Widok

Co sadzicie o rowerkach MAGNUM?

Hej! co sadzicie o rowerkach firmy magnum, bo znalazlem niedrogi trekking(800zl) z miare rozsadnym wyposazeniem(altus, rama alu,korba suntour,pelne wyposazenie)ten rowerek to paseo de lux.Moze ktos z Was ma juz ten rower. Jesli nie co sadzicie o UNIBIKE Crossfire
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem posiadaczem roweru magnum sam roer był by fajny gdyby nie to ze po roku prawie jak go mam a poj jak nim jezdze on sie rozwala :( on sie z kazdej strony sypie. zle był skrecony juz mam po reklamacjia w sklepie usłyszałem to byl nasz dobra wole za go skrecilismy panu no :) wiec sami ocencie :)
Każdy rower, który kupiłem, zanim zacząłem na nim śmigać ja lub dzieci, to najpierw sprawdziłem, czy jest dobrze skręcony, czy nie ma luzów i czy jest w stanie zapewnić bezpieczeństwo podczas jazdy.
ja wlasnie czaje sie aby kupic taki rowerek..

z tym, ze ten model, o ktorym piszesz znalazlem za 920zl :-(

a gdzie TY wypatrzyles za te 800zl??
Hej!
Za 800 zł ale bez amorka, natomiast za 920 z amorkiem marki zoom.
A na allegro to mozna je dostac o ponad stowe tansze, sprawdz!
Zreszta juz dokonalem zakupu. Zdecydowalem sie jednak na Unibike Crossfire, jest o 200zł drozszy, ale dziala bez zarzutu, leciutko a do 30km/h to mozna przyspieszyc w pare sekund. szczerze polecam(az 2 lata gwarancji na caly rower, jaka firma tyle daje, bo na pewno nie author, giant i tym podobne-pozdr.
rozejrzyjcie sie za czyms innym...
Kupiłem dwa lata temu rower Magnum Paseo exclusive trekking i musze
powiedzieć, że jest to rower bardzo wytrzymały (staje na przednim kole
, jazda na tylnim itp.) wiem , że ten rower nie do tego służy ale to tylko czasami jak sie nudze . I jedyne co mi sie w nim psuje cały czas to support,
co jakiś czas musiałem go rozbierać i smarowac no i tak przez 2 lata, ale dziś zmieniam support na nowy cały wkład bo orginalnie niestety są zwykłe kulki. A i po jeździe w zimie odpadł mi bagaznik (zardzewiał) no , a pozatym to rower sie świetnie spisuje .Przy zwykłej jeździe nie powinno się nic popsuć, no i lepiej zaraz po kupnie wymienić orginalny support, on jest troche źle uszczelniony i dlatego zawodzi .
Korzystam z roweru bardzo długo czas i muszę powiedzieć, że był to bardzo dobry wybór - dział idealnie. Na 18 urodziny dostał ode mnie: nowe linki hamulcowe, nowy support Shimano, dynamo w piaście, oświetlenie led axa, nowy łańcuch, nowe błotniki (orginalne niestety połamałem) i nowe rączki na kierownicę. Przerzutka od nowości Altus, hamulce też od nowości - zero zastrzeżeń. Rower działa jak szwajcarski zegarek, wystarczy tylko trochę o niego zadbać ;) Stwierdziłem, że lepiej zainwestować kilkaset złotych w modernizację, niż wydawać prawie 3000 na nowy.

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

Skradziono rowery Habenda ul. Wielkopolska (20 odpowiedzi)

skradziono 2 rowery MTB, proszę o kontakt w razie znalezienia lub widzenia takowych na...

do góry