Widok

Chodniki w Gdańsku

Zaskakująco dobrze odśnieżone w całym śródmieściu
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie. Odśnieżone bo wspólnoty muszą a miasto nie musi. Straż miejska chodzi i szuka gdzie i komu wlepić mandat a pownni biegać z łopatami to chociaż raz w roku by się do czegoś przydali.

Chyba tylko tam,
A ja się pytam o resztę miasta???
Oczywiście jak co roku zima zaskoczyla - ten cytat już znamy od kilku lat.
Musi przestać padać śnieg żebyśmy mogli zacząć działać - to tez wszyscy już znamy.

Tak na wszelki wypadek informuje "wszystkich", że śnieg nie pada od poniedziałku....
A chodniki od Oruni po Oliwę dalej nie odśnieżone....
Wszyscy na pewno na rower się przerzucili... Ścieżki rowerowe odśnieżone

Ulice..makabra..wogule..nie..odsnierz0ne..ul..Kolonia.ur0da

Lodowiska na chodnikach

Gdańsk korzenna rajska to lodowisko nie można wyjść z domu gdzie pieniądze za podatki

Wszedzie było lodowisko, nie tylko w Gdańsku. Więcej zdrowego rozsądku, jeśli pada i jest mróz to w każdej chwili tworzy się nowa skorupa lodu. Nie da się tego opanować...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawalone chodniki śniegiem

Proszę sprawdzić przejście od dworca SKM we Wrzeszczu do Manhattanu to jest dopiero SUPER odśnieżony chodnik. Może by tak zaoszczędzić na obchodach rocznicy a częściej odśnieżać chodniki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie tak. Wszystkie chodniki które powinno odśnieżać miasto sa skute lodem

skandal ... co się dzieje na chodnikach!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co tu się wyrabia gdzie są firmy porządkowe

Ujeścisko.
Do dziś chodniki ma Piotrkowskiej nie są odświeżone
Żenada

Odśnieżony długi targ

No tam odśnieżono dla Niemców a my mieszkańcy Gdańska musimy brnąć w brei powyżej kostek, a moja ul Na Zboczu to tak odśnieżona że co drugi samochód zakopuje się!! A jak zadzwoniłam do zarządu zieleni to mi odpowiedzieli że to jest trudna ul do odśnieżania bo wąska i kocie łby ale zapisał i wyślę służby!!! Dzwoniłam o 14 i do 2 giej w nocy nie przyjechali!! Dramat, ciekawe czy pod domem Dulkiewicz też tak wygląda ulica i chodnik!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie narzekaj

Na Przymorzu chodnik wyluzany,ale jak popadało i zamroziło to ani wyjsc ani wejść bo lodowisko. Wyłożyłam się na lodzie. Gdyby było nieodsnieżone to nie byłoby lodowiska

Gdańsk Oliwa

Bardzo słabo odśnieżona szczególnie ul Liczmanskiego Leśna

Ukraincy sie smieja

Dlaczego do odsniezania naprzylad przystankow i chodnikow nie zatrudnia urzad Ukraincow
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bursztynowy

Lancuch zamiast osniezarek! Przecież planeta płonie wg tych bałwanów, więc lamcie nogi, sory też nieodśnieżone!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapraszam

Zapraszam do Kwidzyna tu chodzić można tylko po ulicy bo chodniki to abstrakcja, zasypane śniegiem albo nie do przejścia. Kto nie musi to nie wychodzi z domu. Gospodarze miasta zdają egzamin dobrego zarządzania. Uważajmy zdrowie mamy tylko jedno
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest skandal za co płacimy podatki,co by to było gdyby zima była taka jak w 1978 ? ZK M kiedyś ....przystanki to były odśnieżone ludzie w nocy odśnieżali
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podwórko Bednarska

Tu można jeździec na łyżwach nie posypane nie odśnieżone mieszkają starsi ludzie

Śródmieście to też ogarna a tu na całej prawie długości lód i zmrożone zaspy ogólnie cały Gdańsk to lodowisko
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proszę nie narzekać, przyjdzie odwilż i będzie po temacie. Prezydent M. Gdańska
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry