Widok
Chodnik przy ul Hebla
Witam
W związku z brakiem świetlicy w szkole dzieci muszą same sobie radzić w powrocie ze szkoły.Jednak do tej czynności jest niezbędna infrastruktura drogowa. Idąc ul Hebla można dostać zawał ze względu na osoby przekraczające prędkość swoimi samochodami.
Bardzo prawdopodobne jest że kiedyś dojdzie do tragicznego wypadku z udziałem naszych dzieci.
Brak bezpiecznej infrastruktury , brak opieki w szkole po zajęciach sprawia że rodzice muszą zmieniać godziny pracy i bezpiecznie dowozić i odbierać pociechy ze szkoły.Proszę o wpisy w sprawie pisma do Urzędu Gminy dotyczącego wykonania chodnika na ul Hebla.
W związku z brakiem świetlicy w szkole dzieci muszą same sobie radzić w powrocie ze szkoły.Jednak do tej czynności jest niezbędna infrastruktura drogowa. Idąc ul Hebla można dostać zawał ze względu na osoby przekraczające prędkość swoimi samochodami.
Bardzo prawdopodobne jest że kiedyś dojdzie do tragicznego wypadku z udziałem naszych dzieci.
Brak bezpiecznej infrastruktury , brak opieki w szkole po zajęciach sprawia że rodzice muszą zmieniać godziny pracy i bezpiecznie dowozić i odbierać pociechy ze szkoły.Proszę o wpisy w sprawie pisma do Urzędu Gminy dotyczącego wykonania chodnika na ul Hebla.
jak się nie podoba to wracaj do miasta gdzie masz chodniki!!! a nie zaraz czekaj, przecież płacę podatki tutaj, to chyba mogę wymagać podstawowej infrastruktury, ale po co, lepiej wójtowi studia sfinansować, a w ramach protestu napiszę dwa posty na forum i dał łapkę w górę na fejsie a w następnych wyborach Rysiu 70% bo nikomu się nie będzie chciało d*py ruszyć.
Witam! Ja mieszkam na Hebla i widzę z jaką prędkością jadą samochody a najszybciej to gruszki lub ciężarówki. Mąż pisał do wójta 5 razy żeby chociaż spowalniacze postawili ale w odpowiedzi Pan wójt skomentował, że to jest główna droga a jak zrobią Warszawska to nie będzie ruchu. Przecież na byłym Jantarze budują domy i ciągle przybywa mieszkańców!! Swoją drogą tędy jeżdżi nasza radna Pani Perz i też nie widzi problemu.