wątpię.
Czyżbyś imputował/a/o, że któryś z uczestników dyskusji jest ofiarą zawiści?
Przecież ani urody (która jest kwestią gustu) ani bogactwa na Forum nie widać. Są tylko słowa, które prawdy oddawać nie muszą.
Można natomiast z pewnością ocenić czyjąś mądrość czy inteligencję (a także cechy charakteru). Jednak czy można być zawistnym z tego powodu? Szczerze wątpię.
prosze o chwile uwagi!
my wszyscy WŁAZIMY W kaazdy watek,który ktos załozył
aby kogos poznac!
i przesadzamy z pobocznymi scenariuszami
mamy hopla na punckie tworzenia tesiemców
moze dajmy sobie spokoj
?
chłopakowi zycze znalezienia fajnej paczki-
i przepraszam CIEBIE ZA NAS WSZYSTKICH
nieciekawy przykład dajemy
postaram sie poprawic!
Hal dostanie lanie
..Sadyl lizaka..
babcia Isztar idzie sie uczyc..do kąta :):):)
my wszyscy WŁAZIMY W kaazdy watek,który ktos załozył
aby kogos poznac!
i przesadzamy z pobocznymi scenariuszami
mamy hopla na punckie tworzenia tesiemców
moze dajmy sobie spokoj
?
chłopakowi zycze znalezienia fajnej paczki-
i przepraszam CIEBIE ZA NAS WSZYSTKICH
nieciekawy przykład dajemy
postaram sie poprawic!
Hal dostanie lanie
..Sadyl lizaka..
babcia Isztar idzie sie uczyc..do kąta :):):)
Drogi anonimie:
Zarzut o używanie słów przejętych od H. padł po użyciu przeze mnie słowa "imputować"
vide: http://www.grupy.senior.pl/Re-Co-przywieSc-z-Bulgarii,p,2397423,9.html
Sformułowania "ad personam" użyłem celowo. Jest to jedno z ulubionych określeń pana H. Wielokrotnie nawoływał on na Forum, aby używać argumentów ad rem a nie ad personam, czego zresztą i ja jestem gorącym zwolennikiem ;]
Zarzut o używanie słów przejętych od H. padł po użyciu przeze mnie słowa "imputować"
vide: http://www.grupy.senior.pl/Re-Co-przywieSc-z-Bulgarii,p,2397423,9.html
Sformułowania "ad personam" użyłem celowo. Jest to jedno z ulubionych określeń pana H. Wielokrotnie nawoływał on na Forum, aby używać argumentów ad rem a nie ad personam, czego zresztą i ja jestem gorącym zwolennikiem ;]
Halewicz-nie wiem co jest wstyd u ciebie
lubiec lizaki?
czy masz jakies inne skojarzenia ,których sie wstydzisz???
lubisz --uwielbiasz--jak kazdy facet..masz pociag do francuskiego
co widac po nazwie restauracji
tobie pasuje..choc wielu nie wie jak to wymawiac!
i nie udawaj cnotki niewydymki..wogole ty jakis jestes niedopieszczony
nadrob to w koncu:):)
smieszne te twoje przytyki
a ja lubie wszystko ---...co lubie
i tak bedzie dopoki bede mobilna..wszystkimi członkami
lubiec przyjemne rzeczy nie jest wstydem w zadnym wieku!!!
nie bron sobie--wyluzuj sie w koncu
bedziesz strawniejszy
i bardziej ponetny
nie pomogłoby ci Rozi?:)
lubiec lizaki?
czy masz jakies inne skojarzenia ,których sie wstydzisz???
lubisz --uwielbiasz--jak kazdy facet..masz pociag do francuskiego
co widac po nazwie restauracji
tobie pasuje..choc wielu nie wie jak to wymawiac!
i nie udawaj cnotki niewydymki..wogole ty jakis jestes niedopieszczony
nadrob to w koncu:):)
smieszne te twoje przytyki
a ja lubie wszystko ---...co lubie
i tak bedzie dopoki bede mobilna..wszystkimi członkami
lubiec przyjemne rzeczy nie jest wstydem w zadnym wieku!!!
nie bron sobie--wyluzuj sie w koncu
bedziesz strawniejszy
i bardziej ponetny
nie pomogłoby ci Rozi?:)
To ty jesteś takim mentalnym masochistą o intelektualnym zacięciu^^ Ale dość tchórzliwym, bo atakujesz znienacka, potem podkulasz ogonek i zmykasz, potem spod różnych płaszczyków wyskakujesz i kąsasz, aby znowu się pojawić w pełnej krasie i ponownie przyjmować razy w imię bliższego poznania osób...
Ja przynajmniej jestem stały w poglądach, mam na tyle jaj aby stawić czoła pod własnym nickiem, a nie tchórzyć.
Co do meritum, to "Zake" napisał idealnie, skoro mało ciebie temat interesuje to na ch.... odpowiadasz?
Ja przynajmniej jestem stały w poglądach, mam na tyle jaj aby stawić czoła pod własnym nickiem, a nie tchórzyć.
Co do meritum, to "Zake" napisał idealnie, skoro mało ciebie temat interesuje to na ch.... odpowiadasz?
