Widok

Chemtrails - Trwałe smugi - Chemiczne, rakotwórcze opryski

Toksyczne Smugi nad głowami.... leją na nas toksyny a rząd nic z tym nie robi, udając że nic się nie dzieje. w momencie zapytania kogoś kompetentnego, odpowiedź brzmi ,, Przestrzeń Powietrzna dzierżawiona jest przez NATO, nic za to nie możemy...." To jest jakiś Absurd!!! Kosztem naszego zdrowia!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawe, kto i komu tak odpowiedział.
"Chemtrails" czyli zwykłe smugi kondensacyjne, były widoczne na niebie już za siermiężnego Prylu. Bo to zupełnie normalne zjawisko fizyczne, występujące przy odpowiedniej wilgotności i temperaturze powietrza na śladzie po poruszającym się silniku odrzutowym.
To wiedza z zakresu szkoły podstawowej, ale kompletnie bzdurna teoria spiskowa jest atrakcyjniejsza jako plotka. Taka współczesna czarna wołga...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

Proponuję nie wychodzić z domu i założyć czapeczkę z folii aluminiowej. Przypominam, że mamy już w gdańsku 5g!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aluczapka trochę głupio wygląda. Ale jest w sprzedaży krem przeciw 5G :]

https://www.antyradio.pl/News/Sprzedawal-krem-przeciwko-dzialaniu-5G-Zarobil-pol-miliona-41441
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

alimenty (15 odpowiedzi)

Hej. Mój były mąż płaci mi bardzo niskie alimenty, nieadekwatne do jego wypłaty. Brakuje mi...

Adwokat rozwód - kogo polecacie? (4 odpowiedzi)

Poszukuję adwokata do sprawy rozwodowej. Bardzo się boję męża. Czy ktoś może mi kogoś polecić?

Jak otworzyć sklep internetowy (82 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

do góry