Widok
City Drivers Taxi - nowa korporacja w Gdańsku
Opinie do artykułu: City Drivers Taxi - nowa korporacja w Gdańsku.
Od kilku tygodni po ulicach Trójmiasta kursują nowe taksówki z korporacji City Drivers Taxi. Na pasażerów czeka konkurencyjna oferta, czyste samochody i punktualni kierowcy.
Zadzwoń już teraz i zamów taksówkę pod nr telefonu: 881 344 886
Czy podróżujesz często taksówkami, a twój dotychczasowy przewoźnik każe sobie słono płacić za przejazd? Warto zapoznać się z ofertą nowej korporacji taksówek w Gdańsku, czyli City Drivers Taxi. Do dyspozycji pasażerów jest kilkadziesiąt ...
Od kilku tygodni po ulicach Trójmiasta kursują nowe taksówki z korporacji City Drivers Taxi. Na pasażerów czeka konkurencyjna oferta, czyste samochody i punktualni kierowcy.
Zadzwoń już teraz i zamów taksówkę pod nr telefonu: 881 344 886
Czy podróżujesz często taksówkami, a twój dotychczasowy przewoźnik każe sobie słono płacić za przejazd? Warto zapoznać się z ofertą nowej korporacji taksówek w Gdańsku, czyli City Drivers Taxi. Do dyspozycji pasażerów jest kilkadziesiąt ...
wciąż za drogo
Skromnym zdaniem ja jako użytkownik taksówek uważam ze ceny są bardzo przyzwoite ( jeżeli mówimy o cenie jakoś, wygląd i czystość auta oraz sam kierujący pojazdem) nie boje się wracać pijany z imprezy bo wiem ze kierowca zawiezie mnie najszybsza trasa dla mnie i dla siebie a nie zrobi sobie wycieczkę na mój koszt. A jeżeli ktoś chce jechać super wypasiony Mercedesem to gold taxi wtedy z Gdańska do sopot zamiast 33 zł (chyba) zapłaci 80 zł taka subtelna różnica w portfelu!!!
Ja Polecam i nie zmienię opinie i Korporacji!!
Ja Polecam i nie zmienię opinie i Korporacji!!
Jeździłem już z różnymi korporacjami
z driversami jest chyba najlepiej bo punktualnie, czysto i fajni kierowcy - nie mówiąc o paniach za kierownicą :) (pozdrawiam). Poruszam się tymi samymi trasami i zawsze jest taki sam rachunek. Chętnie daje tipy, bo nie ma problemu jak chce posłuchać eski to kierowca włącza i jest miło. Ostatnio zabrakło mi drobnych do rachunku to nie było problemu.
Gorąco polecam !
Polecam firmę która jeżdżę od samego początku jej istnienia ,obsługa bardzo miła, kierowcy na czas i w dodatku bardzo uprzejmi którzy zawsze jeżdżą trasa taka jaka klient sobie życzy :)ceny dużo niższe niż w innych firmach oraz kierowcy mają kontakt z klientem co w moim przypadku jest idealne :)polecam !
Ja nie jestem pracownikiem korporacji, a jak jeżdżę taxi to tylko city drivers taxi :)
ostatnio się nawet dowiedziałam, że Pan musiał specjalnie dla mnie wyjechać z postoju bo dostał moje zlecenie, a jestem zaznaczona jako stały klient :) Miło :) PS. Pozdrawiam Pana z VW Golf V - mam nadzieję, że nie miał, aż tak bardzo brudnego samochodu.
ostatnio się nawet dowiedziałam, że Pan musiał specjalnie dla mnie wyjechać z postoju bo dostał moje zlecenie, a jestem zaznaczona jako stały klient :) Miło :) PS. Pozdrawiam Pana z VW Golf V - mam nadzieję, że nie miał, aż tak bardzo brudnego samochodu.
