Widok
Ciuszki chłopiec 80-86-92-98 sprzedam foto na maila
Witam, sprzedam ciuszki uzywane dla chłopca w rozmiarze od 9 miesięy do 2-3 lat wszytko mam tego bardzo duzo, mozna obejrzec w Gdańsku lub foto na mail, kilka zdjec jest rowniez w ogłoszeniach dla dziecka w portalu trojmiasta cena ok 7-10 zł za szt. POLECAM UBRANKA BARDZO łADNE I MODNE ZNANYCH FIRM NORMALE śLADY UZYTKOWANIA
Witam,
Iness mail juz teraz napewno wyslany, do pozostaych osób rownież, niestety nie mam za bardzo mozliwosci sprawdzac na bierzaco odp. na forum ale co jakis czas będę, wiec osoby którym zalezy na szybszym kontakcie prosze o ewentualny kontakt na maila ewaarts@wp.pl napewno zainteresownym przesle fotki, ubranek mam sporo, jutro jest mozliwosc obejrzec bo mam wolny dzien i bede w domku
pozdrawiam serdecznie
Iness mail juz teraz napewno wyslany, do pozostaych osób rownież, niestety nie mam za bardzo mozliwosci sprawdzac na bierzaco odp. na forum ale co jakis czas będę, wiec osoby którym zalezy na szybszym kontakcie prosze o ewentualny kontakt na maila ewaarts@wp.pl napewno zainteresownym przesle fotki, ubranek mam sporo, jutro jest mozliwosc obejrzec bo mam wolny dzien i bede w domku
pozdrawiam serdecznie
proszę o zdjęcia bodziaków na 104 - dla chłopca i w zwyż
mail w profilu
mail w profilu
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com