Widok

Ciuchcie

Już 20 minut stania na przejeździe na Puckiej w Gdyni a to jeszcze nie koniec!!
Brawo, PKP!!!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brawo miasto chyba ze tunelu nie ma...i nie będzie)A ciuchcia na torach ma pierwszeństwo,zaraz POmacham Wam z skmki,dostojnie jedząc bułkę z jajkiem i popijając herbatką z bidona.Jednak bilet miesięczny to prestyż i elegansja mili moi)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 10

Powaznie pytanie

Bez hamstwa, wysmiewania, calkiem powaznie. Dlaczego nie pojedziesz estakada? Licze na rownie mila odpowiedz
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam. Szczerze nieco żałuję że tego nie zrobiłem. Z drugiej strony jechałem z pogórza dolnego. A widziałem co się działo 20 minut wcześniej na obluzu skąd na Pogórze jechałem autobusem. Druga sprawa jest taka, że wczoraj dokładnie o tej samej godzinie stałem tylko 10 minut. Dzisiaj postój wydłużył się do 30 minut. Na czym polega to różnica? Nie mam pojęcia. Kwestia też tego że człowiek jednak wolałby dojechać do domu krótsza droga, zwłaszcza w dobie takich a nie innych cen paliwa. Wyprzedzając pytania i uwagi innych mądrych i złośliwych ludzi. Z pewnych powodów osobistych, tak, na Pogórze muszę jechać autem. Taka sytuacja.
Pozdrawiam
Autor
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Było myśleć i kupić mieszkanie blizej skmki.A tak,przez szkolny błąd 20 lat w korku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Trzeba było myśleć i skończyć szkołę a nie wypisywać mądrości w internetach panie "doktorze"
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

A kto mówił że kupowałem cokolwiek? A kto mówił że nie mieszkam blisko SKM? A co to zmienia? Niby Doktor. A jednak inteligencja nie grzeszy. Byle dopiec.
Nic mądrego nie powie ale złośliwym być trzeba.
Autor
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

To jedź przez Pierwoszyno i Rumię.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znamy więcej takich doktorów na wyższych stanowiskach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale wiesz, że to tereny PKP i miasto nie ma nic do gadania w sprawie tunelu? Czy tylko pyszczysz dla samego siania fermentu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słownik sobie kup

Chamstwa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry