Widok

Co jest z tą Gdynią?

Dziś stwierdziłem że zrobie dobrze dla miasta, środowiska i wybrałem sie komunikacją miejską do pracy i od razu tego pożałowałem.
Miedzy 16:20-16.50 na przystanek WFC przyjechaly dwa autobusy, na przystanku na oko ze 100+ osób. Autobusy, które przyjechały i tak były pełne, weszło może 10 osób. Powrót z Oliwy zajął mi 2h. Finalnie, po 40 minutach czekania na przystanku, zamówiłem ubera i w ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałeś jechać rowerem

czas przewidywalny zima/lato podobny
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 27

jaki magistrat tak działa miasto, to samo w gdansku jest, i do tego 30 stopni ogrzewanie w autobusach i tramwajach przy 10 na plusie na zewnątrz, tacy są ecosreko
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja to samo. Wyjątkowo busem

Ale jak zobaczyłam tłumy pojechałam spod Batorego na Redlowo i w górę 192 a potem 147. Juhu

Jest na to sposob

Wsiadaj na przystanku dworzec gl. w 147, albo 190. One zaczynają tam kurs, więc łatwo o miejsce siedzące. Potem już tylko patrzysz na tych co nie dali rady wsiąść na Kieleckiej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

No tak, jadąc z Gdańska, wysiądę z skm przystanek dalej na głównej(+3min), żeby potem jechać 5 przystanków więcej przez pół Gdyni(+-10min) zakładając że nie ma korków. Realnie +30 minut taka operacja, super deal XD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale co się Dziwisz.

Opinia została zablokowana przez moderatora
do góry