Widok

City House Karczemki

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś zna developera, z ich strony wynika, że budują głównie domy. Może ktoś słyszał o wcześniejszych inwestycjach. Jakieś doświadczenia City House?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
podlaczam sie pod pytanie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
chyba nikt nie zna tego dewelopera :( na internecie cisza jak sie jego wpisze!!!

Jak moge się zapytać domek chcecie kupić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja robilam rozeznanie ;)

firma - spolka jawna dziala od 2006 roku i wlascicielkami sa 2 panie architekt z firmy jota.gda.pl - Joanna Bochyńska i Izabela Marko-Kwitkowska

W srodowisku raczej pozytywne opinie. Mezowie Pan zwiazani sa z budownictwem. To maly developer - firma rodzinna.

Ogladalam aktualny KRS. Mieszkania i domy sa bardzo ladnie wykonczone , bo ogladalismy budowe. Jestem w trakcie dalszego rozeznania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
tosia napisał(a):

> ja robilam rozeznanie ;)
>
> firma - spolka jawna dziala od 2006 roku i wlascicielkami sa 2
> panie architekt z firmy jota.gda.pl - Joanna Bochyńska i
> Izabela Marko-Kwitkowska
>
> W srodowisku raczej pozytywne opinie. Mezowie Pan zwiazani sa z
> budownictwem. To maly developer - firma rodzinna.
>
> Ogladalam aktualny KRS. Mieszkania i domy sa bardzo ladnie
> wykonczone , bo ogladalismy budowe. Jestem w trakcie dalszego
> rozeznania.

Czy są jakieś opinie na temat zrobionych domków?
Można wejść na budowę?
A jaka inwestycja Was interesuje? Jaśminowy Park?
Bo nas właśnie ta :) Myślimy nad kupnem byliśmy oglądać okolice.
Bardzo nam się podoba tam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wlasnie Jasminowy Park. Jestemy umowieni na podpisanie umowy rezerwacyjnej.
Ogladalismy budowe i domy na Inzynerskiej i wygladal dobrze. Wykonczenie deweloperskie, wiec tynki i wylewki, sciany proste :),kontakty podlaczone :).

Ogladalismy zza plotu Jaminowy Zakatek, wykonczony z zewnatrz bardzo ladnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak możesz zdradzić który domek was ineresuje??

My mamy kilka opcji :) jednak skłaniam się ku pirwszym rzędom.
podaj prosze maila, to sie skontaktuje ;)
iza.kowalczyk@orange.pl
GG 3995318
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to ja sugeruje pilnować projektów, Pani Bochyńska odpowiedzialna jest za koszmarne zaprojektowanie części jak nie całości osiedla Storczykowych, gdzie mieszkańcy nie mają miejsca w kominach/wentylację. Materiały użyte podczas budowy również kiepskiej jakości, nie oddychają dzięki czemu mieszkańcy mają wilgoć w budynkach.

Oferta ciekawa, ale warto bacznie przyglądać się projektowi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam zainteresowanych!
Próbuję zintegrować klientów CH obecnych i przyszłych, zapraszam na forum: www.ch.fora.pl
Pozdrawiam!
wilgoc w budynku nie wynika z tego, ze sciany "nie oddychaja", bo jak ściana ocieplona ma niby oddychac?? a raczej z braku dobrze wykonanej wentylacji mieszkan...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bylam na tym forum i glucha cisza ;) moze tu sie bardziej rozkreci.
Hej od okolo miesiaca mieszkam w Jasminowym Parku. Bardzo chetnie poznam sasiadow na forum i w realu. pozdrawiam
witam Asiu! I jak sie mieszka? jakies minusy zwiazane z wykonawstwem albo okolicą? ;)
Hej Magda. Mieszkasz w Jaśminowym Parku, albo planujesz w najbliższym czasie? Jesli chodzi o wykonawstwo domów, naprawde bez zarzutu. Okolica spokojna. potrzebne sklepiki są. ostatnio, spacerujac z wozkiem podziawiam przydomowe ogrody i ogródki na sąsiednich ulicach. Niektóre naprawde okazałe. Nasze osiedlowe jeszcze puste, ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni.
Trochę blisko ul. Kartuska, ale mam nadzieję, że coś, co powstanie na sąsiadującej z osiedlem działce, osłoni nas od Kartuskiej. Szczególnie, że ul. kartuska będzie w najblizszym czasie rozbudowana. Ale na szczescie będą ekrany. Ogólnie myslalam, ze w ogródku bedzie troche ciszej, ale niestety kartuska słychac :(
A jak twoje wrażenia?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ciesze sie ze Ci sie podoba:) Ja planuje zakup domu na pobliskim osiedlu. Ze wzgledu na hałas chyba zdecyduje sie na potrojne szyby w oknach..
A czy mozliwe jest dojscie "na piechote" do Auchan?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
podobno można dojść "na piechotę" do Auchan, ale jeszcze nie probowalam. Chyba nie jest to najbezpieczniejszy manewr. Ale... :) w ramach przebudowy Węzłą Karczemki, powstanie kładka pieszo-rowerowa dla mieszkańców Karczemek, żeby ułątwić nam pieszy dostęp do centrum handlowego. Ma powstac w ciągu najbliższych 2 lat.
Acha, i w domu jest cicho, może to zasługa okien trojszybowych. Tylko w ogródku trochę słychać Kartuska. pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajnie ze w domu cicho, to najwzniejsze.... My tez myslimy o potrójnych szybach:)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry