Widok
Cleo - opinia
1) TOWAR - kilka produktów z pieczywa naprawdę dobrych, dlatego do nich wracam, choć ogólnie drogo; Natomiast ciasta i ciastka bardzo kiepski, często sprzedawane stare w normalnej cenie, pomimo iż jest promocja 1/2 ceny na towar wczorajszy (to chyba on musi mieć 3 dni!)
2) OBSŁUGA - dramatyczna, średnio miła, idą na ilość nie na jakość obsługi; zdarzyło mi się dostać inny produkt niż o który prosiłam (dopiero rozpoznałam w domu że chleb z amarantusem jest bez amarantusa, tylko zwykły żytni); w dniu 1 listopada "pocałowałam klamkę" pomimo iż wg kartki na drzwiach punkt powinien być jeszcze otwarty... pozostawia do myślenia jakie jest podejście do klienta
2) OBSŁUGA - dramatyczna, średnio miła, idą na ilość nie na jakość obsługi; zdarzyło mi się dostać inny produkt niż o który prosiłam (dopiero rozpoznałam w domu że chleb z amarantusem jest bez amarantusa, tylko zwykły żytni); w dniu 1 listopada "pocałowałam klamkę" pomimo iż wg kartki na drzwiach punkt powinien być jeszcze otwarty... pozostawia do myślenia jakie jest podejście do klienta
Moja ocena
obsługa: 3
oferta: 4
jakość asortymentu: 2
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 4
3.0
* maksymalna ocena 6