Widok
Chrzciny - BARDZO ZAWIEDZIONA !!!
W 2010 wyprawiałam w tym Hotelu Chrzciny synka. Wszystko wydawało się super. Menu ustalone, liczba gości również. Piękna sala,nowoczesny schludny wygląd.Ale niestety rozczarowałam się w dniu Chrzcin.Stoły rozstawione super,piękne nakrycie ale podczas podania posiłku masakra.Dostałam go w takiej formie jak nie chciałam.Każdy z gości miał dostać na talerzach swoje wybrane dane.A tymczasem dostaliśmy podane na 3 talerzach zbiorczo mięsa,w miskach ziemniaki.Ledwo starczyło dla wszystkich.W dodatku na 20 osób podano w 3 dużych miskach surówki.Każdy musiał biegać po stole żeby sobie nabrać.Powinno być to rozłożone w mniejszych odstępach.Oczywiście rozmawiałam o tym z Panią Kierownik o błędzie podania ,ale powiedziała tylko ,że przecie tak się umawiałyśmy.Może, ale nie ze mną.Kolejna rzecz,która mnie zirytowała do końca to fakt ,że miałam umówiony czas wynajęcia sali na 4-5 godz.A po trzech godzinach personel zaczął sprzątać stoły w dalszej części sali.Kręcili sie tak abyśmy zrozumieli ,że mamy już iść.Podobno Pani Kierownik była gdzieś umówiona.To udało mi się podsłuchać. Od tamtego czasu filiżanki do kawy nie były już donoszone.I tak naprawdę nie mieliśmy w czym pić ciepłych napoi.
Moja ocena
Hotel Morski
kategoria: Hotele
obsługa: 3
wygląd i czystość: 6
dodatkowe usługi: 3
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
4.2
* maksymalna ocena 6