Widok

Cierpliwość i wyrozumiałość

Ludziska! Dajcie sobie jeszcze chwilę na wstrzymanie! Z tego co mi wiadomo następne Harpagany stoją pod dużym znakiem zapytania! Za kilka dni prawdopodobnie (tak słyszałem) mają być jakieś wyjaśnienia. Harpagan-24 nie był wcale taki najgorszy. Baza (to oczywiście tylko moje zdanie) funkcjonowała b. dobrze. Nawalił, jeśli się nie mylę, budowniczy trasy pieszej i stąd całe zamieszanie. Na trasie rowerowej zaszwankowały głównie te punkty, które były zbieżne z trasą pieszą.
Przestańcie psioczyć i pomyślcie, że po dwudziestu kilku edycjach udanych jedna okazała się nieudana. To jeszcze nie koniec świata, ale jeśli dalej będziecie tak dołować organizatorów, to za niecałe pół roku może się okazać, że Harpagana już nie ma, czego sobie i Wam NIE ŻYCZĘ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyżbyś służył w Gwardii Szwajcarskiej w Watykanie? Nie myślałem, że oni bywają na Saharze i tak wysoko zadzierają nosa
Korkoracz napisał(a):
> Jeśli ktoś ma jeszcze coś do mnie, niech wali na mail.

i co? i damy sobie po wirtualnym razie? nie rozsmieszaj mnie.

a wyprawy na Nowa Fundlandie nie znalazlem wsrod nominowanych do nagrody Podroznik Roku 2001. Ale pewnie znowu sie myle.
Geronimo napisał(a):

> Nie zabierałem dotąd głosu, ale chciałbym dodać, że niezależnie
> od słów krytyki słusznej i niesłusznej są i będą tacy ludzie
> jak ja, którzy zawsze pojadą na harpagana. Kto ma trochę
> pojęcia o extremalnym wysiłku niepowinien "płakać" z byle
> powodu, bo przecież o co innego w tym chodzi.

Masz rację!!
Wreszcie powiedziano coś miłego. Ludzie!! Przecież nie było tak źle.
Trochę dokuczyła pogoda, budowniczy się nie popisali, ale wrażenia po takiej imprezie są niezapomniane.
Uśmiechnijcie się i czekajcie na H25
Pozdrowionka
Mrufa
wirek napisał(a):

> Czyżbyś służył w Gwardii Szwajcarskiej w Watykanie? Nie
> myślałem, że oni bywają na Saharze i tak wysoko zadzierają nosa

to byly legionista,oni wszyscy po legi cudzoziemskiej sa stuknieci. korokracz zreszta tez