Widok
Chłopem i babą stworzył nas Bóg
Opinie do spektaklu: Chłopem i babą stworzył nas Bóg.
Teatr Gdynia Główna zaprasza na koncert komediowo - romantyczny na dwa głosy i instrument CHŁOPEM I BABĄ STWORZYŁ NAS BÓG Chłopem i babą stworzył nas Bóg Teksty piosenek i reżyseria - Marek Sadowski obsada: Amal Anani i Marek Sadowski Klawisze: Patryk Skarbek - Tłuchowski Światło: Marzena Chojnowska A czy Wy, zapomnieliście już co Was do siebie przyciągnęło? Romantyczne zakochanie ustąpiło ...
Przejdź do spektaklu.
Teatr Gdynia Główna zaprasza na koncert komediowo - romantyczny na dwa głosy i instrument CHŁOPEM I BABĄ STWORZYŁ NAS BÓG Chłopem i babą stworzył nas Bóg Teksty piosenek i reżyseria - Marek Sadowski obsada: Amal Anani i Marek Sadowski Klawisze: Patryk Skarbek - Tłuchowski Światło: Marzena Chojnowska A czy Wy, zapomnieliście już co Was do siebie przyciągnęło? Romantyczne zakochanie ustąpiło ...
Przejdź do spektaklu.
Kiedy kupowałam bilety nie zauważyłam ,że jest to koncert. Na początku trochę się tego bałam ale wcale nie żałuje. Pierwszy raz byłam na tego rodzaju rozrywce. Było pięknie, romantycznie, śmiesznie i po prostu prawdziwie. Polecam bardzo serdecznie. Ukłony dla osób występujących ale jednak Pan Marcin moje serce skradł najbardziej.