Widok

Co mozna zwiedzic,zobaczyc w trojmiescie i okolicach ?

Mieszkam w Redzie , niedaleko trojmiasta i ono praktycznie nie jest mi obce... ale nie mam pomyslu co moge robic w wakacje... jest cos ciekawego do zwiedzania moze , zobaczenia ? a moze gdzies mozna niedaleko pojechac i cos fanego zobaczyc albo fajnie spedzic czas.. ?
pomóżcie :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co mozna zwiedzic,zobaczyc w trojmiescie i okolicach ?

poważnie pytasz czy żartujesz ?? trzeba się ruszyć ... z przed tv lub kompa i zwiedzać - jest tak ogromna ilość miejsc do pooglądania w Trójmieście i poza Trójmiastem że można przebierać w kierunkach wypadów na każdy dzień wakacji
w ramach zwiedzania/zobaczenia np. przyjemny wypad do Twierdzy Wisłoujście: http://www.trojmiasto.pl/Twierdza-Wisloujscie-o95.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jeżdżę rowerem i zwiedzam ciekawe miejsca może i Tobie taka forma spędzania wolnego czasu się spodoba
polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wczoraj byłam w parku w wejherowie,bardzo fajny plac zabaw,można wynająć rowerek wodny i popływać,jeden minus straszna ilość komarów
Dzisiaj mam zamiar wybrać się do grodziska w sopocie

Inne tematy z forum Czas wolny

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...

do góry