Widok

Choroby to wina rodzicow

Przedszkole jak każde inne borykajace się z chorobami . Gdyby rodzice nie przyprowadzali chorych dzieci , nie byłoby problemu !! Ale nie , lepiej posłać dziecko na ibuprofenie do przedszkola i iść do pracy, bo przecież mnie wyrzuca jak wezmę 3 dni zwolnienia na dziecko!!!! Chore jest takie postępowanie. Jeden przyjdzie zarazi innych i tak w kółko! Powinny być kary z 1000 zł dla tak nie myślących rodziców! A co do atrakcji to może warto się też zainteresowac i coś pomoc od siebie , a nie czekac , az wychowawcy wszystko zrobią!? Skoro wiadomo , ze sa braki kadrowe to jak jeden nauczyciel ma ogarnąć niekiedy 3 grupy i jeszcze organizować wycieczki !! Wystarczy chec pomocy... To naprawdę nie wymaga wiele poświęceń. Co do małego placu to się zgadzam , ale tam też nie ma warunków do rozbudowy. Przedszkole leży w dole . Jedyne co mogłaby Pani dyrektor zrobić to wyłożyć gumę na podłoże, której tak bardzo nie chce . To jest jedyne normalne rozwiązanie na ta glebę. Trawa została zadeptana . Co do krzykow. Są i będą jak w każdym przedszkolu. Oczywiście nie popieram , ale rozumiem. Pani dyrektor... specyficzna osoba , która nie reaguje na prośby rodziców . To fakt. Tylko ona wie najlepiej... Z nauczycielek w naszej grupie ja osobiście jestem zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

spitalaj albo daj mi na opiekunkę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Ujeścisko

Wiśniowa Aleja (42 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Gecco Deweloper (10 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Muza musi grać. (2692 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry