Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł M. - ocena Bardzo polecam. Pan Łukasz Cieciora jest bardzo dobrze zorientowany w rynku...
~Paweł M.
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 6 sierpnia 2024

Bożena - ocena Witam ! Same superlatywy! Bardzo kompetentne , profesjonalne i uczciwe...
~Bożena
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 18 kwietnia 2024

Dariusz J. - ocena Pan Łukasz Cieciora zdecydowanie należy do osób godnych zaufania. Cały...
~Dariusz J.
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 17 kwietnia 2024

Katarzyna - ocena Miałam przyjemność współpracować z biurem Cieciora nieruchomości kolejny raz...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 21 listopada 2023

Marcin - ocena Super biuro, czułem się na każdym etapie sprzedaży mieszkania poinformowany o...
~Marcin
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 października 2023

Sławek - opinia Pan Łukasz bardzo profesjonalnie i rzetelnie przeprowadził całą tranzakcję...
~Sławek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 maja 2023

Sławek - opinia Pan Łukasz bardzo profesjonalnie i rzetelnie przeprowadził całą tranzakcję...
~Sławek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 maja 2023

Agnieszka - opinia Zainteresowanym sprzedażą/kupnem nieruchomości z pełnym przekonaniem polecam...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 maja 2023

Dominik - opinia Serdecznie polecam współpracę z P. Łukaszem Cieciora. Od początku byłem...
~Dominik
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 maja 2023

Barbara - opinia Doskonała współpraca, profesjonalizm w każdej dziedzinie - prezentacja...
~Barbara
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 marca 2023

Klaudia Stańczyk - opinia Bardzo polecam. Sprzedaż mojego mieszkania przebiegła sprawnie i bez żadnych...
~Klaudia Stańczyk
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 marca 2023

Julia - opinia Bardzo dziękuję za współpracę Panu Łukaszowi Cieciora za wykonanie wyceny...
~Julia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 marca 2023

Mateusz - opinia Korzystaliśmy z usług pośrednictwa pana Łukasza Cieciora przy wynajmie...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Paweł - opinia Zdecydowanie polecam współpracę z Cieciora Nieruchomości - biuro wyróżnia się...
~Paweł
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Aleksandra - opinia Bardzo polecam współpracę z Panem Łukaszem Cieciora. W ciągu kilku dni...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 lutego 2023

Adrian - opinia Bardzo pozytywne doświadczenie współpracy. Pełen profesjonalizm i...
~Adrian
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 lutego 2023

Sebastian - opinia Moje odczucia oceniam na bardzo pozytywne. Kontakt z P. Łukaszem Cieciora od...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 lutego 2023

Daria - opinia Polecamy! Pan Łukasz Cieciora przeprowadził nas przez proces sprzedaży...
~Daria
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 lutego 2023

Iwona - opinia Jesteśmy bardzo wdzięczni Panu Łukaszowi Cieciora za sprawne i skuteczne...
~Iwona
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 lutego 2023

Jakub - opinia Gorąco polecam skorzystać z usług firmy. Kompleksowa obsługa od początku...
~Jakub
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 lutego 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry