Widok
Chłopem i babą stworzył nas Bóg
Opinie do spektaklu: Chłopem i babą stworzył nas Bóg.
Chłopem i babą stworzył nas Bóg Koncert komediowo-romantyczny w wykonaniu Marka Sadowskiego, Małgorzaty Burjan oraz Patryka Skarbek -Tłuchowskiego. Preferencje wiekowe: 15+ "Chłopem i Babą stworzył nas Bóg" to idealna propozycja (nie tylko na Walentynki) dla wszystkich, którzy lubią od czasu do czasu poanalizować otaczającą rzeczywistość (w tym przypadku związek dwojga ludzi). Kolejne ...
Przejdź do spektaklu.
Chłopem i babą stworzył nas Bóg Koncert komediowo-romantyczny w wykonaniu Marka Sadowskiego, Małgorzaty Burjan oraz Patryka Skarbek -Tłuchowskiego. Preferencje wiekowe: 15+ "Chłopem i Babą stworzył nas Bóg" to idealna propozycja (nie tylko na Walentynki) dla wszystkich, którzy lubią od czasu do czasu poanalizować otaczającą rzeczywistość (w tym przypadku związek dwojga ludzi). Kolejne ...
Przejdź do spektaklu.
Kiedy kupowałam bilety nie zauważyłam ,że jest to koncert. Na początku trochę się tego bałam ale wcale nie żałuje. Pierwszy raz byłam na tego rodzaju rozrywce. Było pięknie, romantycznie, śmiesznie i po prostu prawdziwie. Polecam bardzo serdecznie. Ukłony dla osób występujących ale jednak Pan Marcin moje serce skradł najbardziej.