Widok

Cirque du Soleil: Saltimbanco

Cirque du Soleil: Saltimbanco Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Cirque du Soleil: Saltimbanco.
Cirque du Soleil
Saltimbanco

Cirque du Soleil ma prawdziwą przyjemność ogłosić swój pierwszy występ w Polsce, organizowany we współpracy z Alter Art. Teatralna grupa z Kanady wystąpi w dniach 19 - 22 stycznia 2012 w ERGO ARENIE w Gdańsku/Sopocie ze swoim sztandarowym przedstawieniem "Saltimbanco".

O Cirque du Soleil:
Na początku, Cirque du Soleil tworzyło kilkunastu artystów ulicznych ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Florydzie/Vegas zapłaciłbyś za to 90$ za NAJTAŃSZY - jakbyś oczywiście dostał bilet

Bo o to nie jest łatwo. Tutaj masz 6 spektakli, za wcale nie tak dużą kasę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja kupiłam na sobotę w pierwszym rzędzie - logowałam się o 12.20
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bilety

bilety miały być dostępne od 20.10 od godz. 11:00. Wchodzę 11:02 i już nie ma żadnego na czwartek hehe. Na pozostałe dni dostępne tylko kilka wybranych sektorów, a najtańsze bilety tylko w dwóch sektorach pod samym sufitem... gdzie są bilety na najlepsze miejsca?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam na jednym z ich spektakli w ubiegłym roku we Frankfurcie i w USA - ceny biletów 150 EUR i 190 USD... Wiem, że jak na nasze warunki cena może wydać się wygórowana, ale naprawdę warto - te przedstawienia to coś czego się nie zapomina. To połączenie doskonałej muzyki, pięknej choreografii, magicznej historii i niewierygodnych możliwości ludzkiego ciała i umysłu. Czekałam wiele lat, aby zobaczyć ich w Polsce razem z przyjaciółmi.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

fajnie fajnie ale nie za taką kasę!

Jak ktoś ma kasę na bilety dla całej rodziny na jeden wieczór, to może zachwalać i innych nazywać malkontentami, choć oni też by chcieli być kontenci, a nie jest im dane...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przecież to tyko niecałe 60 euro... Rząd Ci powie że to normalna europejska cena :D
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

wielka okazja

250 pln za bilet to wielka okazja, w przeliczeniu na euro i porównaniu z tymi spektaklami granymi np w Niemczech czy we Francji to nawet bardzo tanio, a sztuka nie zna granic więc malkontenci cisza !!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6

dzieci

Od jakiego wieku jest to interesujące?
Czy 5, 6 latek nie będzie się nudził?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zdaję sobie sprawę że bilety drigie, ale warto, byłem na ich spektaklu, powalają na kolana. Odżałujcie , warto
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bez przesady

ceny są spoko jak na tak wspaniałe przedstawienie. Idę na 100% :)
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 12

ide z dziecieciem, facetem i babeczka mi bliska :) moze wyciagne mame :) warto !!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wszystko pięknie tylko jedno ale jak zwykle... cena...
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Kultura

Musical Kosmos (33 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Musical Kosmos . Musical Kosmos Niepowtarzalna opowieść Wszechświata,...

1989 Rapowany Musical (23 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: 1989 Rapowany Musical . 1989 - krakowsko-gdańska koprodukcja - premiera...

do góry