Heh. Taksiarz który stoi na postoju i ma wyższą stawke niż Ty zarobi tyle samo robiąc jeden ruch na godzine przy twoich trzech r******h. Ty zajeżdzasz auto i wozisz zarzyganą patologie a gosciu na postoju ma czas żeby poczytac sobie gazetke lub pobajerzyć na słupie. No ale żeby dojść do takich wniosków trzeba pare latek pokręcić kółkiem i mieć pare szarych komórek w glowie które pomogą posługiwać sie kalkulatorem. Chociarz jak patrze na tą patologię ktora z firmy g*wno przewozowej próbuje stać się korpiracją taxi to za dobrze im nie wróżę.
Uber jest drozszy
Wystarczy dobrze sie przyjrzeć cennikowi w uber gdzie jest 7zl za wejscie, 1,55 za kilometr + 35gr za każdą minutę przejazdu. Więc gorzej niż w zwykłych taxi bo taxometr nabija czas tylko ponizej 20km/h. Srednio w miescie 1km robi sie w ok 3min. Wiec w uber za kilometr placimy 1,55zl+3x0,35zl=2,60zl co daje taniej tylko od : neptun, gold i beretów
Citi Drivers Taxi i Citi drivers( nielegalne przewozy)
Cóż ciężko czytać te kłamstwa w artykule. Przeciez w Citidrivers Taxi jest max 15 aut a reszta to bezkogutowe nielegalne przewozy. W niedziele zamówiłem taxi a przyjechali auto bez koguta i według kilometrów bylem kasowany. Cos tu jest nie tak ....
Ale głupoty ludzie piszą
Nie rozumie ludzi którzy wypowiadają się na temat o którym nic nie wiedzą i piszą takie głupoty że tylko dobra lufę spalić i czytać to wszystko jako dowcipy bo dobra beka ha najlepiej to jechać po nowej korporacji ha korzystam z różnych korporacji ale City jest najtańsze czy były by korki czy nie to i tak place najtaniej :)nie będę tu wymieniał numerów bocznych korporacji ani firm ale wiele innych kierowców z innych korporacji wali w wielkie H... i nie tylko ja to potwierdził bym ale poczytajcie sobie na Trójmieście głębiej co ludzie piszą o innych tyle na temat nie macie pojęcia to nie piszcie :)pozdrowienia dla taksiarzy
city
City lata dlugo i dla sprostowania ,sam jestem klientem ,i nigdy mnie nie zawiodla oczywiscie czasem trzeba poczekac ,jak tu niektórzy placza bo proste tylu jest chetnych na nich ,jak komus sie nie podoba i licza kazda zl ,to sa skmki ,lub jak ktos ma za duzo to jak jeden napisal za 100 zl gold taxi czeka haha ,krotko mega korporacja
Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk
Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr
Najtańsza taxi w Gdańsku Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilomet Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr
Najtańsza taxi w Gdańsku Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilomet Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr
Dobre pierwsze wrażenie
Miałem okazję skorzystać z usług owej korporacji w piątkowy wieczór. Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie krótki czas oczekiwania. Zwykle w piątek o godzinie 21 musiałem czekać na jakąkolwiek taksówkę minimum 20 minut. Miły Pan dyspozytor powiedział mi, że czas oczekiwania będzie wynosił 7 minut i dokładnie za tyle srebrna Meganka była pod moją klatką. Za kurs zapłaciłem 45 złotych zatrzymując się po kumpla na Oliwie no i nie było problemu z wydaniem faktury. Na dzień dzisiejszy to bezapelacyjnie najuczciwsza i najrzetelniejsza korporacja. Dodam tylko, że dotychczas korzystałem z usług AS Taxi oraz Dajan Taxi.
byly pracownik
witam. na poczatku powiem ze lubie jezdzic w citydrivers. jest tanio. ale niestety tak jak ktos napisal wczesniej ta dyspozytornia to zwykla patologia. pani Dorotka zona Krzysia - kobieta ze wsi ktora zobaczyla kawalek swiata i zwariowala. zero kultury do klientow i do pracownikow. faworyzuje kilku pracownikow ktorzy tak naprawde zarabiaja. reszta tylko stoi, kwitnie i czeka na zbawienie. panowie uciekajcie stamtad bo robi sie coraz gorzej. mowie serio.
