Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Urodziny wątek zamknięty Jakiś czas temu moja koleżanka robiła tam urodziny. Poszliśmy. Ba nawet...
~:)
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2012

;/ wątek zamknięty jesli klub jest nieczynny w dany dzien wypadaloby jakas informacje zamiescic....
~Alex
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2011

Sylwester wątek zamknięty Chyba najlepszy sylwester na jakim byłam do tej pory, było pare niedociągnięc...
~Asik
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 stycznia 2012

dramat wątek zamknięty Miałem okazje być w każdym z trójmiejskich klubów i z całą pewnością na tak...
~sopocianin
-

dodano: 19 listopada 2011

Sylwester w clubie70 wątek zamknięty Witam :) czy był ktoś w/w clubie na sylwku? jak tam jest? warto? można się...
~viki
-

dodano: 28 września 2011

Czegos takiego jeszcze nie było. wątek zamknięty Wiele osób odradzało nam pójścia do w/w klubu. Kolega miał do wykorzystania...
~damian
1

dodano: 11 czerwca 2011

obsługa przy wejściu:( wątek zamknięty prymitywna, niedouczona nie umiejąca liczyć pani na bramce, która za swoje...
~Iza
-

dodano: 18 maja 2011

totalna masakra wątek zamknięty Byłem wczoraj na imprezie poniedziałkowej. Generalnie jestem całkowicie...
~Michał
-

dodano: 17 maja 2011

Ona nie wchodzi wątek zamknięty Pani sprzedająca bilety, czyżby naciągała na kasę? I witała słowami "ona nie...
~Marlena
-

dodano: 13 maja 2011

REWELACJA !!!! wątek zamknięty Jedyne miejsce w Trójmieście gdzie naprawdę można się dobrze pobawić i nie...
~Natalia
4

dodano: 1 kwietnia 2010

Niestety wątek zamknięty Chcieliśmy z grupą znajomych iść pobawić się w rytmie lat 70tych,...
~adam
1

dodano: 23 kwietnia 2010

Jedyny klub w Trójmieście wątek zamknięty Jedyny klub w Trójmieście gdzie można dobrze pobawić się w tak nietypowy...
~F
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 29 września 2010

nie dobrze wątek zamknięty ogolnie juz wpuszczaja tam ludzi w bialych czapeczkach i w dresikach. Ogolnie...
~MC
-

dodano: 1 września 2010

Ujdzie wątek zamknięty Ogólnie nie jest źle, całkiem przyjemne miejsce. Oczywiście ceny powalają,...
~Karolcia
-

dodano: 15 czerwca 2010

szkoda słów wątek zamknięty szkoda słów co do imprezy w tym klubie... beznadziejny dj... próbował...
~ja
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 11 lutego 2010

REWELACJA!! wątek zamknięty Nie ma lepszego klubu w trójmieście. rewelacyjna MUZYKA non stop a nie jak w...
~clubowiczka
-

dodano: 10 lutego 2010

makabra_cool - opinia wątek zamknięty jeszcze trochę muszą się nauczyć w zakresie prowadzenie klubu; opryskliwa...
~makabra_cool
-

dodano: 2 lutego 2010

2011 - opinia wątek zamknięty Przede wszystkim ŚWIETNA muzyka. Wybawiłam się niesamowicie. Ponadto bramka i...
~2011
-

dodano: 10 stycznia 2010

olka509 - opinia wątek zamknięty Fajna zabawa, muzyka bardzo dobra, każdy znajdzie coś dla siebie, ciekawi...
~olka509
-

dodano: 6 września 2009

Bywało dużo lepiej... wątek zamknięty Niegdyś świetny klub z bardzo fajnym klimatem. Atmosfera była sympatyczna,...
~Icy Towers
-

dodano: 20 sierpnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
41

33

wątków

do góry