Widok

Ciężko powiedzieć czy polecam innym...

wykładowcy Nie sprawiedliwi...siedźcie z przodu ,nic nie róbcie i tylkoudawajcie mądrych , a sesje zdacie na 5 ,bo jesli usiądziecie dalej wszystko zapiszecie i nauczycie się to niestety tylko 3 -trzeba tak jak w podstawówce strzelać lizówo- popisówke MASAKRA.OGROMNY MINUS za brak utwrzenia lektoratów z j.niemieckiego!!!Zajęcia skracane do miniumum,a na sesji wymagane wszystko.Nie wiem naprawdę za co ja płace ,niby nie tak dużo ,ale i tak nie wiem za co?!Chyba za ładny ,schludny wygląd sal o ile Pani sprzatająca miała dobry humor i opróżniła wiecznie przelewający się śmietnik ,który odstarsza w audytorium A!
Moja ocena
poziom nauczania: 3

zajęcia dodatkowe: 5

wyposażenie: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 4

4.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kochana studentko Naszej szkoły jesteś bardzo niesprawiedliwa, ponieważ w Naszej szkole Panuje czystość i dobra atmosfera. Mimo, że jesteśmy na ostatnim miejscu w rankingu to w mojej ocenie szkoła powinna być na pierwszym miejscu a ci co układają rankingi po prostu na tym się nie znają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
śmieszna jesteś hehe chodze dfo tej szkółki i nie polecam po stokroć takie szkoły powinni zamykać jeżeli, gdybym wiedzial co to za szkoła to bym tu nie przyszedl ! nigdy więcej !!! nast. planuje UG i naprawde jeżeli nie jestes na tyle dobry by studiować na UG to znaczy że niepowinienes studiowac i brac się do roboty fizycznej i tyle !!!! studentów i tak jest za dużo a pracy mało !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to moze jako alternatywe wybrać studia, które spełnią oczekiwania?
http://www.studiamarzen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zajęcia są przecież skracane na prośbę samych studentów, a że dobrze jest siedzieć z przodu, żeby wykładowcy mieli szansę zapamiętać studenta to norma na każdej uczelni i w każdej szkole. Na sesji wymagają... hmm w mojej ocenie to dobrze, bo gdyby tak nie było - zastanawiałabym się czy kontynuować naukę w tej szkole.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wymagają ??? dobrze, że się pojawiają:))
Pochodziłam troche na mgr i zrezygnowałam. Ta szkoła to nieporozumienie, szkoda kasy i czasu, poziom niziutki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Eee tam przesadzasz, piwa się można napić:) w przerwach:)
przesadzacie, fajna szkoła, miła atmosfera - poziom Ci za niski? idź na UG :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry