Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
MARTA JEST THE BEST!!!! wątek zamknięty Urodzinowa wizyta w alternative okazała się strzałem w 20 za trzy! Chodziło...
~potoolna
5

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 stycznia 2010

!!!!POLECAM MARTE !!!! wątek zamknięty po przeczytaniu wczesniejszych opinii zapisalam sie na pierwszy wolny termin...
~zanka
3

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 marca 2012

Czy któraś była u Pawła ? wątek zamknięty Czy któraś była u Pawła ?
Heeksa
-

dodano: 27 marca 2012

Rafał the Great :) wątek zamknięty Ja polecam Rafała! Dzięki niemu jak zwykle mam świetną fryzurę, a poza tym...
~Marta
-

dodano: 28 lutego 2012

rewelacja wątek zamknięty polecam Anete - bylam pierwszy raz i naprawde super i w dodatku wizyta u...
~danka
1

dodano: 30 sierpnia 2010

Super wątek zamknięty Iławianki zauroczone totalną odmianą :) Ada i Seba - piękne dzięki. Do...
~Dorota
-

dodano: 18 stycznia 2012

mało kreatywnie wątek zamknięty zapisałam się na pierwszy wolny termin. Trafiła mi się pani Wiola. Fryzjerka...
~ania
-

dodano: 11 stycznia 2012

Dobra alternatywa;-) wątek zamknięty Szczególnie warte polecenia są usługi Wioli (która wyczarowała na mojej...
~Aga
1

dodano: 4 listopada 2011

GENIALNA ADA wątek zamknięty W zeszłym tyg postanowiłam "drastycznie" zmienić fryzure z włosów do pasa...
~ramoneska
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 października 2011

~Routraf
-

dodano: 18 września 2011

how to write in malay wątek zamknięty rbuevejt bwusxgpc jeurbbio zyprifhb dsuulfqu gyhbahxq pcxocdhj...
~Routraf
-

dodano: 4 września 2011

KAROL - FATALNY ZGRZYT... wątek zamknięty Zachęcona pozytywnymi komentarzami wybrałam się dzisiaj do salonu... Krótkim,...
~Małgorzata Leman
2

dodano: 22 lipca 2010

nie dodawajcie tutaj opinii o CH FAMILII wątek zamknięty ludzie - strasznie utrudniacie zycie innym, ALTERNATIVE ma dwie siedziby - na...
~zagubiona
-

dodano: 30 kwietnia 2011

Domi - TAK, Sebastian NIE! wątek zamknięty Byłam tam dwa razy. Strzygła mnie DOmi, byłam bardzo zadowolona :) doradziła...
~pozdraiwam
-

dodano: 24 kwietnia 2011

Fantastycznie! wątek zamknięty Kolejny raz skorzystalam z uslug salonu Alternative na Rajskiej i jestem...
~AGATA
-

dodano: 23 kwietnia 2011

Godny polecenia ! wątek zamknięty Pierwszy salon w Gdańsku jaki odwiedziłam i jestem absolutnie zachwycona....
~Agish
-

dodano: 11 kwietnia 2011

Gorąco Polecam :) wątek zamknięty Z dzisiejszej wizyty i usługi jestem bardzo zadowolona.Farbowania i...
~Stelka
-

dodano: 18 marca 2011

ZADOWOLONA!!!!!! wątek zamknięty Byłam pierwszy raz i wiem że nie ostatni. Jestem bardzo zadowolona z Pana...
~Marta
-

dodano: 16 marca 2011

Sandra wątek zamknięty Świetna atmosfera zbudowana podczas strzyżenia! Na dodatek boskie mycie i...
~Ania
-

dodano: 1 lutego 2011

Dzięki alternative :) wątek zamknięty byłam dziś strzyżona przez Sebastiana, widać że zna się na rzeczy, oraz co...
~Sylwia
-

dodano: 24 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
147

124

wątków

do góry