Widok

Co sadzicie o tym??- Bazantarnia XC

A co sadzicie o tym co napisal Darek "Jak to zazwyczaj bywa organizacja prawie każdej imprezy może budzić wiele kontrowersji, tak było i na finale tegoroczej BAŻANTARNI XC.
Okazuje się że Jurek oraz ja imprezę robiliśmy tylko i wyłącznie dla siebie. Nagrody były bardzo kiepskie - za pierwsze miejsce ktoś dostał jakiś portfelik - w paczkach za generalkę nie było Snikersów, natomiast mój syn zjadł 10 kiełbas (słownie dziesięć). Takie wiadomości rozsyłane są pocztą pantoflową wsród elblążan - DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE"(http://www.bikerelblag.hg.pl/index1.htm )

Wg.mnie to najlepsza impreza na jakiej bylem!!!A typowi który rozprowadza te ploty nalezaloby skopac tylek.Dodajcie otuchy organizatorom.Niech wiedza ze moga na nas liczyc!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gowno prawda !!

od 2000r jezdze na BAŻANTARNIE XC i jest ot najepiej zorgaznizowana impreza ktora cyklicznie odbywa sie w polsce polnocnej (nie wiem jak jest na poludniu poza Langami)

Darecki i spolka odwalaja super robote, a Ci co maja cos przeciwko niech sie ujawnia cioty i zrobia cos lepszego !!!
normalne s********stwo !!
zgadzam sie z toba.Mam nerwa na nich.Nie wiem czemu ktos takie bzdury odwala.Moze ktos dla którego trasa jest zbyt trudna i niemoze nawet po niej przejsc.A moze jest zazdrosny o to ze Dareckiemu i spólce udaje sie przeprowadzic tak fantastyczne zawody.Zaczelem nawet zabierac na nie mojego kuzyna(7-9) i cala rodzinke.Jestem ciekaw dlaczego ktos cos takiego odwala.
Dla mnie to jest po prostu zazdrość albo nei weim co to ma być, bo po prostu ktoś chyba pomyślał że za dobre imprezy robi Darecki to mu je zepsuje. Nie chce nawet komentować tego co ktoś zrobił, bo jest to po prostu chamstwo, jak można podszywać się pod kogoś i jeszcze głosić w jego imieniu takie kłamstwa.
pozdrawiam
Żywy
Albo ktoś sobie dla jaj puszcza takie plotki, normalnie prostactwo...
niestety te ploty to nie żadne jaja - w tamtym roku byłem okrzyknięty gwiazdą medialną co to stoi na samym środku i nic nie robi tylko strzela wywiady :-) zniosłem to a teraz twierdze - "a mnie to lotto"
Szachy i turystyka - 16.10 startuję siódmy raz w Harpaganie. Tworzymy tym razem "TARS" - nie wiecie co to będzie? - dowiecie się już niebawem.
To jakaś bzdura, te plotki. Chyba nikt nie ma wątpliwości. Jak dla mnie motywem tego kolesia była zazdrośc. Zawsze tak jest, że jak ktoś coś robi dobrego to inni chcą mu to spieprzyć. Darecki - nie poddawaj się! Najlepszą imprezą rowerową jaką znam jest BXC! To chyba jedyna impreza kolarska z klimatem imprez biegowych, jeżeli ktoś wie o co chodzi. Bez buraczenia, męszczenia się. Za to mozna się uśmiechnąć, a organizatorzy traktują Cię tak jakby to właśnie dla ciebie ją zorganizowali, jakbyś to właśnie ty był tu najważniejszy. Super! Pełen profesjonalizm! A do tego dobrą atmosferę stwarza to, że Darecki każdego zna, z każdym sobie trochę pogada, z każdym się z czegoś pośmieje. Naprawdę byłem w szoku jak pojawiłąme się tam pierwszy raz. Takiej imprezy jeszcze nie widziałem.

A temu co te plotki, to trezba skuć mordę!
3 pazdziernika bylem pierwszy raz na Banantarni i impreza zrobila na mnie dobre wrazenie. Mysle, ze nie ma co sie przejmowac takimi plotkami, bo kazdy kto byl, wie jaki jest poziom organizacji i na pewno byl zadowolony.
Szkoda tracic czasu na martwienie sie jakimis plotami niezyczliwych ludzi - BXC to swietna impreza, swiadczy o tym chociazby szeroki sklad startujacych zawodnikow :)

Inne tematy z forum Rowery

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...

do góry