Widok

Co powstaje przed Cmentarzem?

Przy wjeździe na cmentarz wylano 4 betonowe kotwice.
Czy ktoś z Pqństwa orientuje sie czym nas znowu zaskoczą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie wracaj z tej zagranicy jak tam tak ładnie
i przypadkiem nie wywieszaj majtek na ogrodzie lub balkonie, bo mi to też psuje krajobraz
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10
Dzięki Agnieszko za wsparcie. Szkodatylko, że tak niewielu osobom zależy na estetyce naszej wsi. Smutne jest też to, że dzieci, o których piszesz, uczęszczaja do szkoły, która jest jednym z większych plakatowisk w Baninie. Czym skorupka za młodu nasiąknie ... Wstyd kadro nauczycielska!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
ludzie czy Wy nie macie innych problemów??? Takich przyziemnych np znowu do zapłacenia rata za mój cudowny, idealny domek; tylko ciągle węszycie i czepiacie się wszystkiego każdy w tym kraju chce żyć i zarobić, może zacznijcie naprawiać świat od siebie a nie od innych??!!?? Proponuję nowobogackim kredyciarzom z wielkich i zadbanych miast zająć się własnym życiem a nie uprzykrzać innym!!! Dajcie spokój ta wieś to nie Wasza własność a reklamy na płocie szkoły niech wiszą i niech szkoła nawet na tym zarabia bo widać w jakim opłakanym stanie jest i ile na wszystko daje gmina a ile trzeba samemu kombinować żeby naszym dzieciom żyło się lepiej!! No i proponuję zająć się wychowaniem tych naszych dzieci bo jakoś plac zabaw notorycznie jest dewastowany i nikomu to nie przeszkadza!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jak grochem o ścianę.
Jeśli nie chcesz nic robić, to przynajmniej nie przeszkadzaj tym, którzy chcą coś zmienić.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
Nie przepracuj się, to już drugi post w tym tygodniu..
Nie można tak w tych zmianach się zapędzać, trzeba o zdrowiu pamiętać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lekarzu zmarnowałeś okazję, żeby siedzieć cicho.

Zerknijcie na obrazek
http://img2.repostuj.pl/20140403180321uid2518.jpg
Czy nie można tak u nas? Nie widać różnicy pomiędzy tymi obrazkami? To my sami możemy to zmienić. Gmina nam do tego niepotrzebna.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś z Was przyjdzie do pani dyrektor szkoły i powie: dam szkole te pieniądze, które zarabia na reklamach, tylko niech je pani zdejmie? Naprawdę uważacie, że gmina zapewnia finansowanie wszystkich potrzeb szkoły?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chciałam zauważyć, że na płocie kościoła w najbardziej reprezentacyjnym miejscu od strony ulicy też wisi baner, kogo? No oczywiście nawiedzonego.... Dorniaka!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a czemu nawiedzony?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

fotowoltaika (185 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

edukacja domowa (80 odpowiedzi)

Czy ktoś w Baninie prowadzi edukację domową swoich dzieci?

do góry