Widok

Co tak śmierdzi?

Wytrzymać tego nie idzie! Nie ma jakiejś metody powstrzymania tego, kto takie aromaty roztacza?
Nie jest to lokalne, bo smród zaczyna się jeszcze przed rondem w Rębiechowie, w najlepsze czuć go pod biedrą i na osiedlach po bokach głównej drogi...
masakra!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

zapomniałeś dodać że pomieszane z najbardziej "naturalną" świńską gnojowicą bo bydła już nie hodują.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przesadzanie i tyle.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zwykły wredny kaszub co w najcieplejsze dni w roku wylewa.

Czyli jak nie lubię wąchać zwierzęcych odchodów to już mogę się nazywać miastowy?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dziwia mnie wypowiedzi, ze te smrody komus nie przeszkadzaja...A niektorzy wrecz sie nimi rozkoszuja.... Albo takie osoby siedza w szczelnie zamknietym domu, albo "zapach" w domu nie odbiega od zapachu gnojowicy i ludzie nie czuja roznicy...Mieszkam tu juz dlugo i przeszkada mi ten smrod na dworzu ktory czuc od ronda w Rebiechowie na pol Banina. Fajna pogoda, ale mozna zapomniec zjesc posilek w ogrodzie...Mi apetyt odchodzi przy tym smrodzie. I chcialbym zobaczyc rolnika z Banina czy tez okolicy ktory nie sprzedal dzialki pod mieszkaniowke...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

dzięki takim wrednym kaszubom masz co żreć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

tego growna żadny rozsądny nie je...już lepsze od holendra albo niemca tam g*wno ale w równych kupkach a u nas jak się panu zazyczy, najlepsza jest jakość mięsa jak ktoś ma o tym pojęcie to wie zostały nam już tylko tanie azjatyckie rynki takie to dobre, ale to taka wymiana my żremy ich chemiczną pange i tilapię a oni nasze wspaniałe kurczaki i świnine bez jakielkolwiek przewidywalnej jakości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Nowym Tuchomiu też prawie ciągle śmierdzi, co kilka dni rolnik przywozi sobie gnojówkę z kurników i robi aromaterapię dla całego osiedla, cudowny zapach kurzego g*wna i rozkładających się kurczaków. Serio bez tego nie urośnie? Bez żartów. Jak wieje nie w naszą stronę to jesteśmy szczęśliwi bo można otworzyć okna, taki luksus .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

No tak, kupilscie domki w sopocie. Jest mi was po prostu po ludzku szkoda, oby wam sie lepiej żyło.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry