Widok

Chorwacja

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam czy może ktoś mi polecić ciekawą miejscowość w Chorwacji wybieramy się i szukam czegoś ciekawego może ktoś był poleci jakiś apartament sprawdzony?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam, ale jakis konkretny namiar jezeli tak to poprosze mmiro1@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie wypożyczyłam z biblioteki ciekawą książkę na temat Chorwacji, jest to jakby blog rodziny z dwójką dzieci: "Chorwacja" Anna i Krzysztof Kobusowie
Sierpien 2012, ze męzem bylismy w Zadarze, ale nie w centrum. Puntamika- dzielnica 10 minut busem od centrum. Mielismy apartament 44 e za noc( miało być 50). Mieszkanie odnowione,2 pokoje, kuchnia łazienka, klima, cudny widok na marinę i centrum Zadaru. do plaży jakieś 1,5 m z buta. polecam
Ja w czerwcu z rodzinka wybieram sie do Chorwacji. Może jest ktoś kto może mi polecić jakiś nocleg na jedną noc w Słoweni blisko granicy z Chorwacja.
przemysl spanie w slowenii. moim zdaniem lepiej spac przed saltzsburgiem jesli bedziecie jechac przez niemcy co szczerze mowiac polecam. W okolicach Bad Feinbach jest pelno noclegow w pieknej alpejskiej okolicy . ceny ok. to jest mniej wiecej polowa drogi z trojmiasta do chorwacji. jesli chodzi o sama chorwacje to polecam opatije lub icici lub wyspe krk
do góry