Widok

Co myślicie o ciuchach?

Witam szanownych bikerów. Co myślicie o ciuchach rowerowych firmy Shimano? Może testował ktoś z Was właśnie te ubranka? Bo mam rowerek Giant i chce sobie kupić jakieś rowerowe ubranka i nie wiem co wybrać. Nie kupie przecież jakiejś bluzki Authora, bo rower Giant z bluzką konkurencji jakoś mi nie pasuje. Zastanawiam się właśnie między Biemme a Shimano. Co o tym myślicie, które wybrać, a może macie jakieś swoje propozycje??? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuje ubranka firmy ACCENT. Konkurencyjne cenowo, całkiem fajnie się "nosi". Tylko modele poniżej 100 zł nie mają tak fantazyjnych wzorów, a raczej przejrzysty układ dwóch kolorów.

MW
ja mam Scotta a jezdzie w koszulce GT;p chyba mnie za to nikt nie zastrzeli?
windstopperowe spodnie biemmme sa ok... a nawet bardzo ok - przejechaly ze mna cala zime i tylko przy wiekszych mrozach dodatkowo zaakladalem welne na kolana
łachy szimano sa okrutnie drogie... a i niezbyt ciekawe kolorystycznie... chyba najfajowse sa rozn ciuchy firmowe, shwinn robi pikne i inni tez, a jak juz niemasz pomyła to sobie kup komplecik CCC :P
rB napisał(a):
> łachy szimano sa okrutnie drogie... a i niezbyt ciekawe
> kolorystycznie... chyba najfajowse sa rozn ciuchy firmowe,
> shwinn robi pikne i inni tez, a jak juz niemasz pomyła to sobie
> kup komplecik CCC :P

ale schwinn tez jest piekielnie drogi i u nas nie do dostania...wiem cos o tym ;). duzo jest noname'owych z fajna stylistyka (zob. allegro), albo biemme, castelli, accent jest w miare tani...scott, shimano powalaja cenowo..
an

ps. nie kupuj ccc ;PP ani mroza he he
czolem,

zgadzam sie, ze kolorystyka shimano jest raczej stonowana, ale ja zwracam szczegolna uwage na wygode, a przede wszystkim jakosc wykonania i pampersa - jezdze sporo i testowalem rozne spodenki. Dobry pampers to dla mnie podstawa. Mam kikla spodenek, ale czesc z nich lezy w szafie i stanowi tylko awaryjna rezerwe - wlasnie dlatego, ze maja cienkiego pampersa....

tanie ciuchy shimano: http://www.probikes.pl/index.php?cat=2

pozdrorower.
dobre pampersy ma Biemme (kilka rodzajow na rozna pogode), verge tez ma niezły wynalazek, polski wizard robi pampersy wzorowane na bieme ale słabo to wychodzi (drapią w dupe bo szwy zle zrobione). za to rudy to kompletna kicha... pampers taki jak w najtanszych gaciach czyli gabka a na to jakas szmata, bleee....
Tak się rozglądałem i chyba wybiore Accent'a, co myślicie o tym? W miare tani i nawet ma niektóre całkiem fajne kolorystycznie koszulki.
Kup sobie levis`y 501 made in china na targowisku we Wrzeszczu albo na 3 Maja. Na rower jak ulał i będą ci służyć x czasu:)
Macie też problemy downy.
mamy, a jak cie to srednio interesuje to sie powstrzymaj od komentowania, my tu poruszamy wazna kwestie mody rowerowej :P
co sobie kupisz to nikogo nie obchodzi, ale powstrzymaj sie od wyzywania innych. To bardzo niekulturalne i zle o Tobie swiadczy. Nie po to jest to forum, zeby sie obrzucac epitetami.

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

do góry