Widok
to było na odwrót :P posądzali mnie o brak empatii. Mi empatii nie brakuje, szczególnie tej poznawczej, aczkolwiek moja awersja do głupoty i religii połączona z trochę niekonwencjonalnym spojrzeniem na świat może powodować iż w niektórych przypadkach podkreślenie mojego punktu widzenia możesz odbierać jako tryskanie jadem bez empatii. Ot cała tajemnica.
Zrozumiałaś czy bardziej łopatologicznie wyjaśnić tak za pomocą piesków, kotków itp. ;P
Zrozumiałaś czy bardziej łopatologicznie wyjaśnić tak za pomocą piesków, kotków itp. ;P
@wdr - ponieważ jesteś tu od niedawna, bądź na tyle krótko, że nie wpisałeś się na listę moich top'owych i stałych hejterów, zatem nie rozumiesz konwencji mojego powrotu na forum; ale tu trzeba umieć czytać między wierszami i znać genezę tematu.
Niemniej jednak będę z niecierpliwością czekać na Twoje wystąpienia i komentarze^^
Niemniej jednak będę z niecierpliwością czekać na Twoje wystąpienia i komentarze^^
@sissel Pozwolę sobie wtrącić się w tę zacną wymianę zdań. Ponoć najbardziej złośliwe są osoby o wysokich wynikach na skali psychopatii, narcyzmu i makiawelizmu ;)
Nie żebym się u Was doszukiwała, oczywiście.
Witamy w klubie, samotna nie będziesz kilka Pań już u nas jest :)
@mmm
pamiętam o wzrokowcach, spróbuje coś znaleźć ;P
Nie żebym się u Was doszukiwała, oczywiście.
Witamy w klubie, samotna nie będziesz kilka Pań już u nas jest :)
@mmm
pamiętam o wzrokowcach, spróbuje coś znaleźć ;P
Panie Halewicz strasznie szybko się pan irytujesz, może to niekorzystnie odbić się na mopsie, jeżeli w tekście ujrzysz coś takiego ;P lub ;) to oznacza to że należy przeczytany tekst traktować z przymrużeniem oka jako żart (chyba nie ja pierwszy zwracam na to uwagę). Próbę podjudzania forumowiczów i wciskania im jakoby "próbuję edukować durnowatych maluczkich" uważam już za akt desperacji i rozpaczy w szukaniu popleczników dla własnej opinii. Nie wiem czy są to problemy z czytaniem ze zrozumieniem czy też zabieg celowy, tak czy siak powiem - Oj nie ładnie. Mopsik patrzy na Tatusia i CO !?
@mmm
Mówiąc kotki,pieski miałem na myśli zaprezentować to poprzez personifikację , a zrozumiałem że ty chciałbyś w formie historyjki obrazkowej - to musisz się wstrzymać :P
@mmm
Mówiąc kotki,pieski miałem na myśli zaprezentować to poprzez personifikację , a zrozumiałem że ty chciałbyś w formie historyjki obrazkowej - to musisz się wstrzymać :P