Widok

Cirque du Soleil: Saltimbanco

Cirque du Soleil: Saltimbanco Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Cirque du Soleil: Saltimbanco.
Cirque du Soleil
Saltimbanco

Cirque du Soleil ma prawdziwą przyjemność ogłosić swój pierwszy występ w Polsce, organizowany we współpracy z Alter Art. Teatralna grupa z Kanady wystąpi w dniach 19 - 22 stycznia 2012 w ERGO ARENIE w Gdańsku/Sopocie ze swoim sztandarowym przedstawieniem "Saltimbanco".

O Cirque du Soleil:
Na początku, Cirque du Soleil tworzyło kilkunastu artystów ulicznych ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo maja rozne przedstawienia

poczytaj o nich i potem komentuj i szukaj sensacji
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

666

Pamiętajcie że przy budowie hali zmarł bardzo młody człowiek idę zapalić znicz w tym miejscu !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy ktos wie gdzie znajduje sie sklep Alter Art?

Bo na ich stronie wynika ,ze w Warszawie...ale czy maja moze jakas filie w 3miescie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ciekawe czy jakby był pokaz w Los Angeles to tez by jej sie podobał hmm ?

jwjjjj
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Transport

Leci może ktoś z lublina?

Transport

w sobotę ewentualnie niedziele?

Meeega opcja!!

Byłem na 1 występie i cena rzeczywiście nie jest zbyt wygórowana jak na takie przedstawienie, jako wielki fan wszystkich którzy chcą przyjechać do spotu na spektakl moge dodać moją skromną zniżkę pracowniczą w central hostel
Jak ktoś chętny to email.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żałosne

Spektakl fantastyczny. Organizacja żałosna. Przy cenie biletów 125-250 PLN trzeba było oddzielnie płacić 2 PLN za szatnie!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Organizacja - żenada

Potwierdzam, że organizacja to dno. Wstyd i obciach. Nawet nie wystawili koszy na śmieci, ludzie z resztkami żarcia ściskali się jak śledzie do szatni, rozsypując wszystko po drodze. Kierowanie ruchem przy wyjeździe to totalna kompromitacja. Ludzie przeciskali się polami w stronę Brzeźna po jakiś totalnycvh dziurach. Pazerne jełopy z ErgoAreny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przedstawienie spoko , lecz organizacyjnie słabo , a nawet bardzo słabo

Gdybym wiedział że bilety bliżej sceny będą na płaskim i widoczność bliska zeru , to bym tam nie kupił , ale nie znałem obiektu i dałem się wkręcić kupując bilety po 250 złotych. Ja jako dorosły coś widziałem , ale współczuję rodzinom z dziećmi którzy przyjechali setki kilometrów na ten spektakl i te małe dzieci nic nie widziały no poza podniebnymi występami. Powiedzeni zdania że ogłaszamy przerwę okazało się wielkim problemem , a to przecież tak niewiele.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

...ale że co...

...nie zorientowałeś się że jest przerwa czy co? Przysnąłeś? Jak ludzie wstają i wychodzą to znaczy, że albo jest przerwa albo koniec. Hellllooooo...!!!!!

oj

Wyrażam opinię innych , Hellllooooo ... !!!!

Inne tematy z forum Kultura

Musical Kosmos (29 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Musical Kosmos . Musical Kosmos Niepowtarzalna opowieść Wszechświata,...

1989 Rapowany Musical (23 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: 1989 Rapowany Musical . 1989 - krakowsko-gdańska koprodukcja - premiera...

do góry