Widok

Co sądzicie?

Pojawił się tu gdzieś temat warsztatu na Kubusia Puchatka/Pszennej. Nie wiem jak się nazywa ale w okolicy chyba innego nie ma. Ktoś był? Może się wypowiedzieć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

janusz to malo powiedziane
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może ktoś kto faktycznie ma coś do powiedzenia opierając się na doświadczeniach się wypowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie potrafią rozpoznać przyczyny. Oddałem auto, stało dwa tygodnie bo nie potrafił facet zdiagnozować co mu jest. Koniec końców coś tam wymienił, skasował a po tygodniu jechałem do Gdańska do innego warsztatu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jedynie blachę może wyklepac a do mechaniki niech się wogule nie zabiera bo nie ma pojęcia samouk
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

wogóle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

hahaha Januszu ortografii w ogóle
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Był tam jeden który się znał na rzeczy ale już niestety nie pracuje.
Naprawiał mi i śmiga idealnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ceni sobie jak serwis a pojecia niema zadnego , a do uczciwosci mu daleko a umijetnosci niewspomne a moze ciagniki potrafi naprawic?!!!!!!!!!!!w baninie warsztaty to kompletna porazka !!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A mówisz teraz o? Tym co był czy tym co jest?

Poważne naprawy robi się w Leźnie u Hreckiego, nie jest to tanie ale ale 100% skuteczności. Nie robią blachary tylko silniki i elektronikę i elektrykę. Polecam się skonsultować , wysłali mnie kiedyś do niego z servisu fiata na Hallera w Gdańsku bo nie wiedzieli dlaczego mój stilo nie zapala od razu tylko kręci i kręci. Diagnoza w 5 minut naprawa 400zł plus gwarancja 2 lata. Teraz mam scenika i chryslera i też tylko tam naprawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

buractwo totalne. Bylismy kiedys i tekst: bo widzi Pan kur.a , zaj......e itp
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

do góry