Stałość poglądów nie wyklucza ich zmiany poprzez przyjęcie logicznej i ciekawej argumentacji. O ile adwersarz, poza intencją bycia zwyczajnie kąśliwym i głupawo populistycznym, broni swojego zdania logiczną argumentacją, warty jest dyskusji i wymiany zdań.
Ty w mojej ocenie nie masz żadnych konkretnych poglądów, zmieniasz je w zależności od sytuacji, aby może przypodobać się innym, swoiście podlizać, jak dziewczynka, która lubi być zawsze "lubiana" - ot, taki forumowy populizm zza węgła, a to z innego IP, a to udając kogoś innego.
Ja nie dbam o poklask wobec moich poglądów, potrafię dyskutować i bronić swojego zdania, tak jak wielu innych na tym forum. Nie zgadzasz się ze mną, ok i bardzo dobrze, masz prawo do własnego zdania ale atakuj argumenty, a nie osobę, która je wyraża.
Potrafię być mocno złośliwy i ironiczny i zapewniam Cię, że dotychczas unikałem, poza parom sytuacjami, szerszej konfrontacji w dyskusji z Tobą.
Ale widzę, że moja defensywna postawa raczej zachęca Ciebie do bardziej śmiałych wycieczek personalnych, zatem przyjmij do wiadomości, że od tej chwili to się zmieni.
Nigdy pierwszy nie atakuję, a zaatakowany potrafię się skutecznie obronić - tak w życiu realnym, jak i tym bardziej na forum dyskusyjnym.
Ty w mojej ocenie nie masz żadnych konkretnych poglądów, zmieniasz je w zależności od sytuacji, aby może przypodobać się innym, swoiście podlizać, jak dziewczynka, która lubi być zawsze "lubiana" - ot, taki forumowy populizm zza węgła, a to z innego IP, a to udając kogoś innego.
Ja nie dbam o poklask wobec moich poglądów, potrafię dyskutować i bronić swojego zdania, tak jak wielu innych na tym forum. Nie zgadzasz się ze mną, ok i bardzo dobrze, masz prawo do własnego zdania ale atakuj argumenty, a nie osobę, która je wyraża.
Potrafię być mocno złośliwy i ironiczny i zapewniam Cię, że dotychczas unikałem, poza parom sytuacjami, szerszej konfrontacji w dyskusji z Tobą.
Ale widzę, że moja defensywna postawa raczej zachęca Ciebie do bardziej śmiałych wycieczek personalnych, zatem przyjmij do wiadomości, że od tej chwili to się zmieni.
Nigdy pierwszy nie atakuję, a zaatakowany potrafię się skutecznie obronić - tak w życiu realnym, jak i tym bardziej na forum dyskusyjnym.
Z czyją prawdą?
Nie zauważyłem, aby głosił populistyczne poglądy, tudzież słodko przyklaskiwał komukolwiek, co najwyżej mogę, acz nie muszę, przyznać komuś rację.
Zresztą to co napisałeś/łaś jest nielogiczne - gdybym dbał o poklask, nie prowokowałbym do dyskusji, a nie mogę pierwszy atakować, skoro napiszę, że jest ładna pogoda, a przykładowy "wdr" lub któryś z klonów uzna, że to podstawa do złośliwości.
@Sadyl - nigdy nie twierdziłem, że nie mam koguciego ducha, także od czasu do czasu istnieje taka konieczność, aby wskoczyć na płot, donośnie zapiać i tym samym poprawić Tobie humor ^^
Nie zauważyłem, aby głosił populistyczne poglądy, tudzież słodko przyklaskiwał komukolwiek, co najwyżej mogę, acz nie muszę, przyznać komuś rację.
Zresztą to co napisałeś/łaś jest nielogiczne - gdybym dbał o poklask, nie prowokowałbym do dyskusji, a nie mogę pierwszy atakować, skoro napiszę, że jest ładna pogoda, a przykładowy "wdr" lub któryś z klonów uzna, że to podstawa do złośliwości.
@Sadyl - nigdy nie twierdziłem, że nie mam koguciego ducha, także od czasu do czasu istnieje taka konieczność, aby wskoczyć na płot, donośnie zapiać i tym samym poprawić Tobie humor ^^
> co tak mopsiczkę uraziło ? ;)
W "znikniętych" wpisach Halewicz proponował autorowi wątku zakup mopsiczki jako wabika na kobiety.
Przy czym sam przyznał, że jego mopsiczka jest daleko.
Troszkę na bakier z chwaleniem się nią w innym wątku: http://forum.trojmiasto.pl/Watek-dla-milosnikow-zwierzat-t547470,1,2.html
Nie zauważyłem nigdzie znamion łamania przez Halewicza regulaminu Forum.. zatem nie było to zapewne "zniknięcie odgórne" a "zniknięcie na życzenie" ;]
W "znikniętych" wpisach Halewicz proponował autorowi wątku zakup mopsiczki jako wabika na kobiety.
Przy czym sam przyznał, że jego mopsiczka jest daleko.
Troszkę na bakier z chwaleniem się nią w innym wątku: http://forum.trojmiasto.pl/Watek-dla-milosnikow-zwierzat-t547470,1,2.html
Nie zauważyłem nigdzie znamion łamania przez Halewicza regulaminu Forum.. zatem nie było to zapewne "zniknięcie odgórne" a "zniknięcie na życzenie" ;]