Widok

City Drivers Taxi - nowa korporacja w Gdańsku

Opinie do artykułu: City Drivers Taxi - nowa korporacja w Gdańsku.

Od kilku tygodni po ulicach Trójmiasta kursują nowe taksówki z korporacji City Drivers Taxi. Na pasażerów czeka konkurencyjna oferta, czyste samochody i punktualni kierowcy.

Zadzwoń już teraz i zamów taksówkę pod nr telefonu: 881 344 886

Czy podróżujesz często taksówkami, a twój dotychczasowy przewoźnik każe sobie słono płacić za przejazd? Warto zapoznać się z ofertą nowej korporacji taksówek w Gdańsku, czyli City Drivers Taxi. Do dyspozycji pasażerów jest kilkadziesiąt ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

wciąż za drogo

Skromnym zdaniem ja jako użytkownik taksówek uważam ze ceny są bardzo przyzwoite ( jeżeli mówimy o cenie jakoś, wygląd i czystość auta oraz sam kierujący pojazdem) nie boje się wracać pijany z imprezy bo wiem ze kierowca zawiezie mnie najszybsza trasa dla mnie i dla siebie a nie zrobi sobie wycieczkę na mój koszt. A jeżeli ktoś chce jechać super wypasiony Mercedesem to gold taxi wtedy z Gdańska do sopot zamiast 33 zł (chyba) zapłaci 80 zł taka subtelna różnica w portfelu!!!

Ja Polecam i nie zmienię opinie i Korporacji!!
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 18

Mercedes

Ja tam jechałam w tej korporacji Ml-em ;)

Jeździłem już z różnymi korporacjami

z driversami jest chyba najlepiej bo punktualnie, czysto i fajni kierowcy - nie mówiąc o paniach za kierownicą :) (pozdrawiam). Poruszam się tymi samymi trasami i zawsze jest taki sam rachunek. Chętnie daje tipy, bo nie ma problemu jak chce posłuchać eski to kierowca włącza i jest miło. Ostatnio zabrakło mi drobnych do rachunku to nie było problemu.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 17

Skoda?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Drugi z prawej. Ten duży.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

tez uwazam że z driversami jest chyba najlepiej bo punktualnie, czysto i fajni kierowcy - nie mówiąc o paniach za kierownicą
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
gburowaci taksówkarze którzy z łaską przyjezdzają a na pytanie dlaczego przyjechał po 35minutach a nie po 7 odpowiedział że jak sie nie podoba to mogłem nie czekać !!! Żenada
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatnio zabrakło mi grubych do rachunkui też nie było problemu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gorąco polecam !

Polecam firmę która jeżdżę od samego początku jej istnienia ,obsługa bardzo miła, kierowcy na czas i w dodatku bardzo uprzejmi którzy zawsze jeżdżą trasa taka jaka klient sobie życzy :)ceny dużo niższe niż w innych firmach oraz kierowcy mają kontakt z klientem co w moim przypadku jest idealne :)polecam !
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 13

wcale nie najtansza

Już na samymym początku klamstwo cenowe bo np.frma DAJAN TAXI ma od wielu lat 1,80 zł/km i się tym nie afiszuje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

i tak

i tak wg mnie taksówki w korporacji powinny być wg mnie tak samo malowane aby łatwo było je odróżnić (...)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 29

to zamów sobie eco car :P
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

POLECAM

Wszystko w najlepszym, porządku, profesjonalnie, błyskawicznie i bardzo tanio
Firma bardzo fachowa. Super kontakt działający w dwie strony. Pełny profesjonalizm.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 15

No i kultura, wiedza, oczytanie, technika jazdy, Jednym słowem super polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wiedza hehehehe

City Drivers Taxi Gdańsk

Dziękuję w imieniu kierowców City Drivers Taxi Gdańsk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie info o waznej oplacie za postoj? Co z tego ze za km zaplace np. 1zl,jak w korku za godzine bedzie mi 100zl naliczac?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 20

Ja nigdy rak jakos nie mialem. Nie naliczaja za postój.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Trochę wiedzy...

Wystarczy sprawdzić ceny na stronie www lub na cenniku za szybą taksówki proste...

Wszyscy pracownicy korporacji teraz wklejają przygotowane komentarze :-)

niestety widać to na pierwszy rzut oka.
Jak już robić marketing szeptany to umiejetnie Panowie :-)
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 24

hehehe

Czyżby żal d*pę ściskał konkurencji?? ;)
Polecam firmę, tania i punktualna. Super kierowcy a nie jakieś dziadki jak np w Dajan Taxi :P
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10

O i z tym się zgodzę ! :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Acha czyli jak panowe w city drivers się zestarzeją to nie będziesz jeździć??? A możę po 40 wszystkich panów won??? Szanuj starą wiarę a i ciebie będą szanować...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja nie jestem pracownikiem korporacji, a jak jeżdżę taxi to tylko city drivers taxi :)
ostatnio się nawet dowiedziałam, że Pan musiał specjalnie dla mnie wyjechać z postoju bo dostał moje zlecenie, a jestem zaznaczona jako stały klient :) Miło :) PS. Pozdrawiam Pana z VW Golf V - mam nadzieję, że nie miał, aż tak bardzo brudnego samochodu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ściema

Ewidentnie marketing szeptany
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 15

Ooooo, widzę że koledzy z Konkurencji się pojawili - zaczyna się. START!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jaki marketing - super profesjonalna usługa szarm, szyk i wdzięk
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

dobre

Koledzy sami sobie opinie widze pisza bo wszystkie takie slodkie. Ilu was jezdzi w tej korpo? 20? Zamawiajac was w sobote ile trzeba czekac na przyjazd 1,5h czy wiecej?
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 25

Ja korzystam tylko z Netpun Taxi. 700 taksówek robi swoje. Czas oczekiwania bardzo krótki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

I do tego rachunki za 10 km 87 zł w moim przypadku jeśli chodzi o Neptuna. To ze mają dużo aut o niczym nie świadczy. Złotówy i tyle, wybierają najdłuższa trase jeśli sie powie ze nie zna Gdańska a mało tego raz jeden kolo nie włączył licznika co sie okazało dopiero na miejscu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kierowca City Drivers Taxi Gdańsk

No zmieniło się od tego czasu City Drivers Taxi Gdańsk ma najwięcej klientow w Gdańsku. Pozdrawiam taksówkarzy z City Drivers Taxi Gdańsk

Jakie 20?! Wszystkie auta są na fotkach, całe 6 szt
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nie ośmieszaj się , wszechwiedzący się znalazl.
Po co pieprzyc bzdury jak się kurka nic nie wie....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

215 taksówek City

Informujemy że w City jest już 215 taksówek .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do 10 minut skrajnych przypadkach 15
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

20 to max na koguciej reszta to zwykle osobowi. Ta korporacja od dawna istnieje i było w niej może z 5 aut z kogutem Twoja Taxi reszta to auta bez licencji
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6

Taxi

Około 10 Taxi jeździ w tej korporacji
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Niektórzy tak 'znają' temat że odnosze wrażenie że niektorzy to kierowcy tej oto korporacji . Tylko po co to ?

Ale nudzi się konkurencji

Ale wstyd dla innych korporacji że piszą taksiarze którym się nudzi stojąc na postojach i nie mających roboty :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Heh. Taksiarz który stoi na postoju i ma wyższą stawke niż Ty zarobi tyle samo robiąc jeden ruch na godzine przy twoich trzech r******h. Ty zajeżdzasz auto i wozisz zarzyganą patologie a gosciu na postoju ma czas żeby poczytac sobie gazetke lub pobajerzyć na słupie. No ale żeby dojść do takich wniosków trzeba pare latek pokręcić kółkiem i mieć pare szarych komórek w glowie które pomogą posługiwać sie kalkulatorem. Chociarz jak patrze na tą patologię ktora z firmy g*wno przewozowej próbuje stać się korpiracją taxi to za dobrze im nie wróżę.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zamiast gazetki to lepiej poczytaj słownik.. Za dobrze nie wróżysz bo pewnie jesteś złotówą i dla Ciebie to konkurencja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak jestem Taksówkarzem. Dla mnie to żadna konkurencja. Ktoś tych obrzygańców musi wozić więc do roboty :D ja takich do auta niewpuszczam, bo po co sobie syf robić niech frajerzy z nimi jeżdżą.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

I jak tam wróżbita mamy już 200 taksówek sr*sz już w gaciecie bo śmierdzi g*wnem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdecydowanie więcej.

Jak ktoś nie jeździ to po co się wypowiada ?
Mi osobiście oni odpowiadają. Przynajmniej nie nalicza stojąc w korkach.

zawsze taksometr bije w korkach

zawsze taksometr bije w korkach

100
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

200

d*pek

Zamów to sie przekonasz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

City Drivers taxi Gdansk

City Drivers Taxi Gdańsk to najlepsza taxi w Gdańsku

Wolny wybor

Kazdy moze jezdzic z kim chce i kiedy chce.A ja wybieram City driver z prostej przyczyny jest tanio.Za korek nie placisz tylko za przejechany km.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 12

Bzdura

Nie wypowiadaj się jak nie wiesz. Każdy taksometr poniżej 20km/h przełancza sie w tryb "czas" i wtedy płacisz za korek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

O tu chyba konkurecja że taki obeznany ;)

Za czekane zapłaciłem "groszaki" bo rachunek od zwykłego różnił się nie całe 2 zł to mniej jak 1% całego mojego rachunku

Sami slodza sobie no coz to tez jakas reklama !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

jakie tanio?

stawka taka sama jak w dajan ,as czy komforcie po rabacie wiec jakie tanio taniej od was to uber jezdzi

Uber jest drozszy

Wystarczy dobrze sie przyjrzeć cennikowi w uber gdzie jest 7zl za wejscie, 1,55 za kilometr + 35gr za każdą minutę przejazdu. Więc gorzej niż w zwykłych taxi bo taxometr nabija czas tylko ponizej 20km/h. Srednio w miescie 1km robi sie w ok 3min. Wiec w uber za kilometr placimy 1,55zl+3x0,35zl=2,60zl co daje taniej tylko od : neptun, gold i beretów
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tanio nie znaczy dobrze dla mnie za świeża firma żeby ryzykować jak się śpiesze
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

Staz pracy na taksowce 3mc powodzenia jak nawigacja padnie moze jakims cudem wroci do domu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Serce boli ze chłopaki jeżdżą i zarabiają a wielcy "taksowkarze" stoją i rozwiązują krzyżówki...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

To niech ci taksówkarze np zmienia swoje cenniki i przestaną walić w kija jak np neptun czy halo

Z tego co wiem to ta korporacja istnieje od kilku lat wiec nie takie 3 miesiace.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jeździ starymi rumplami. Np ponad 20 letni pordzewiały w124 w którym śmierdzi stęchlizną i fajami.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

to że raz się takim zdarzyło jechać to nie znaczy, że każdy taki jest....
Drugi raz niechciałbym na niego trafić więc wole normalne Taxi a nie podróbe.

kilka lat już istnieją podobno :) warto spróbować.

a jak będę wracać np. z warszawy, to już nie mogę skorzystać? ;)

"Niebawem na stronie www City Drivers Taxi będzie można zamawiać taksówkę, która będzie czekała na pasażera na lotnisku, przed halą przylotów. Jest to oferta skierowana do pasażerów, którzy do Gdańska przybywają z zagranicy."
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

To sobie zamów w Warszawie będzie taniej :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

City Drivers Taxi Gdańsk

City Drivers Taxi Gdańsk odbiera klientów z Lotniska Gdańsk.

Nielegalne TAXI

Wole nielegalne Taxi, zawsze dreszczyk emocji czy kierowca trzezwy, czy auta ma aktualne badania, czy bedzie czuc lekki fetor
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 21

Prawd

To prawda te bez koguta są tańsze . Ostatni w sobte zapłaciłam więcej. Jak maja podjeżdżac te z kogutem to ja dziękuję.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 15

Bo 2 zł wiecej?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kogut

Sie mylisz z kogutem jest taniej.

Bajer !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Citi Drivers Taxi i Citi drivers( nielegalne przewozy)

Cóż ciężko czytać te kłamstwa w artykule. Przeciez w Citidrivers Taxi jest max 15 aut a reszta to bezkogutowe nielegalne przewozy. W niedziele zamówiłem taxi a przyjechali auto bez koguta i według kilometrów bylem kasowany. Cos tu jest nie tak ....
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 18

Coś tu śmierdzi konkurencją :P
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7

Żadna konkurencja poprostu prawda

tu nie chodzi o konkurencję tylko o fakt który miał miejsce, moi znajomi mogą to potwierdzić. Jak Pani nie wierzy proponuję zadzwonić do nich i zapytać ile tak naprawdę mają aut.

Mają po prostu 2 korporacje. Łącznie ponad 130 aut.

Ale głupoty ludzie piszą

Nie rozumie ludzi którzy wypowiadają się na temat o którym nic nie wiedzą i piszą takie głupoty że tylko dobra lufę spalić i czytać to wszystko jako dowcipy bo dobra beka ha najlepiej to jechać po nowej korporacji ha korzystam z różnych korporacji ale City jest najtańsze czy były by korki czy nie to i tak place najtaniej :)nie będę tu wymieniał numerów bocznych korporacji ani firm ale wiele innych kierowców z innych korporacji wali w wielkie H... i nie tylko ja to potwierdził bym ale poczytajcie sobie na Trójmieście głębiej co ludzie piszą o innych tyle na temat nie macie pojęcia to nie piszcie :)pozdrowienia dla taksiarzy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Widocznie nie znasz city sa taxi i sa tez bez koguta ,a inaczej ci sie jechalo bo mi tak samo pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przyjedzie bez koguta to niepłacisz za kurs. Niema paragonu niema zapłaty. W razie problemów dzwonić na policje. Przyznają Wam rację.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niekoniecznie :)

kolego jest juz nas 76 ,i przybywa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cukiereczek odszedł ,źle się dzieje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

City Drivers Taxi Gdańsk

W City Drivers Taxi Gdańsk wszystkie samochody maja kuguty , taksometry i kasy fiskalne.

city

City lata dlugo i dla sprostowania ,sam jestem klientem ,i nigdy mnie nie zawiodla oczywiscie czasem trzeba poczekac ,jak tu niektórzy placza bo proste tylu jest chetnych na nich ,jak komus sie nie podoba i licza kazda zl ,to sa skmki ,lub jak ktos ma za duzo to jak jeden napisal za 100 zl gold taxi czeka haha ,krotko mega korporacja
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

Kto wygra walke CITY czy TAXI

To bedzie gruba wojna miedzy kogutami a i bez kogiotuw.

jakie stawki ?

Coś z tą korporacją jest chyba nie tak, nie podają na swojej stronie wszystkich stawek. Czy są to taksówkarze czy partyzanci. Sami siebie chwalą. Sądząc po wpisach to raczej to drugie. Mimo tego życzę powodzenia ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ktoś chwali to źle , nie chwali to źle... To macie do wyboru skmki tramwaje i autobusy. Ale jak przyjedzie weekend i na innych trzeba czekać po godzinie to pewnie się nawet nie zastanawiacie tylko od razu dzwonicie po city.

Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk

Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr
Najtańsza taxi w Gdańsku Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilomet Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr Najtańsza taxi w Gdańsku City Taxi Gdańsk 2.40 zł kilometr

Dobre pierwsze wrażenie

Miałem okazję skorzystać z usług owej korporacji w piątkowy wieczór. Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie krótki czas oczekiwania. Zwykle w piątek o godzinie 21 musiałem czekać na jakąkolwiek taksówkę minimum 20 minut. Miły Pan dyspozytor powiedział mi, że czas oczekiwania będzie wynosił 7 minut i dokładnie za tyle srebrna Meganka była pod moją klatką. Za kurs zapłaciłem 45 złotych zatrzymując się po kumpla na Oliwie no i nie było problemu z wydaniem faktury. Na dzień dzisiejszy to bezapelacyjnie najuczciwsza i najrzetelniejsza korporacja. Dodam tylko, że dotychczas korzystałem z usług AS Taxi oraz Dajan Taxi.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 8

Pozdrawiam pana z numerem 2. Bardzo uczciwy kierowca!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Masakra

zboczeni kierowcy oraz pisza do klientow szkoda slow a przy okazji nie mila obsluga chyba ktora spi i odbiera jakby nie chciala tam siedziec, porazka
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 18

byly pracownik

witam. na poczatku powiem ze lubie jezdzic w citydrivers. jest tanio. ale niestety tak jak ktos napisal wczesniej ta dyspozytornia to zwykla patologia. pani Dorotka zona Krzysia - kobieta ze wsi ktora zobaczyla kawalek swiata i zwariowala. zero kultury do klientow i do pracownikow. faworyzuje kilku pracownikow ktorzy tak naprawde zarabiaja. reszta tylko stoi, kwitnie i czeka na zbawienie. panowie uciekajcie stamtad bo robi sie coraz gorzej. mowie serio.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 12

Kierowca

Zgadzam sie z kolega. Ja wlasnie jezdze w tym smiesznym czyms. Robia z kierowcow debili. Nagle ruszyly same kursy na taxi. 103 ten gawedziarz to chyba powinien zejsc na ziemie. Druga to 33 chyba spelnia fantazje erotyczne na dyspozytorni. Ale spoko juz niebawem ktos madry sie za was wezmie. Pozdrawiam cala reszte i milego dnia.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 9

Zdumiony

Przykre, że to pracownicy "strzelają w kostkę" firmie i współpracownikom. Zdecydowanie bajdziej dojrzałe jest skupienie się na rzetelnym wykonywaniu obowiązków niż zazdroszczenie innym!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 13

Żenada

Kierowco, jeśli jesteś tak niezadowolony z jeżdżenia w "tym śmiesznym czymś", to co stoi na przeszkodzie, abyś pracował dla "bardziej powaźnej" firmy konkurencyjnej? Nikt Cię na siłę nie trzyma. Pamiętaj, źe ludzie patrzący na inoych sami do niczego nie dochodzą, żałosne "zawiść, zazdrošć...zamiast starać się mieć więcej, tylko myślisz, żeby inni mieli mniej"!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 12

Zle

Nie rozumiem kto pisze takie coś. Podstawą dobrze prosperujacej firmy jest zadowolenie pracowników z wykonywanej pracy co przekłada się na jakość obsługi i na to jak klienci ja widzą. Nie można mówić "jak Ci się nie podoba to idź gdzie indziej". W przypadku gdy nie jeden pracownik się skarży trzeba spojrzeć co jest nie tak wewnątrz struktur firmy i postarać się to zmienić. Pamiętaj, zadowolony pracownik, który chwali swoją firmę jest filarem sukcesu!

uzytkownik

Zgadza sie, jednak nikt teź nie ma prawa oczerniac na forum konkretnych osob í snuc insynuacji. Dobry pracownik pieze brudy w wlasnym gronie i nie dziala na niekorzysc firmy ani wspolpracownikow. Ze strony tego kierowcy widac tylko tchorzostwo i egoizm.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Odp

Byłem też kierowcą tej firmy moim zdaniem jesli kierowca jest zadowolony to nie oczernia firmy wiec cos tu jest nie tak fakt Krzysiek kiedys byl bardziej ok ale ludzie sie zmieniają rada dla szefa !!!!! Pomysl o kierowcach a nie tylko o kasie !!!!! :-)!!!! Pozdrawiam
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

W tej "firmie" od poczatku byly kwasy. Firmie to duzo powiedziane bo to banda lewusów jeżdzących bez licencji, dzialalności czesto bez prawka lub zwykłych bandytów na których ciążą wyroki. Auta tez w większości zdezelowane.

Dlugo na tym postoju juz stoisz?

To moze czas zeby napisac cos sensownego :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

Prawda w oczy kole ;)

Taxi

Cukierek 103 :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pajace

Przecież to są same pajace piszące aż żal d*pe ściska zazdrości ha

Jak już krytykować to może sensownie i mówić coś co się wie i jest prawdą. A nie wymyślać na potęgę. Wyobraź sobie, że ci ludzie również na jakiejś zasadzie są przyjmowani do pracy i jakieś podstawy i warunki są. Bez prawka ? a to ci dopiero :)
Do pracy ? Toć to jedna wielka lewizna. Wolna amerykanka ;)

I co wredoty kłamliwe zawistne minęły 2 lata osiągnęło sukces ma prawie dwieście taksówek. Rubcie przykład z Krzyśka. Jestem od początku w City . Do Krzyśka jak czytasz te opinie nie bierz to do siebie 99% kierowców doceni to jakim jesteś.

Haha

Prawie 200 taxi i czekasz teraz przydu...ie 2 godz na zlecenie za 10 zł. Latają Ci co mają latać. Acha no nie licz że dostaniesz zlecenie poza miasto bo to tylko jest dla wybrańców. Acha 1.1 nie zalogowany a widać jak podjeżdża z klientami pod dworzec główny

Już 215 taksówdk

Ja w sobotę mam od 18.00 do 6.00 około 25 kursów . Pier....isz głupoty . Boli że City teraz ma najwięcej kursów.

i po co to?

2 -3 osoby nie wiecej niezadowolone,ktore nie mogą jezdzić jako taxi.
Boli ze taxi jezdzi.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8

Bol glowy.

Zdziwił byś się ilu jest niezadowolonych. Zresztą widać po liczbie napisanych opinii. Popieram kolegów jeździsz bo kradniesz nam kursy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

hahaha nic nie boli. Co niektórzy prawdy nie znają.

boli ? nie . Po prostu to jest żałosne że nagle taxi zaczęła jeździć , bo wszyscy dobrze wiedzą że co niektórzy na dyspozytorni siedzą i tylko wybierają dla taxi kursy ze zwykłego city bo gdyby nie to to stali byście jak te dziadki z dajana. Dodam że jak pzryjdzie co do czego to w dzień niema żadne taxi, złotówy tyko na noc sie zlatują.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kierowca

Patrzę i czytam, chłopaki maja dużo racji że są wściekli i wkurzeni. Dla mnie to dodatkowe zajęcie i jeżeli odczuwam mniej kursów po tym jak pojawiło się Taxi to coś jest na rzeczy. Jeżeli Krzysiek w ten sposób chce zmusić innych do przejścia na koguta to nie tędy droga. Jak pisałem to dodatkowe zajęcie, już się rozglądam gdzie by tu przejść. Bo jak tak mam dalej jeźdźić i zarabiać na składkę dla niego oraz reklamę na taxi to dziekuję.

Zgadzam się w 100% ! Uciekać trzeba !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

City drivers

Popieram Piotra naciągają kierowców na opłaty !!!!! Patologia!!!

Taxi

A ja jezdze po Gdansku i Sopocie Dajanem 19628 a z lotniska i na lotnisko GdanskAirportTaxi 510313031 bo mam swoje powody i szanuje te dwie dobre firmy i niech powstaja kolejne a ja dopoki bede zadowolony glupie 2zl nie przekona mnie do zmiany taxi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14

super

Co to kogo obchodzi dyspozytornia czy patologia czy nie patologia i że pani Dorota jest ze wsii jest miło sympatycznie a życie prywatne to jest każdego osobista sprawa jak można pisać takie bzdury
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

jestescie wredni

ide jezdzic na kogucie do City ,i co mi tez bedziecie cisnac.Wczoraj kumple,jutro wrogowie.Jestescie załosni .Boli ze Taxi City ma duzo kursow!
Pozdro dla normalnych chłopakow w City ,jest nas wiecej.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

Obserwator

Też odchodzę do taxi tylko do normalnej korporacji. Kilka dni temu dwóch kierowców z taxi próbowało mnie namówić do jazdy w City Taxi. Powiem tak jeden wielki wał, sami przyznali że większość kursów to jakie dostają na taxi to są z dravers, i jeszcze wybijają się na pierwszego. Chcę być fer wobec chłopaków. Zresztą nie lubię mieć łatki złodzieja.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Widac konflikt istnieje wewnatrz firmy .jechalem ostatnio pierwszy raz i jedynie co jest pewne to cena ktora zaplacilem. Stosunkowo niska jak za trase ktora jechalem . mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i sytuacja sie wam wyjasni . pozdrawiam kierowce z czarnego vw
.

hahahahaha

Czytam to i mi się śmiać chce taxi okrada nie legalnych przewożników zabiera im kursy.Widzę że ta firma to jedna wielka lipa. Kwestia czasu jak wpadniecie :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

Żenujące

Jacy desperaci muszą jeżdzą w takiej korporacji ?Samochody pełnoletnie już . Ciesze sie , że powstaja takie firmy , co wożą golasów i dusigroszy .Tak , jestem złotówą ..... tak , tak , wszystko wiem , ale ciesze sie , że mogę wozic ludzi , którzy zwracaja rownież uwagę na to czym jadą, a nie tylko na to za ile jadą . Golasam i dusigroszom , podpowiadam , przewozy osób i takie firmy , to cos dla was :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11

pani.dorota.

Pani dorota z centrali jest chamska I patologiczna ale gorsze jest to ze jest bardzo malo inteligenta delikatnie mowiac.

Dziwne ze ten caly krzysiek.nie znajdzie sobie normalnej wyrafinowanej kobiety z miasta
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 7

&d

P,Dorota tak ma na imie siostra czy kobieta szefa tej firmy ,porażka przeklina wyzywa naprawde z tego co slychac odbija jej palma
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

POPROSTU DRAMAT

Facet który odbiera telefon też z łaską szuka "zaginionego" kierowcy a kierowca stwqarza wrażenie jakby czekał na usługi seksualne w zamian za przyjechanie. MASAKRA!!

Twój pozion

Tylko Cie stać tu pisać. Nie obrażaj noszę dyspozytorki z City Drivers Taxi Gdańsk

Do kierowcy z Asa

Mam pytanie czy wy stoicie na słupkach bo rzadko kiedy widzę kierowcę z Asa na słupie przeważnie się chowacie w bocznych ulicach nie na postojachaj :)a tak nie ma cie swoich postojów z reszta po co tak zaraz dostaniecie zlecenia z radia :) Wiem ze As jest Firma numer 1 :) A konkurencja się pojawia :) Ja tam wolę City drivers jakieś 20 % tansze ceny od was :)

As 1

Z tego co wiem to kierowcy przychodzą do nas z City. Chwalą sobie, kultura na centrali i inne podejście do kierowców. Pomysł tego gościa z kilkoma nawet kilkunastoma autami to utopia, bez umów i dobrych punktów nie ma szansy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
Utop się! Zatkało kazało.

Klient

Miałem okazję jechać w sobotę, podjechał mercedes z ładnym kogutem.Boże takiego to miał mój dziadek. Kurs około 8 KM wyszedł drożej niż As nieco taniej niż Eco Car. Te auta na zdjęciu to chyba fotomontaż.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 12

Gratulacje!

Gratuluję właścicielowi, który tak koncertowo rujnuje tą firmę! Pozazdrościć "umiejďtności" organizacyjnych. Dziš to taksówkarz dyktuje na jaki kurs pojedzie, a jaki mu się nie opłaca. Rozpieszczeni kradzieżą najlepszych kurśów z City taksówkaekrzd egoistyczni zakłamani materialiści nie mają w obowiązku dbania o dobro klienta i budowania firmy, liczą sie tylko oni i na coś takiego mają przyźwolenie. W tej firmie zwykły kierowca także się już nie liczy. Ważne jest tylko to abyš w terminie zapłacił składkę, a później czekaj na łaskę, czy dadzć ci zarobią, gdy już taxi będą mieli pełne portfele. Dzięki temu kierowcy są skĺóceni i nikt juý nie dba o dobro firmy, każdy tylko ciągnie w swoją stronę czesto również będąą nieuczciwym, jak i sam właściciel. To on rujnuje to co tworzy tą firmę- ązyli kierowców, więc i oni kiedyś zrujnują jego. Bez city nie będzie teý taxi. Wiďc proponuję zatrudnić jeszcze więcej kierowców którzy napełnia kieszenie wlasbiciela!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Gumis

Racja lata z firma i kierowcy strasznie nazekaja ,ze pelno nowych nie dbaja o tych co dlugo pracuja ,aby tylko kase placic a stolec a nie zarobek tak dalej to firmy nie bedzie ,bo powinno byc max ,50 kierowcow i kazdy by byl zadowolony ,ale szkoda wkoncu firma sie rozleci i inni beda zarabiac ,ale liczy sie tylko ze wlasciciel zarabia pozdro
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zacznijcie wszyscy uczciwie pracowac kupcie osprzet zalozcie dzialalnosci. Placzecie a jestescie zwyklymi zlodziejami
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

prawda rujnuje

Odpowiadam po 3 latach pracy aut ponad 200 i przybywa powoli cały czas sobota wieczór ok 23 rejon 1 centrum gdańska 15 w kolejce o której pojade kursem o 2.3 w nocy za 20 zł jak było 170 aut to się zarabialo utarg z dnia ok 12 godzin jazdy 400 -500 zł aż chciało się pracować teraz zenada
To te 30 aut więcej zrobiło taką różnice????? Pier.....isz głupoty. Jestem taksówkarze 12 lat coś nieco wiem. A prawda taka że pewnie boisz się że będzie więcej kierowców i dniówki 500 zł nie będzie.

City Drivers Taxi Gdańsk

Ja nie narzekam jest dobrze. City Drivers Taxi Gdańsk najlepsza taxi w Gdańsku

City Drivers Taxi Gdańsk

I jedna miał Krzysiek racje. City Drivers Taxi Gdańsk najlepsza taxi.

Taxi ma wiecej kursow bo normalne ,firma chce przeisc tylko na taxi pewnie ,a to sie wiaze z zusem itp ,wiec norma nikt nie broni nikomu przechodzic ,a jak swiezaki z city nie chcecie latac w drivers to na taxi lub wypitalac ,bo blokujecie kolejke tym co sa oddani firmie,co do dyspozytorni jak piszecie to zostawie dla siebie ,Krzychy wpozo mam nadzieje ze poprowadzi dobrze taxi ,wszyscy tego chcemy pozdro
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Gdańsk

Witam wszystkich kierowców i napisze w skrócie firma ok sklad tez nie najgorszy, ale zaczyna sie sypac ja czasem widze ze taxi to nieobrabiaja kursow tyle im dajecie. Moze pomyslcie troche o zwykłych kierowcach. Dajcie im tez zarobic a sytuacja sie poprawi. Dlaczego ja w dzien nie ma kierowcow taxi to zwykli kierowcy moga wykonywac zlecenia na (t) i jest wszystko ok. Pomyslcie nad ty a bedzie superr naprawde pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

Ale jak są kierowcy taxi to chyba już sami mogą wykonywać swoje kursy nie ? Proste i logiczne.

Proste i logiczne kolego masz racje ,ale i tak on nie rozumie.Dlatego tu narzeka.

Co ty piszez czytaj ze zrozumieniem

Zastanów się co piszesz...

Zastanów się 'kierowco' co piszesz. Skoro firma postanowiła mieć same 'legalne' taksówki to chyba po to żeby wszystko było w jak najlepszym porządku i żadna skarbówka się nie doczepiła itp a Ty wyjeżdżasz z tekstem żeby nie oznakowanym dawać? Pomyśl następnym razem zanim coś napiszesz.

co za rozpisanie...

pierd.... od rzeczy baranie

Żenada

Kierowca wywalił nas z auta bo chciał więcej niż licznik wychodzi po drugie stawka w dzień to 6 zł wejście i 1.8 zł to wszyscy tak mają a noc 5.4 miało być wejście i 2.43 km noc a było 6 wejście i 2.7 km noc i to na telefon gdzie powinna być zniżka nie pierwszy kierowca tak robi kolejnym razem zamiast taxi przyjechał jakiś samochód nie oznakowany i w dodatku nie wydał mi paragonu tylko jakaś fakturę śmieszna chciał mi dać, ta firma to jakiś przekręt trzeba to zgłosić do inspekcji albo skarbówki by się wzięli za to !

Skoro masz tyle zastrzeżeń to po co z nimi jeździsz a później 'pokrzywdzony'
ja pier**** żałosne...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
miałem taką samą sytułację a dodatkowo kierowca nie chciał wydać paragonu !!

Nie aktalne

City Drivers Taxi Gdańsk na stawki 2.40 zł 3.60 zł 4.80 zł 7.20zł więc tak teraz ma City Drivers Taxi Gdańsk

Nie polecam

Dziś czekałem od godz. 18.47 by skontaktował się taksówkarz. Mieli się skontaktować do 20 minut. Nikt się nie skontaktował. Potem 4 telefony, gdy odebrała jakaś siksa, która się po chamsku rozłączała. Potem odebrał mężczyzna i powiedział, że skontaktuje się taksówkarz. Skontaktował się jakiś przeżuwający coś podczas rozmowy o 20.21 i powiedział, że jak mi się nie podoba, to żebym jeździł innymi taksówkami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Odradzam tą korporcję .Taksówka miała przyjechać wciagu 7minut a była po 35. Kierowca mimo spożnienia był bardzo nie miły.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

City Drivers Gdańsk najlepsza korporacja

Polecam City Drivers Taxi Gdańsk Najlepsza i tania taxi w Gdańsku

Nie ma szału z tą korporacją

NIe rozumiem gdzie ten szał? Taksówki to zwykłe trupy a ich kursy wcale nie wychodzą tanio. Kierowcy nie jednokrotnie kombinują z paragonem a w dodatku są opryskliwi. Zmienilem korporację i wkoncu jestem normalnie traktowany a nie jak jak jakiś lump.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Słaba korporacja

Witam korzystałem z tej firmy przez około 4 lata, przez ten czas bardzo dużo się zmieniło. Kierowcy narzekają, od momentu kiedy są taksówkarz, a nie przewozem, ceny różne a czasami różnica nawet 10 zł na kursie, nie wiem z czego to wynika każdy się inaczej tłumaczy np koszt z Wrzeszcza na lotnisko sedan 27 zł kombi 37 zł gdzie mam jeden bagaż.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Czyli kierowcy kasuje więcej niż wcześniej.To powinien być zadowoleni.Wiec chłopie wypisujesz bzdury.