Kierowca
Zgadzam sie z kolega. Ja wlasnie jezdze w tym smiesznym czyms. Robia z kierowcow debili. Nagle ruszyly same kursy na taxi. 103 ten gawedziarz to chyba powinien zejsc na ziemie. Druga to 33 chyba spelnia fantazje erotyczne na dyspozytorni. Ale spoko juz niebawem ktos madry sie za was wezmie. Pozdrawiam cala reszte i milego dnia.
Żenada
Kierowco, jeśli jesteś tak niezadowolony z jeżdżenia w "tym śmiesznym czymś", to co stoi na przeszkodzie, abyś pracował dla "bardziej powaźnej" firmy konkurencyjnej? Nikt Cię na siłę nie trzyma. Pamiętaj, źe ludzie patrzący na inoych sami do niczego nie dochodzą, żałosne "zawiść, zazdrošć...zamiast starać się mieć więcej, tylko myślisz, żeby inni mieli mniej"!
Zle
Nie rozumiem kto pisze takie coś. Podstawą dobrze prosperujacej firmy jest zadowolenie pracowników z wykonywanej pracy co przekłada się na jakość obsługi i na to jak klienci ja widzą. Nie można mówić "jak Ci się nie podoba to idź gdzie indziej". W przypadku gdy nie jeden pracownik się skarży trzeba spojrzeć co jest nie tak wewnątrz struktur firmy i postarać się to zmienić. Pamiętaj, zadowolony pracownik, który chwali swoją firmę jest filarem sukcesu!
hahaha nic nie boli. Co niektórzy prawdy nie znają.
boli ? nie . Po prostu to jest żałosne że nagle taxi zaczęła jeździć , bo wszyscy dobrze wiedzą że co niektórzy na dyspozytorni siedzą i tylko wybierają dla taxi kursy ze zwykłego city bo gdyby nie to to stali byście jak te dziadki z dajana. Dodam że jak pzryjdzie co do czego to w dzień niema żadne taxi, złotówy tyko na noc sie zlatują.
Kierowca
Patrzę i czytam, chłopaki maja dużo racji że są wściekli i wkurzeni. Dla mnie to dodatkowe zajęcie i jeżeli odczuwam mniej kursów po tym jak pojawiło się Taxi to coś jest na rzeczy. Jeżeli Krzysiek w ten sposób chce zmusić innych do przejścia na koguta to nie tędy droga. Jak pisałem to dodatkowe zajęcie, już się rozglądam gdzie by tu przejść. Bo jak tak mam dalej jeźdźić i zarabiać na składkę dla niego oraz reklamę na taxi to dziekuję.
Obserwator
Też odchodzę do taxi tylko do normalnej korporacji. Kilka dni temu dwóch kierowców z taxi próbowało mnie namówić do jazdy w City Taxi. Powiem tak jeden wielki wał, sami przyznali że większość kursów to jakie dostają na taxi to są z dravers, i jeszcze wybijają się na pierwszego. Chcę być fer wobec chłopaków. Zresztą nie lubię mieć łatki złodzieja.
Żenujące
Jacy desperaci muszą jeżdzą w takiej korporacji ?Samochody pełnoletnie już . Ciesze sie , że powstaja takie firmy , co wożą golasów i dusigroszy .Tak , jestem złotówą ..... tak , tak , wszystko wiem , ale ciesze sie , że mogę wozic ludzi , którzy zwracaja rownież uwagę na to czym jadą, a nie tylko na to za ile jadą . Golasam i dusigroszom , podpowiadam , przewozy osób i takie firmy , to cos dla was :)
Do kierowcy z Asa
Mam pytanie czy wy stoicie na słupkach bo rzadko kiedy widzę kierowcę z Asa na słupie przeważnie się chowacie w bocznych ulicach nie na postojachaj :)a tak nie ma cie swoich postojów z reszta po co tak zaraz dostaniecie zlecenia z radia :) Wiem ze As jest Firma numer 1 :) A konkurencja się pojawia :) Ja tam wolę City drivers jakieś 20 % tansze ceny od was :)
Gratulacje!
Gratuluję właścicielowi, który tak koncertowo rujnuje tą firmę! Pozazdrościć "umiejďtności" organizacyjnych. Dziš to taksówkarz dyktuje na jaki kurs pojedzie, a jaki mu się nie opłaca. Rozpieszczeni kradzieżą najlepszych kurśów z City taksówkaekrzd egoistyczni zakłamani materialiści nie mają w obowiązku dbania o dobro klienta i budowania firmy, liczą sie tylko oni i na coś takiego mają przyźwolenie. W tej firmie zwykły kierowca także się już nie liczy. Ważne jest tylko to abyš w terminie zapłacił składkę, a później czekaj na łaskę, czy dadzć ci zarobią, gdy już taxi będą mieli pełne portfele. Dzięki temu kierowcy są skĺóceni i nikt juý nie dba o dobro firmy, każdy tylko ciągnie w swoją stronę czesto również będąą nieuczciwym, jak i sam właściciel. To on rujnuje to co tworzy tą firmę- ązyli kierowców, więc i oni kiedyś zrujnują jego. Bez city nie będzie teý taxi. Wiďc proponuję zatrudnić jeszcze więcej kierowców którzy napełnia kieszenie wlasbiciela!
Gumis
Racja lata z firma i kierowcy strasznie nazekaja ,ze pelno nowych nie dbaja o tych co dlugo pracuja ,aby tylko kase placic a stolec a nie zarobek tak dalej to firmy nie bedzie ,bo powinno byc max ,50 kierowcow i kazdy by byl zadowolony ,ale szkoda wkoncu firma sie rozleci i inni beda zarabiac ,ale liczy sie tylko ze wlasciciel zarabia pozdro
prawda rujnuje
Odpowiadam po 3 latach pracy aut ponad 200 i przybywa powoli cały czas sobota wieczór ok 23 rejon 1 centrum gdańska 15 w kolejce o której pojade kursem o 2.3 w nocy za 20 zł jak było 170 aut to się zarabialo utarg z dnia ok 12 godzin jazdy 400 -500 zł aż chciało się pracować teraz zenada
Taxi ma wiecej kursow bo normalne ,firma chce przeisc tylko na taxi pewnie ,a to sie wiaze z zusem itp ,wiec norma nikt nie broni nikomu przechodzic ,a jak swiezaki z city nie chcecie latac w drivers to na taxi lub wypitalac ,bo blokujecie kolejke tym co sa oddani firmie,co do dyspozytorni jak piszecie to zostawie dla siebie ,Krzychy wpozo mam nadzieje ze poprowadzi dobrze taxi ,wszyscy tego chcemy pozdro
Gdańsk
Witam wszystkich kierowców i napisze w skrócie firma ok sklad tez nie najgorszy, ale zaczyna sie sypac ja czasem widze ze taxi to nieobrabiaja kursow tyle im dajecie. Moze pomyslcie troche o zwykłych kierowcach. Dajcie im tez zarobic a sytuacja sie poprawi. Dlaczego ja w dzien nie ma kierowcow taxi to zwykli kierowcy moga wykonywac zlecenia na (t) i jest wszystko ok. Pomyslcie nad ty a bedzie superr naprawde pozdrawiam
Zastanów się co piszesz...
Zastanów się 'kierowco' co piszesz. Skoro firma postanowiła mieć same 'legalne' taksówki to chyba po to żeby wszystko było w jak najlepszym porządku i żadna skarbówka się nie doczepiła itp a Ty wyjeżdżasz z tekstem żeby nie oznakowanym dawać? Pomyśl następnym razem zanim coś napiszesz.
Żenada
Kierowca wywalił nas z auta bo chciał więcej niż licznik wychodzi po drugie stawka w dzień to 6 zł wejście i 1.8 zł to wszyscy tak mają a noc 5.4 miało być wejście i 2.43 km noc a było 6 wejście i 2.7 km noc i to na telefon gdzie powinna być zniżka nie pierwszy kierowca tak robi kolejnym razem zamiast taxi przyjechał jakiś samochód nie oznakowany i w dodatku nie wydał mi paragonu tylko jakaś fakturę śmieszna chciał mi dać, ta firma to jakiś przekręt trzeba to zgłosić do inspekcji albo skarbówki by się wzięli za to !
Nie polecam
Dziś czekałem od godz. 18.47 by skontaktował się taksówkarz. Mieli się skontaktować do 20 minut. Nikt się nie skontaktował. Potem 4 telefony, gdy odebrała jakaś siksa, która się po chamsku rozłączała. Potem odebrał mężczyzna i powiedział, że skontaktuje się taksówkarz. Skontaktował się jakiś przeżuwający coś podczas rozmowy o 20.21 i powiedział, że jak mi się nie podoba, to żebym jeździł innymi taksówkami.
Słaba korporacja
Witam korzystałem z tej firmy przez około 4 lata, przez ten czas bardzo dużo się zmieniło. Kierowcy narzekają, od momentu kiedy są taksówkarz, a nie przewozem, ceny różne a czasami różnica nawet 10 zł na kursie, nie wiem z czego to wynika każdy się inaczej tłumaczy np koszt z Wrzeszcza na lotnisko sedan 27 zł kombi 37 zł gdzie mam jeden bagaż.
uczciwi kierowcy
ostatnio skusilem sie na citydrivers i zamowilem kurs z lotniska na chelm w niedziele. samochod troche nietypowy jak na taxi mini bus ale za to czysty a kierowca bardzo mily i rozmowny nawet nie wiem kiedy mi droga minela . zaplacilem 36zl od tej pory bede tylko kozystal z ich uslug.
Nic się nie zmieniło.
W tej firmie nic się nie zmieniło i nic się nie zmieni, mam na myśli zlecenia dla kierowców, po aferze z dyspozytorką Beatką nic się nie zmieniło doszedł pasek w programie i co on dał? Zlecenia i tak można rozesłać w odpowiedniej kolejności żeby odpowiedni kierowca dostał ;) Jeżdżą te numery, które mają jeździć. Oczywiście nie zapominając o kursach które idą poza systemem i wszystkiego nie widać, a najlepsze jest jak szef się zaloguje i jeździ biedak.
chamstwo aż kipi
Sobota 8 Wrzesień 2018 godzina po 2 w nocy , numer Taxi 309. Bezczelny typ który najlepiej skasowalby na wejściu i powiedział wypitalaj. otworzylem butelkę wody mineralnej po czy usłyszałem ,, u mnie w samochodzie się nie pije a jak się Panu nie podoba to wypad,, . nóż kurka mać gdyby nie to że jechałem z żoną która przymknęła na to oko i nie chciała awantur to po zakończeniu kursu wyszedłbym z Taxi mówiąc sajonara i frajer jechałby za darmo i nauczyłby się kultury do swoich klientów . żenada , nie polecam
Już zamawianie auta jest przykrym doświadczeniem
Nie polecam ..jest wiele innych firm, które warto wspierać. Samo zamawianie u tragicznie ignorującej jakiekolwiek podstawy kultury dziewczynki. Poproszę o kontakt do jej szefa. Osoba na centrali jest agresywna i prosta jak patyk. Już nie będę nigdy się narażać na ta pasywna agresorkę. Może szef chciałby wiedzieć jakie osoby psują mu biznes Konkurencja spora.
Dyspozytorka odstrasza
Pani dyspozytorka musi być szalenie nieszczęśliwa wykonując pracę ...agresja bezpodstawna na starcie. Kiedy poprosiłam o imię i nazwisko -odmówiła i zaczęła jakieś totalnie głupie wywody ..słuchać się nie dało. Nie zna swoich obowiązków .. osoby zatrudnionej w firmie. Zdecydowanie nie powinna pracować z ludźmi. Wyżywa się na klientach myśląc, że jest niewidzialna. Wredna i głupia oraz bez wiedzy podstawowej o swojej pracy Porażka! Przykre doświadczenie. Ostanie jak dla mnie.
City Drivers Taxi Najlepsze Taxi w Gdańsku
To jest najtańsze i najlepsze taxi w Gdańsku. City Taxi numer 1 w Gdańsku