Widok

Co dalej z Zatoką Sztuki?

Opinie do artykułu: Co dalej z Zatoką Sztuki?.

Sopocka Zatoka Sztuki nie przerywa działalności kulturalno-rozrywkowej. Plenerowych koncertów na plaży w tym roku nie będzie, ale właściciele nadal chcą prowadzić tutaj prywatny dom kultury i planują szereg wydarzeń na lato. Na dachu budynku otwierają także nową restaurację.

Pomimo konfliktu z magistratem i afery wokół osób związanych z Zatoką Sztuki, sopocki prywatny dom kultury - jak nazywają go właściciele - rusza z corocznym programem letnich wydarzeń kulturalno-rozrywkowych. ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież Karnowski nie przeszkadzałby im w prowadzeniu biznesu gdyby nie ukazała się pewna książka nie było aresztowan i ogólnie cała prawda nie wyszła na jaw. Swoją drogą dlaczego u nas wzorem zachodu nie istnieje bojkot konsumencki? W tych lokalach cały czas są ludzie:(.
popieram tę opinię 268 nie zgadzam się z tą opinią 12

dlaczego bojkotować coś co jest dobre

nie rozumiesz że aresztowanie jakiegoś tam współpracownika, nawet za gwałt, nie zmienia smaku potraw czy widoku morza z leżaka? Ludzie serio mają gdzieś te afery, przyjeżdżają na koncert, wystawę czy wypocząć.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 123

no i z tych pieniążków wspólnik który jest na wolności będzie opłacał adwokatów dla gwałciciela.

super! te smaczne potrawy w gardle by mi staneły. wolałbym do końca życia jeść konserwy z biedry niz wspomagać takich ludzi. Nie dla ludzi którzy wykorzystują dzieci!
popieram tę opinię 139 nie zgadzam się z tą opinią 2

żelazna logika

To nie kupuj nic od firm, ktore wykorzystuja do pracy dzieci z biedniejszych regionów świata. Czyli od wiekszosci odziezowek. Zresztą nawet kupując od porządnej w Twoim mniemaniu firmy, nie masz pojecia kim sa jej wlasciciele i jakich haniebnych czynow moga sie dopuszczac. Wez tez pod uwage, ze nawet w takiej Zatoce Sztuki pracuja tez jacys normalni kelnerzy, kucharze, ktorzy dzieki temu maja na zycie i nie musza miec zadnego zwiazku z chorymi przestepcami. Zebys mial jasnosc, ja tam nie bronie Zatoki Sztuki, bo ogolnie to mnie ten lokal smieszyl od poczatku, ale nie popadajmy w takie skrajnosci pod wplywem emocji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

żelazna logika

skoro zwykli, przecietni ludzie kradna i wykorzystuja, to wyzsze sfery maja prawo gwalcici dziewczynki z gorszych domow i bez madrych rodzicow, ktorzy hamowali by ich glupoty normalne dla wieku. wyzsze sfery to glonojady i karki. Jakie czasy, takie wyzsze sfery, bo wszystko tu gnije.

taka jest zelazna logika pr-owca, szmaty ktora za pieniadze wytarza matke w gwnie.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale tu nie chodzi o jakiegoś tam pracownika

Lecz o właściciela tego przybytku wątpliwej, za to niepełnoletniej rozkoszy.
popieram tę opinię 85 nie zgadzam się z tą opinią 1

o jaki smaczny kotlecik

Ciekawe czy nasza corke juz czy dopiero pozniej zgwalca. ..
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 4

powiem tak, rodzice więcej kontroli nad swoimi dziećmi, gdzie chodzi twoje dziecko po godz 22 , z kim się spotyka, gdzie idzie się bawić ? szkoła to również nie wybieg dla modelek więc pilnuj żeby twoje dziecko poszło do szkoły w przyzwoitym ubraniu , bez makijażu na twarzy........ a władze niech zrobią dyskoteki jak bywały dawniej dla dzieciaków do 21-22 , a później do chałupy nie ma cie na ulicach .....bo zapominamy,że oni również potrzebują rozrywki, ale nie w lokalach nocnych , a w Sopocie sa tylko takie :( a kto do tego doprowadził ...? ciekawe?
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 11

To jest usprawiedliwianie gwałtu

i zwalanie winy na rodziców i te dziewczyny.
Fakt, nastolatki robią różne głupie rzeczy ale dlatego, że są nastolatkami, nie dorosłymi. Dorośli powinni je chronić a nie wykorzystywać.
A tak na marginesie jakim trzeba być nieudacznikiem, żeby mieć "rwanie" tylko wśród naiwnych nastolatek...
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1

ze zwykłej, ludzkiej przyzwoitości, ot co

Jak widać spora liczba społeczeństwa nadal ma z tym problem.Nażreć się, napiąć biceps, pokazać kawałek d...Py na plaży.A później zdziwienie, że mają nas za naród cebulakow.Zwykła ludzka przyzwoitość i solidarność z ofiarami gwałtu powinna was powstrzymać przed odwiedzaniem tego miejsca.Nie ważne, że młode, głupie i naiwne dały się omamić, gwałt to gwałt, nigdy nie powinien mieć miejsca.A tak na marginesie ciekawe, czy się kiedykolwiek doczekamy jakiegokolwiek oświadczenia ze strony właścicieli, o przeprosinach nawet nie wspomnę.Jedno wiem na pewno, moja noga nigdy nie stanie w tym miejscu,moich znajomych również, nie będę wspierać kryminalistów i patologii.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brawo, w końcu jakaś mądra osoba się wypowiedziała
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie rozumiem.

Za to rozumiem doskonale, że sponsorowanie szamba jest sponsorowaniem szamba. I piękny widok z leżaczka, drinki z palemką i nastoletnie d*peczki czekające na sponsorów niczego w tej materii nie zmieniają. A ja nie mam ochoty wkładać swoich pieniędzy do kieszeni ludzi o mentalności kartofla.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jam lubię zatokę sztuki i parę innych lokali w Sopocie.

To tam wyrwałem moją ostatnią niunię. Dla ciekawskich, niunia jest pełnoletnia, ma 19 lat. Dodatkowo ma wspaniałą dubajską opaleniznę i cudowne usta, ładniejsze nawet niż mój 50 cm gibbiceps.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 61

No no no tylko nie GKS
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

prawdopodobnie za dużo wypiłeś

i wróciłeś do domu z przetykaczem do kibla. Shit happens.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 0

jurek ?
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo tam przychodzi klientela o bardzo niskich wymaganiach. Pomijając ostatnie afery itd. Tam od samego początku była fatalna obsługa. Nie potrafią też organizować imprez masowych a ochrona to największe buraki na świecie.
Skoro to ludziom nie przeszkadza inne rzeczy też nie będą
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 0

art invest

należałoby zbojkotowac połowe klubow w sopocie, ci panowie piorą kase nie tylko w dreamie i zatoce....
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie zwylki ludzie

To buraki z Warszawki. Głównie lemingi korporacyjny z Wilanowa i leszcze z Ursynowa.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co dalej z Zatoką Sztuki?

Jak to co?! Plajta :D
popieram tę opinię 113 nie zgadzam się z tą opinią 9

Sopot to jest prestiż elegancja i fun

To świat się kręci tu można spotkać księcia Arci, sam Joczci się pojawia wielcy tego swiata kocham sopot nad życie. Jak przychodzi sobota ubieram się w Ralfa Laurena i walę na monciak to jest fun jaassss
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nazywajmy rzeczy po imieniu

Zatoka Świń
popieram tę opinię 267 nie zgadzam się z tą opinią 12

Rozebrać chodnik przed wejściem i zlecić liczenie ziaren piasku

Od strony plaży. Jeżeli w przypadku jednym można, to w innym też. :)
popieram tę opinię 169 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jacek K. w jeden dzien zamyka interes...

ale budki z kurczakami :-D
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak na marginesie,w tej knajpie na dole jest strasznie brudno,przez okna ledwo co widac
popieram tę opinię 83 nie zgadzam się z tą opinią 6

No i ... ?

Estetyczna konstrukcja na plaży, wedlug uzgodnień. Powiatowy inspektor nadzoru budowlanego nie prowadzi postępowania administracyjnego w tej sprawie. Jest to obiekt zgodny z miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego.
Miejski konserwator zabytkow nie moze zamknac Zatoki "Sztuki" za brudne okna.

Wiec mysl, czlowieku! Bo wam malkontenci nic juz nie pasuje w Sopocie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18

Ten kurkidół na dachu od soboty zaczyna działalność

Znowu będzie prostytucja narkotyki i dymanie małolat
popieram tę opinię 190 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zazdrość du.ę ściska?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 65

Jakiej agencji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie byli tam ani razu, nie wiedzą co to, a wyrażają zdanie.... Poooolskaaa Patologicznaaaa!! Uaaajajajajjjeeeee!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

Jeden Krystek a taka klapa...
popieram tę opinię 63 nie zgadzam się z tą opinią 12

"The star"

W muppet show leciala cyklicznie taka historia "pigs in space" i zapewne tytul tych skeczow stanal u podstaw nowej nazwy. Coz, zawsze lepsze niz np. "swiniobicie", czy "chlewik". Oczywiscia najlepsza, wymyslona przez nieznanego geniusza "zatoka swin" bylaby idealna nazwa, juz oficjalna, ale biorac pod uwage toczace sie postepowania przeciwko kilku osobom, zbyt beszczelna. A szkoda, dobrze jest gdy nazwa oddaje wiernie istote tego, co nazywa.
popieram tę opinię 84 nie zgadzam się z tą opinią 3

Świnieeeeee w kosmoooooosiiiiiieeeeee!!!!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z żadnym znajomym nie poszedłbym do tego burdelu.

Nawet z kibla skorzystać.

Aż dziw bierze, że tam rodziny z dziećmi przychodzą.
popieram tę opinię 185 nie zgadzam się z tą opinią 3

on

rodziny ganksterów
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1

wies jak przyjedzie

To wszedzie wlezie
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 0

mik

prywatny dom kultury, gdzie z kulturą można wciągnąć ścieżkę koki
popieram tę opinię 181 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mają pojęcie o popkulturze z majnstrimu w ciuchach

z ałtletów, tandentnej biżuterii i marzeniach o koksie w ałdi tedei.

na blachach GKA lub GWE

Zatoka Botoxu
popieram tę opinię 71 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na takich zasadach mogą działać. Koncerty na plaźy do lamusa, skoro właściciele nie potrafili panować nad pijackimi burdami. Teraz jest ok.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zlikwidować ta rozpustę!
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pokazywać się tam to jest obciach!
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zburzyć ten b**del!!!

Paskudne miejsce gdzie taki gn*j jak Krystek i inni jemu podobni zwyrole gwałcili nieletnie 14 i 15 latki. Zburzyć a najlepiej spalić ten k***idołek!!!
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 2

?

Co tam robią dzieci - dziewczynki , lat 14-15 ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mordeczki Wy moje

O co chodzi z tymi bezsensownymi komentarzami? Nie chcesz to nie idź! To jest bardzo oblegane miejsce, bo widocznie spełnia oczekiwania docelowej grupy społecznej, czyli: ludzi pracujących, otwartych na świat, wykształconych itp. Jak ktoś woli Żubra pod Żabką to przecież jego wybór, nikt tego nie krytykuje chyba...
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 105

>spełnia oczekiwania docelowej grupy społecznej

to prawda

>ludzi pracujących, otwartych na świat, wykształconych itp.

HAHAHAHAHAHA :)
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyli zatokowej pedofilii przeciwstawiasz Żubra na ulicy?

Jakże patologiczny jest twój świat...
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 3

a Ty skąd się urwałeś , pewnie z Warszawki, że nie wiesz dlaczego taka decyzja magistratu, powinni zamknąć ten burdel i tyle,
oczekiwania ludzi, śmiech i żenada, przecież tam odbywało się stręczycielstwo, prostytucja i handel żywym towarem...pfuj...
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 4

Alkohol, narkotyki, prostytucja, posuwanie nieletnich małolatek

Spalić tą bude!!!
popieram tę opinię 71 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wysłać tam czterech jeźdźców apokalipsy - Pawłowicz, Kaczkę, szalonego ministra prawie generała oraz Szyszkę. Zrobią szybko porządek z bajzlem.
A na dobicie prokurator Żebro.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 4

uśmiałem się, a jak już tak apokaliptycznie

to jedna plaga ich już dopadła, ponoć krystek już wykupuje retrovir w aptekach
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Idź sam chyba że nie masz z czym...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

...... powiem tak poproszę o msze na plaży .... z poświęceniem kręconych moich włosów

.... śmiech na sali do czego dąży Sopot i jak to cudownie powiedzieć to nie pisiory doprowadzają do tego....a jeśli chodzi o Zatokę Sztuki, jeśli faktycznie jest to prawa co zarzucają właścicielom to czekam na rozwiązanie sprawy,winni zamknąć niewinni przeprosić...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 24

To czekaj. Mafia ktora za tym stoi ma sie swietnie. Stac ich na wynajecie agencji PR ktora dalaa ten artykul.

Dziewczynki dalej beda krzywdzone. Moze gdzie indziej, ale beda.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co z innymi knajpami ? zamknęli jedną , zamkną druga ,i trzecią , a w galeriach pełno małolat :(

dla mnie mogą zamknąć wszystkie lokale dla dziewczyn będzie to z korzyścią , dla chłopaków również , ale co dalej? Ja poproszę o powrót do przeszłości, gdzie mogłam iść z córką w wieku 12 lat na koncert na Molo , gdzie był świat fajnych ludzi, a młodzież miała lokal z dyskoteką do 22 ....natomiast obecnie mam na Molo jod owszem dobra sprawa, ale czy mam ochotę go wdychać w towarzystwie bełkotu i muzyki dochodzącej z jachtów, gdzie akurat trwa impreza?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

może dlatego nie widzisz , bo ciebie unikają pewnie ty nie działasz przyciągająco ...

ja tam nie wiem , ale chyba siedzisz wszystkie informacje w mediach ? i znane ci jest to zjawisko
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Coś chyba mało tej kultury?

Wow, ale dużo tych wydarzeń kulturalnych! Pierwszy lepszy osiedlowy dom kultury, chyba robi więcej przez tydzień.

Dom kultury???? Hahaha dobre sobie

Raczej walenie małolatek, tony dragów i morze alkoholu
popieram tę opinię 54 nie zgadzam się z tą opinią 1

no to pedofile mają zmartwienie

elity nie wiedzą gdzie koks teraz kupić, a dzieciarnia nie wie jak na ajfona zarobić:(
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 1

the star

sprawdźcie sobie na fejsbuku, ma juz zaplanowane IMPREZY to nie bedzie restauracja, tylko ta sama ZATOKA ŚWIŃ, tylko pod inna nazwą.
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może akcja na wzór tej

z okresu II wojny światowej-,, Tylko świnie siedzą w kinie''
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 2

ciekawe czy urwą łeb hydrze?

może jakiś remont chodnika przed budynkiem? pewnie też wyjdą jakieś problemy i rozkop pozostanie na kilka miesięcy.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

Różnica między Zatoką Świnek a budą z kurczakami jest taka

że pod budą nie było żadnych stręczących małolaty krystków.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

club sutenera i alfonsa

to nie zatoka sztuki tylko pedofill club powinno się nazywać
a łowców małolatek i sutenerów jeszcze zatrudniacie?
a szef d*pcy jeszcze 14stki?
powinni wasz zaorać a nie koncerty na plaży
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 2

OBSERWATOR

Czy ten kawał plazy co oni zajmuja to chyba dla wybranych Podejrzewam że tam przeciętny Kowalski nie pójdzie bo drożyzna z opisów na fejsie nic ciekawego
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy 13 latka w obcisłych majtkach na huśtawce z wystającą z nich pupa to sztuka?

Czy 14 latka dokonująca innych czynności seksualnych z dorosłym to sztuka?

a rodzice

A gdzie rodzice tej 13tki? czy oni sie interesuja co dziecko robi w nocy? 13 letnie dzieci powinny spac o 21!!!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nic na to nie poradzisz, bo to sa prawdopodobnie rodzinne tradycje i mamuski tak samo niegdys sobie poczynaly. W trojmiescie tego bylo zawsze pelno.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

gdzieś, jakoś?

żależy czy gruba czy chuda.

Jak chuda to może być sztuka.

...a gruba to salceson.

spoko

a ja tam ich podziwiam, że się poddali i działają, może przychodzą tam ludzie, w tym rodziny z dziećmi, bo po prostu dobrze się tam czują? jakby cokolwiek wzbudziło ich niepokój, pewnie by nie przychodzili, sam robiłem tam 50'kę mojego taty w zeszłym roku i byłem bardzo zadowolony, przecież nikt nikogo nie zmusza... opluć kogoś jest bardzo łatwo w tym kraju, a z tego co wiem, te całe zarzuty wyssane z palca były, żeby tylko dokopać, ehhh, Polska :(
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 41

Ile placa za tak marny wpis pochwalny? Chlopie slabo sie wysililes...
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 2

Genowefę 74, z nowego portu.

Jakbyś miał na imię Olivier to też byś takie głupoty gadał
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uwaga artykulik sponsorowany...uwaga artykulik sponsorowany. Ciekawe czy moderator usunie moj post podobnie jak kilka dni temu pod inna kryptoreklama.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2

w zatoce poznałem Justynę....

Zostałem oszukany
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

....okazała się facetem po przejściach.

Tylko zatoka koksów i botoksów?

A co z resztą burdelowni? Wszędzie jest podobnie czy to jónik, dim klab, i inne tego typu twory. Gdzie jest selekcja, ochrona czy policja? Sopot ja dziki zachod, sielanka i swawola. Miasto koksem plynące
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1

co za hipokryzja jaki dom kultury?? Burdel dla nowobogadzkich!!

to jest obrzydliwe co robili i robią!!
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nikt nie robi lepszej reklamy niż magistrat ! No i poniżej komentujący.

Jesteście super :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mam pytanie ?

Prowadzę z mężem biznes, on się łajdaczy (hipotetycznie) czy włodarz miasta będzie kazał zamknąć mi biznes? hm, otworze budę z kurczakiem ale też chodnik mi rozbiorą ? no ok. reklamę sobie walne na moim obiekcie, troszkę kaski wpadnie ... nie bo mi rusztowaniem zasłonią? jak tu żyć, no jak ? no to może zajmę się prasą lokalną, będę pisać o lokalnych kuriozach , ach nie , był taki , i on nie przetrwał w tych absurdach ...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9

W ramach

Atrakcji powinno się tam odbyć publiczne kamionowanie dzieciojebcow
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

tych galerii wszedzie!

a plaża to prywatna jest przed tą galerią ...co tam robią te leżaki?
ile kosztuje wynajem plaży?!?

Plaży - nie wiem. leżaka - 200zl/dzień
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zamknąć ten burdel zwany sopotem. Nie ma nic wspólnego

ze swoimi tradycjami i kulturą.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

Działalność kulturalna?To klub dla napompowanych botoksem panienek (zwanych potocznie glonojadami) i ich kolesi .
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 2

No nie? "sopocki prywatny dom kultury - jak nazywają go właściciele" ludzie mają tupet z tą nazwą, zwłaszcza po ostatnich wydarzeniach.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam wrażenie, że komentarz skopiowano z wcześniejszych negatywnych artykułów na ten temat ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

"Kto się tam pokazuje, tego ja nie szanuje"
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja ja sie tam pokazuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oceniają osoby które tam nie były i nawet nie postawili na chwile nogi w środku. Większość to propaganda i ploty.., ale pospulstwo Polskie głownie tym sie żywi. Z takim podejściem to idzie hejtowac wszystkie miejsca publiczne i każdy moze dołożyć swojej płoty i w ten sposób mozemy zamknąć każdy klub
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 32

Byłam (i nie, nie na imprezie tylko w ciągu dnia) i oceniam - tandeta, kicz, plastik. Mało tego - zostałam w tym miejscu okradziona. Dla mnie to miejsce nie ma nic wspólnego ze sztuką. Nie powinno istnieć. Byłam jeszcze zanim poznałam historię tego miejsca i zanim dowiedziałam się o tym co się tam wyczynia. I gwarantuję, że gdybym wiedziała wcześniej to w życiu bym tam nie weszła.

wracaj na Sokółkę

Sopot - krajowa stolica kokainy i mefedronu
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jaki macie budżet na te wszystkie komentarze?

Trolling w piątek o 6 rano... To chyba już wasza praca etatowa :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 16

A ty się rozejrzyj za inną pracą bo i tak zatoka niedługo zniknie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powinni rozdawać przed tym miejscem książkę "Zatoka Świń" to może by coś do ludzi który tam idą pierwszy raz dotarło. To miejsce to wstyd dla Sopotu. Ile by się Art Invest nie bronił, książka ujrzała światło dziennie i niestety to miejsce ma coraz gorszą opinię. Ze sztuką to miejsce ma tyle wspólnego, co nic... spalić, zburzyć, zrównać z ziemią - postawić parę ławek albo fontannę i będzie o niebo lepiej, spokojniej a i Sopot na tym zyska.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

i powiesić huśtawkę....

Oczom mym nei wierzę

Czytam opinie i oczom mym nie wierzę. Zawiść, plwanie jadem. Dogryzanie. Czy to naprawdę polska? Czy to wasz poziom rodacy? Na tydzień przed ŚDM?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 31

Prawda w oczy kole?

Skompromitowane miejsce.To nie zawiść i nie jad a oględne stwierdzenie faktów
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

yo jacek, yo radomir

melduję wykonanie zadania trollingu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Go Hania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Uwaga !!!

Rodzice !!!!! Proszę kontrolujcie swoje pociechy !!! W takich miejscach masa starych alfonsow którzy czekają na niedoswiadczone naiwne młode dziewczyny !!! Nie dajcie zniszczyć psychiki swoim dzieciom jak mi to zrobili !!!! Sopot to kurkidolek szczególnie ZS !!!!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sopot burdelowa letnia stolica Polski

Zwyrole posuwający 14 latki. Zatoki Świn i wszystkie te inne kluby to legalne burdele gdzie jak ktoś chce to mogą mu załatwić nieletnią dziewczyne, dziewczyne? Dziecko jeszcze! Oprócz tego morze kokainy, amfetaminy i alkoholu! Nikt z tym nic nie chce zrobić bo mafia, która rządzi tym kurkidołkiem ma wszystkich w kieszeni!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co, nie wolno

z nieletnia? Od kiedy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Psy szczekaja

A co robi karawana?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zatoka sztuki ?

Silikon, botox, brylantyn popijana czymś co nowobogaccy nazywaj dobrym szampanem. Jednak dobrze ze dodają ze to prywatny dom kultury. No jak taka będzie kultura to marna przyszłość czeka sopot.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie będzie lansu na instagramie:(

oj już wszystkie gwiazdy z instagrama nie będą miały się gdzie lansować, the roof zamknęli to lipa... teraz nie dodadzą żadnego zdjęcia z moetami w loży :(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

SUBJ1

Rodzina twierdzi, ze ostatnie wydarzenia to zmowa majaca na celu zniszczenie ich biznesu. Nasz reporter rozmawial z Marcinem Turczynskim. Zalozyciel Zatoki Sztuki powiedzial, ze najwazniejsze jest dla niego bezpieczenstwo rodziny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kto tam chodził, brzydze sie wami

gratulacje dla s.latkowskiego. żeby zwyrodnialcy nie zrobili mu krzywdy. a gdyby wasze dzieci , corki spotkał ten sam los. zwyrodnialcy

zamknąć to ohydne miejsce !!!

Kiedy skończy się ten ohydny proceder pedofilii w tym miejscu ." Piękna "przykrywka dla przestępców , zbrodniarzy !! Kto tam jeszcze chce wogóle bywać .....Wszyscy ludzie o moralnych kręgosłupach , zaniechajcie sponsorowania i uczestnictwa w tym bagnie !Oddać budynek na pozytek ludzi chorych ! ..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

sztuka

"Zatoka sztuki" dla sztuki ,czy dla nieletniej sztuki fe fe

Nazwa lokalu mija sie z celem!

Ten lokal nigdy nie powinien sie nazywać Zatoka Sztuki! To jest przykre, ze z tak pięknych miejsc robi sie przykrywki do brudnych interesów i to jeszcze pod nazwa która nie pasuje do celów w jakim lokal był wykorzystywany!

Milka

A ja się pytam gdzie byli rodzice tych dziewczyn. Mam 14 letnią córkę i zaraz bym się zainteresowała dlaczego dziecko nie wróciło do domu na noc albo wróciło późno. Zawsze wiem gdzie jest i najpóźniej 21 ma być w domu. Na równi z tymi pedofilami powinni odpowiadać.

Czyli to kobieta jest winna bo

się niewłaściwie ubrała? Teraz za gwałt na dzieciach mają odpowiadać rodzice. Logika poraża

Jaka pedofilia, wszyscy którzy tam przebywają to takie same świnie jak ten krystek i szef burdelu, bez wyjątku. Oby zgnili w więzieniu z tylkami jak wiadra
do góry