Widok

Co tak cicho ?

Łowca publikował zazwyczaj o tej porze ceny warzyw. Sadyl milczy. Te fał eny mają uśmiech na twarzy....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

> Sadyl milczy

A czym miałbym się ekscytować?
Jakaś namiastka wyborów odbyła się dwa tygodnie temu. Polacy wybrali, jak wybrali, to teraz mamy tylko oczekiwanie na rozstrzygnięcie, czy będzie ch.jowo, jak dotąd, czy jeszcze gorzej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

U ciebie nic się nie zmieni. Miejsce zamieszkania, auto i stan cywilny pozostanę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Niezależnie kto zostanie wybrany to ci*lowy charakter Gdynianina z nami pozostanie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

To jest ten moment żebyś napisała coś o szczaniu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Na życzenie Gdynianina opowiedziałabym jak szcza na mieście po krzakach i bramkach, ale nie opowiem bo mi kultura zabrania
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

(3 dni temu)
Gdynianina zawsze można spotkać w niedzielę pod kościołem, zaraz po tym jak w sobotę szcza po krzakach i bramach

Powyżej twój wpois sprzed 3 dni. Taki jest właśnie twój poziom. Mniej więcej równy temu co masz na koncie czyli okolice zera.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sami widzicie.
Typowa frustratka , która już w młodym wieku się, że jej życie się nigdy nie zmieni.

A poziom określa jej historia o szczaniu. To wyżyny mozliwosci tej niewiasty za 5 zl.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Hydepark

a to na rano ;) (345 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

Mowa nienawiści ustawa - zagrożenie dla wolności słowa? (7 odpowiedzi)

Hej, Rząd podejmuje działania mające na celu wprowadzenie mowa nienawiści ustawa, która ma...

Kogo polecacie od umów frankowych? (3 odpowiedzi)

Interesuje mnie, które kancelarie prawne mają najlepsze wyniki w sporach z bankami detalicznymi...

do góry