Sylwester

Jak mozna pobierac oplaty bez wydruku z kasy fiskalnej w sylwestra.to tylko City drivers moze robic.zenula .Pozdr.paniusie Dorotke😤
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

I ty masz pretensje do firmy?Przecież to kierowca powinien wydać ci paragon, a nie firma City Drives Taxi !!Każdy kierowca jest na własnym rozliczeniu i to jego może ścigać urząd skarbowy .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

City Drivers Taxi Gdańsk

Na poczatku Pozdrowienia od City Drivers Taxi Gdańsk. Paragon został wydrukowany przez kierowcę City Drivers Taxi Gdańsk a Pan go nie zabrał. A teraz piszę że kierowca City Drivers Taxi Gdańsk nie wydał

Adam Kierowca

Jestem kierowca od 4 miesiecy i zdumiewa mnie to co tu wypisujecie. Klienci sa naprawde mili,a my kierowcy zadowoleni mamy mnustwo zlecen co moze swiadcxyć ze jest dobrze.

A ja zawsze jeżdżę taksówkami citydrivers i nigdy nie miałem żadnych problemów. Dzisiaj tj w piątek w godzinach szczytu z Brzeźna do lotniska zapłaciłem 32 zl. Wątpię żeby jakaś inna korporacja zawiozła mnie taniej.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

uczciwi kierowcy

ostatnio skusilem sie na citydrivers i zamowilem kurs z lotniska na chelm w niedziele. samochod troche nietypowy jak na taxi mini bus ale za to czysty a kierowca bardzo mily i rozmowny nawet nie wiem kiedy mi droga minela . zaplacilem 36zl od tej pory bede tylko kozystal z ich uslug.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kierowcy są naprawdę wyrozumiali,miałam opuzniony samolot kierowca czekał na mnie 20minut.Przywitał mnie uśmiechem.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

dyspozytorki maja za duza wladze nic im nie wolno powiedziec bo zaraz wyzywaja sa nie tykalne pelna wladza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak jesteś nieogarnięty delikatnie mówiąc i nie słuchasz mądrzejszych to pozostaje pisać bzdury że Cię wyzywają. Jestem w City Taxi ponad dwa lata i dziewczyny na telefonach są ok. Ale w wsŕód nasz kierowców są niestety poprostu hamy.

dyspozytorki

dyspozytorki traktuja firme jak wlasny folwark opryskliwe zapominaja skad maja wyplate.za duzo sobie pozwalaja

Dziekuje

Dziękuję w imieniu kierowców City Drivers Taxi Gdańsk.

Nic się nie zmieniło.

W tej firmie nic się nie zmieniło i nic się nie zmieni, mam na myśli zlecenia dla kierowców, po aferze z dyspozytorką Beatką nic się nie zmieniło doszedł pasek w programie i co on dał? Zlecenia i tak można rozesłać w odpowiedniej kolejności żeby odpowiedni kierowca dostał ;) Jeżdżą te numery, które mają jeździć. Oczywiście nie zapominając o kursach które idą poza systemem i wszystkiego nie widać, a najlepsze jest jak szef się zaloguje i jeździ biedak.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Kłamca

Nic się nie zmieniło dalej brednie wypisujesz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

chamstwo aż kipi

Sobota 8 Wrzesień 2018 godzina po 2 w nocy , numer Taxi 309. Bezczelny typ który najlepiej skasowalby na wejściu i powiedział wypitalaj. otworzylem butelkę wody mineralnej po czy usłyszałem ,, u mnie w samochodzie się nie pije a jak się Panu nie podoba to wypad,, . nóż kurka mać gdyby nie to że jechałem z żoną która przymknęła na to oko i nie chciała awantur to po zakończeniu kursu wyszedłbym z Taxi mówiąc sajonara i frajer jechałby za darmo i nauczyłby się kultury do swoich klientów . żenada , nie polecam

Pytania od dyspozytorki

Nie podoba mi się jedna rzecz, dlaczego dyspozytornia pyta klienta dokąd będzie kurs?! Mamy RODO więc uważajcie!!! Nie mam ochoty mówić osobie, której nawet nie widzę, dokąd pojadę, ta wiedza potrzeba jest kierowcy, a nie pani na bazie!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 17
Bo jak chcesz taxi z Pruszcza do Pruszcza to nikt po Ciebie nie przyjedzie bo sie nie opłaca. A co do RODO to Pani nie ma pojęcia na co się powołuje. Nie strasz bo sie zes.......aż. Ja kierowca nie chce mieć taki klientki przyje.....ne.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

No i po to żeby dobry kurs trafił do odpowiedniego kierowcy. Pozostali jeżdżą po zlecenia za 8-12 zł. Zarabiają nieliczni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ale ty jesteś tępy. Ktoś już opisał dlaczego.
Widać wszytko kto dostaje kursy. Więc pier....isz bzdury. Jak jesteś z City to wypiera.......j . Albo dlaczego nie zadzwonisz do biura ????
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

City jeździ a inni stoją, dlatego bzdury wypisują. Pozdrawią całą korporacje City
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Anonim, ale ty naiwny jesteś LOL
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

rąb......ć troli z innych korporacji co wypisują zmyślone rzeczy. Pozdrawiam kolegów z Citu Drivers

Szkoda, że nie pyta o to kiedy zamawiam zwykły kurs,a tylko przejazd terminowy. Do tego nie zamawiałam taxi do Pruszcza, a do Gdańska. Moim zdaniem wiedza ta potrzebna jest do tego, żeby podesłać "swojego" po zlecenie terminowe, jeśli ma być to długi kurs i tyle
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

To ja Ci napisz głupek jesteś i tyle

dyspozytorki

gburowate dyspozytorki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
A kierowcy co niektórzy hamy oderwane od pługa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dyspozytorki

potiwerdzam, szczególnie p.Emila
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

To teraz poleciałeś z fantazją

Starzy kierowcy

Nie polecam jazdy ze starszymi kierowcami. Nie znają topografii miasta.
Nie potrafią taxówki podstawić pod zamówione miejsce. Jeżdżą naokoło.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
329 tępak ham

Nie polecam

Podjechała taksówka ,która ledwo się toczyła, w połowie kursu trzeba było zajechać na stację bo zabrakło benzyny i gazu.Kierowca prowadził jak by pierwszy raz siedział za kółkiem , mieliśmy trasę ponad 60 a kierowca jechał 80 km na obwodnicy i jak ktoś się spieszy to nie z nimi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Jezdze w City i takiego grata nie widziałem. W Drivers są normalne auta nie odbiegamy od innych.
City Drivers najlepsza korporacja pisze jako kierowca City Drivers

Odpowiedz

Brakło bęzyny gazu i o prądzie zapomniał Pan Rafał napisać

3lata mineły i City Drivers Największą korporacja.

Jeżdżę prawie od początku w tej korporacji. Czytam te opinie i śmiać się chce. I co głupio Wam. City Drivers Największa Korporacja. Wszyscy stoją a my jeździmy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Już zamawianie auta jest przykrym doświadczeniem

Nie polecam ..jest wiele innych firm, które warto wspierać. Samo zamawianie u tragicznie ignorującej jakiekolwiek podstawy kultury dziewczynki. Poproszę o kontakt do jej szefa. Osoba na centrali jest agresywna i prosta jak patyk. Już nie będę nigdy się narażać na ta pasywna agresorkę. Może szef chciałby wiedzieć jakie osoby psują mu biznes Konkurencja spora.

Dyspozytorka odstrasza

Pani dyspozytorka musi być szalenie nieszczęśliwa wykonując pracę ...agresja bezpodstawna na starcie. Kiedy poprosiłam o imię i nazwisko -odmówiła i zaczęła jakieś totalnie głupie wywody ..słuchać się nie dało. Nie zna swoich obowiązków .. osoby zatrudnionej w firmie. Zdecydowanie nie powinna pracować z ludźmi. Wyżywa się na klientach myśląc, że jest niewidzialna. Wredna i głupia oraz bez wiedzy podstawowej o swojej pracy Porażka! Przykre doświadczenie. Ostanie jak dla mnie.

Sprostowanie

Dyspozytorka to nie służąca ale usługodawca. To jedno zdanie powinno dać Pani do myślenia.

Do Zzanny

Pytanie mam do Pani Zuzanny. Gdzie Panie uzyskał informacje jakie ma obowiàzki dyspozytorka.

City Drivers Taxi Najlepsze Taxi w Gdańsku

To jest najtańsze i najlepsze taxi w Gdańsku. City Taxi numer 1 w Gdańsku

Kierowca City Drivers Taxi

Polecam szybki dojazd dobra cena. Wszyscy mamy licencje i wydajemy paragony.

City Drivers Taxi Gdańsk

City Drivers Taxi Gdańsk najtańsze taxi w Gdańsku. Jesteśmy najlepsza i najtańszą taxi w Gdańsku.

Polecam City Drivers Taxi

City Drivers Taxi Gdańsk jest najtańszą taksówką w Gdańsku poleceń.

City Drivers Taxi

City Drivers Taxi Gdańsk to najlepsza korporacja taxi. Jeżdżą tu najlepsi kierowcy, mili uprzejmi i na czas. City Drivers Taxi Gdańsk zapraszamy.

Udciwy kierowca

Polecam City Drivers Taxi Gdańsk Tanie Szybkie Taxi

Szybko i tanio

Szybko i tanio. Tak jest polecam City Drivers Taxi Gdańsk

Polecam

Polecam City Drivers Taxi Gdańsk super korporacja. Kierowcy przemiału.

City Drivers Taxi Gdańsk

City Drivers Taxi Gdańsk City Drivers Taxi Gdańsk City Drivers Taxi Gdańsk City Drivers Taxi Gdańsk City Drivers Taxi Gdańsk City Drivers Taxi Gdańsk City Drivers Taxi Gdańsk City Drivers Taxi Gdańsk City Drivers Taxi Gdańsk Najlepsze Taxi w Gdańsku

Teraz to City Taxi Gdańsk

City Taxi Gdańsk City Taxi Gdańsk City Taxi Gdańsk City Taxi Gdańsk City Taxi Gdańsk City Taxi Gdańsk City Taxi Gdańsk City Taxi Gdańsk City Taxi Gdańsk City Taxi Gdańsk City Taxi Gdańsk City Taxi Gdańsk
Pamiętajcie używamy teraz skrutu City Taxi Gdańsk

Kierowca

Jestem kierowcą i zapraszam do zamawiania City Drivers Taxi Gdańsk

6 lat

Upłynęło i City Drivers Taxi Gdańsk jest najlepszą taxi w Gdańsku

Polecam

Polecam City Drivers Taxi Gdańsk teraz nazywaja się City Taxi Gdańsk. Dla mnie w Gdańsku to tylko City Taxi Gdańsk

Dziękuje

Dziękuję taksówkarza City Drivers Taxi Gdańsk za szybką realizację kursu. Urotował mi Pan pracę. Pan Tomek kierowca City Drivers Taxi Gdańsk

Aplikacja City Taxi Gdańsk

Można zamawiać ich przez aplikacje . City Drivers Taxi Gdańsk teraz ma nazwe City Taxi Gdańsk

Pozdrawiam Kolegów z City Drivers Taxi Gdańsk

Moja ulubiona taxi . Całusy dla City Drivers Taxi Gdańsk
do góry