Widok

Chodniki na Dembińskiego w pisch odchodach

Czy właściciele czworonogów spacerujący z nimi na Dembińskiego w Gdyni mogliby zacząć sprzątać po swoich pupilach? Nie ma dnia, by na chodniku nie znalazła się psia kupa, droga do domu zaczęła przypominać tor przeszkód.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dlatego ja

chodzę zawsze w kaloszach
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

To samo...

Witam Kolego. To samo mamy w Gdańsku, mieszkam na nowym osiedlu kup napierdolone jak nigdy.
Jak zwrócisz uwagę o posprzątanie To opierdol można dostać.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 5

Podobnie na Chyloni nie da się przejść trawnikiem same psie miny są
A np przy zamenhofa 2 ktoś jeszcze pieluchę wyrzucił z okna
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

na Chyloni rządzi dr Svencjusz. Do niego zażalenia niechay się kierują
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dołączam się do apelu. Jak chce się mieć psa, to trzeba po nim sprzątać. Jakoś ja potrafię, woreczki nie są drogie, chętnie rozdaje takim osobom, bo jako posiadaczka psa, mam zawsze ze sobą w jakiejś kieszeni. Dobrze, że mam kalosze na spacery, bo nie dość, że sprzątam po swoim to zgarniam też cudzesy:/
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety w większej części miasta jest ten problem, a szkoda, bo później wszystkich właścicieli psów wkłada się do jednego worka.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A

Gdańsk wygrał w konkursie na najbardziej osra..e miasto. Psy sr*ją wszędzie, biegają bez smyczy, a zwrócenie uwagi właścicielowi to awantura bo jak to święty piesek nie może?!!!!! Większość właścicieli to jakieś buraki i syfiarze, wydaje im się że nikomu nie ma prawa przeszkadzać biegający bez nadzoru i sr*jacy wszędzie pies. A widział ktoś żeby straż miejska dała mandat za biegającego bez smyczy i sr*jacego psa? Ja nigdy, bardziej "niebezpieczne" są źle zaparkowane samochody....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Psiarze są egoistami

ciekawe jakby im w domu narobić.Najlepiej jak śnieg topnieje,dywan psich kup.Zrezygnuj z psa ,jeśli nie chce ci się po nim sprzątać.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Place niemały podatek za psa co rok

Z tego część kasy idzie na sprzątanie ulic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 20

Zwróć uwagę. My mamy to za ciebie zrobić?

Czy tylko podbijasz wojnę ludzie z psami vs ludzie bez psów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

Najgorsze jest to, że takie osoby czują się zupełnie bezkarne, bo wiedzą, że mandaty za nieposprzątanie po psie to fikcja.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetnie, będę koczował cały dzień na chodniku i czekał na psiarzy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Gdańsku

nie płaci się podatku od posiadania psa.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest coś takiego jak zasady współżycia społecznego

Jeżeli podróżuje Pan pociągami SKM to w bilecie płaci Pan również za sprzątanie wagonów. Ale to wcale nie znaczy, że może Pan na środku przedziału puścić pawia. A wynalazki zostawiane przez miłośników piesków komuś pod płotem to rzeczywiście prawdziwa plaga.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najwięcej śmiecą ludzie

i nie ma nad tym co dyskutować. Wystarczy pojechać nad Otomino i zobaczyć co zostawiają po sobie i jak ludzie traktują naturę. Psia kupa, to przy tym pikuś.
Ale są wśród nas tacy, którzy potrafią zabrać z lasu śmieci, a puszkę po piwie donieść do śmietnika. Wśród posiadaczy psów są też ludzie porządni i jest ich coraz więcej. Starają się psy tak prowadzić, żeby nie naruszać przestrzeni innych. Dajmy im szansę i nie wkładajmy do jednego worka. Psy to wspaniałe zwierzaki kiedy są prowadzone przez odpowiedzialnych ludzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Też sprzątam

ale i tak w opinii innych będę gorsza od tych co tłuką butelki po piwie w parku a swoimi własnymi papierzakami ozdabiają w parku okoliczne krzaki. Dyskusja jak zwykle podnosząca niektórym ciśnienie, zupełnie niepotrzebnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam nimi strzelać w niesprzątających właścicieli psów?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry