Odpowiadasz na:

Re: Co słychać w wielkim świecie? (wątek wolny od: forumowej agresji i wymądrzania się) ;)

@Graszka - ja do szpinaku zawsze dodaję dużo czosnku, sól morską, pieprz świeżo zmielony i dobrej jakości masło; tak podduszony jest idealną bazą aby położyć na nim grillowanego łososia z dodatkiem... rozwiń

@Graszka - ja do szpinaku zawsze dodaję dużo czosnku, sól morską, pieprz świeżo zmielony i dobrej jakości masło; tak podduszony jest idealną bazą aby położyć na nim grillowanego łososia z dodatkiem soli i pieprzu cytrynowego.

@anonim - wystarczy włożyć w gotowanie serce, emocje, chęć, nawet jak gotuje się dla samego siebie^^ Talent sam przyjdzie:)

@TB - to spróbuj papardelle z grzybami, czosnkiem i pietruszką.

zobacz wątek
10 lat temu
Halewicz

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry