Widok

Chory tekst

(troche dawny)
Atma: To jest taki odruch, jak cos zwisa, to sie ciagnie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Yyyy

Co się dzieje?Wysłałam do Esclarmonde-jest.
Wysłałam do Lennonki-też jest.
A do Ludzia wysyłam, wysyłam-i nic.
Dlaczego to się nie pokazuje?!?!?!?!?

O!

I to też jest! Nic nie rozumiem.
Ludziu, przepraszam, ale to nie moja wina.
To Chaos! To na pewno wpływ Chaosu!
Chaos mnie otacza!!!Ale ja się nie dam!
KU CHWALE AMBERU!!!!!

Neurotic

alez interesuje coniektorych. m.in. mnie... qrcze juz sie nie moge doczekac...
a wiesz ze w weekend bedzie dokument o prodigy na mtv ??!!

Nirvana

czesem szczurek musi sobie sam pomoc... z mala pomoca innych... szczorkow... ale tylko POMOCA niczym wieciej.... ostrzegalem ze bede z czasem brzmial jak zdarta plyta

Fiona-

-bo Ludziu-
- to jest chyba taki dziwny ludź:)))
(Pozdrawiam oboje)

chory tekst

plagiat obala piwo

Neurotic

dziekujem za pozdrowienia

Paniom

wszystkim pieknym i powabnym (choc czasami piwa lub wina brak) zycze wszystkiego najlespzego pod koniec ich swieta.
dziekuje za uwage

Lennonka

mozemy pokrzyczec.
tym razem zapalniczke zostawie w domu.

Fiona

Widocznie domyslnie (fsensie myslac nieswiadomie) wysylalas pod imie, ktorego nie uzywam (mam ich skonczona ilosc ;) Dzieki za sama chec...moze sprobuj pisac pod Lódzió ? ;)))
BTW: mozna myslec niewiadomie? Moja pani psycholog mowi, ze nie, ale ona jest dopiero na drugim semestrze, a ja lubie myslec alternatywnie ;)

ostatnio

pierwsza wypowiedz tutaj kazdego dnia w godzinach rannych to moja...uzaleznienie ?;)

Lennonka

ja jestem taki calkiem normalny, przecietny, zwyczajny...stukniety, wyjatkowy, nieklasyfikowalny, jedyny w swoim rodzaju ludziu...no dobrze, masz racje - dziwny ;)))))

Płk Kiszczak

Skąd ta absolutna pewność, że wczodzę do Kufla, co? Ze mną nigdy nic nie jest pewne. Choć z drugiej strony... bo w końcu czemu nie?
A tak na marginesie, to właśnie przez Was i pewne sp[otkanie zdecydowałam się ostatecznie skorzystać z usług kawiarenki internetowej. Zaraz zapewne obejrzę sobie kilka innych stron, a potem znowu popiszę. Brakowało mi Was wszystkich, ludki kochane!

Esclarmonde

Witaj! Wystarczyło wejść na jedną stronę internetową, by dowiedzieć się w miarę dokładnie, co u Ciebie. Ciekawe, czy dostałaś już list... Szkoda, że nie będę tu bywać zbyt często, ale czasami się postaram poczytać nowinki z nadal żyjącego świata Gratkowiczów. Trzymaj się ciepło!

V:

Ten kupon (o przepraszam, tekst, lecz jakieś dawne przyzwyczajenia pozostają) nie jest skierowany jakoś szczególnie do kogoś. Bo ja bardzo rzadko do kogoś pisałam. Wolałam zawsze zapełniać krateczki swoimi głupiutkimi myślami...
Spoglądałam wczoraj w niebo. Ono jest takie odległe... Choć czasami wydaje się być bliskie, zaledwie na wyciągnięcie ręki. Księżyc lśnił niepokojąco... Pomyślałam, że przecież są ludzie, którzy tam już byli, więc jest to możliwe. Wszystko jest możliwe...
Mam tyle marzeń w życiu. Tak wiele... Może nie wszystkie się spełnią, może niektóre przestaną być ważne. Jeszcze parę dni temu nie byłam pewna, czy kiedykolwiek dam radę. Teraz... wszystko znowu jest pełne nadziei. Wiary w przyszłość. I to jest najcudowniejsze.
Jak nie ma ograniczeń na kuponach, można pleść sporo bzdur. Ja już kończę na dzisiaj. Przepraszam za zajmowanie miejsca.

uwaga!! daję popis elokwencji :

dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa !!!!

a wasze reakcie:

yhm.... ale głupek;
chce się popisać, że nic nie ma do powiedzenia;
chce zwrócić na siebie uwagę;
boze! jaki ograniczony człowiek...

hehe.... i inne takie....

VENOM !

czy bywasz tutaj ???

Villemo

Nigdy nie przepraszaj za to, ze masz cos do powiedzenia.
A poza tym witaj, milo Cie tu widziec, pozdrawiam i takie tam. ;-)

Gratkowiczki i Gratkowicze

Witajcie!
Miałem wczoraj fatalny dzień, żeby nie rzec katastrofalny, albo wręcz kastralny! Padł mi Windows i musiałem reinstalowac wszystko (na razie mam windę, pocztę i GaduGadu :/), a kilka maili mi wcięło. Strona nasza musi troszkę zaczekać, bo nie mam edytora nawet.
Życzenia dla naszych kobiet nie mogły być wysłane bo nie miałem jak i skąd i kiedy. Przepraszam. Za to obiecuję, że wyślę dziś i będzie zmiana na witrynie.
Papa! Na razie!

IHIHIHIHI

HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI

hihihihihhihihihihihihihihihihihihihi

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (250 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry