Widok

Co na 1. rocznice ślubu? Jakieś ciekawe pomysły?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie,

Chciałabym z mężem jakos miło spedzic czas w pierwsza rocznice ślubu, nie chodzi o jakies prezenty, a bardziej zalezy mi na jakoś romantycznie spedzonym dniu bądź weekendzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my byliśmy, co prawda nie na rocznicy ale ogólnie, na wspólnym masażu-super sprawa. byliśmy w gdyni w dr massage. co prawda to tylko godzinka ale mozecie np tak zakonczyc Wasz dzien :)
A jak to mniej więcej cenowo wychodzi?
wiesz co, my to w prezencie dostalismy ale zerknij na ich stronke wpisz w google dr massage gdynia :) moze bedzie cennik a jak nie to nr tel
Widziałam własnie taki masaż na Grouponie :) Moze zamówie, ale czekam na jeszcze jakies propozycje
może nocny rejs stena do Karlskrony ?
a może całkiem zwyczajnie, troszkę banalnie ale jakże miło.......

wieczorny spacer po plazy i lampka pysznego wina w małej knajpce :)
Super, zwłaszcza ze mieszkamy blisko morza, to zrobimy moze jakis wieczorny piknik na plaży :) ale nad tym masazem sie tez zatanowie
kregle,gokarty,zeglowka lub cos w ten desen...moze wypad do gdynia Kolibki? Parki linowy? Milo spedzicie czas a wspolna zabawa zbliza jeszcze bardziej :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja na I rocznicę zrobiłam nam personifikowane menu z Wedlowskimi Czekoladami. Z naszym zdjęciem ślubnym, imionami i pozycjami s wedlowskiego menu. Pojechaliśmy do Sopotu do pijalni czekolady i łasuchowaliśmy:) Potem spacer na molo i wieczorne atrakcje domowe:)

Może to nic wielkiego ale fajnie było wcinać lody z jednego pucharka i próbować różnych, nowych smaków wspólnie.

Często wspominamy ten moment patrząc na nasze własne czekoladowe menu:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, potrzebuje waszych poleceń i pomocy:)
Planuję romantyczny weekend/ dłużej dla dwojga na urodziny dla partnera, ale jestem kompletnie ciemna w to, od paru godzin próbuje to zorganizować ale nie udaje mi się, macie jakieś polecajki gdzie byłyście z partnerem np z gruponu lub prezent marzeń, mam na to przeznaczone 1000 zł ale jeśli dałam śmiesznie mały budżet jak na takie coś to może być więcej, zależy mi na wyżywieniu, basenie/jacuzzi może jakimś spa? Jeśli nie, to możecie polecić jakieś super miejsca w Polsce na spędzenie tam czasu, atrakcje, jesteśmy z gdanska Co warto jest również podarować dodatkowo do takiego wyjazdu? Co sądzicie o zegarku? https://shop.xicorr.com/blog/zegarek-meski-idealny-na-prezent Czy ktoś może miał zegarek od marki Xicorr?

Inne tematy z forum Prezenty

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

Jakie gry online dla dziecka? (6 odpowiedzi)

Jak w temacie. Co warto pokazać 5-7 latkom?

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

do góry