Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marzena - ocena Skuszenie się na zabiegi radiofrekwencji przerosły moje oczekiwania...
~Marzena
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 18 lipca 2025

Kinga - ocena Zabieg przebiegł o wiele mniej boleśnie niż się obawiałam, efekty juz teraz...
~Kinga
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 12 maja 2025

Milena - ocena Jako stała klientka od 2018 roku - polecam, wpadam tu praktycznie co roku i...
~Milena
-

Monika - ocena Zabieg przebiegł w bardzo profesjonalnej atmosferze, czułam się dobrze...
~Monika
-

Tatiana - ocena Fachowe wykonanie zabiegu, miła atmosfera
~Tatiana
-

Małgorzata - ocena Przyjemnie miejsce, miła obsługa, a co najważniejsze sama depilacja jest...
~Małgorzata
-

Dominika - ocena Profesjonalne podejście i miła obsługa
~Dominika
-

Lena - ocena Pełen profesjonalizm, efekty super! Wspaniały zespół kosmetologów i lekarzy!
~Lena
-

I. Rokicka - ocena Schludny i nowoczesny salon, duży plus za wygodną windę. Obsługa bardzo miła....
~I. Rokicka
-

Paulina - ocena Byłam na zabiegu zamykania naczynek na twarzy i jestem bardzo zadowolona...
~Paulina
-

Sylvia - ocena Moja ulubiona klinika z odwiedzanych do tej pory, doktor Igor to prawdziwy...
~Sylvia
-

dodano: 11 maja 2025

Diana - ocena Pani Alicja to najlepszy kosmetolog pod słońcem. Za każdym razem miła,...
~Diana
-

Karolina - ocena Depilacja nóg bezbolesna i bardzo sprawna. Pani kosmetolog za każdym razem...
~Karolina
-

Natalia - ocena Botoks zrobiony super, pan doktor wytłumaczył wszystko bardzo prosto, samo...
~Natalia
-

A. Wojciechowska - ocena Efekty po czterech zabiegach radiofrekwencji przebiły moje oczekiwania, do...
~A. Wojciechowska
-

dodano: 6 maja 2025

Piotr - ocena Bardzo dobry salon, profesjonalni kosmetolodzy oraz przy okazji również pomoc...
~Piotr
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 9 kwietnia 2025

Kasia - ocena Zabieg urządzeniem przeprowadzony fachowo, mam wobec niego duże oczekiwania i...
~Kasia
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 31 marca 2025

Alicja - ocena Modelowanie sylwetki urządzeniem przebiegło sprawnie, obsługa bardzo miła,...
~Alicja
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 8 stycznia 2025

Magda - ocena Korzystałam z zabiegu HIFU - podbródek, zabieg bez efektu, na kontroli gdzie...
~Magda
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 30 grudnia 2024

Paula - ocena Zabieg botoksem wytłumaczony profesjonalnie i przeprowadzony praktycznie...
~Paula
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 20 listopada 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry