Widok

Co to ma być?!

Mieszkam na stogach dzisiaj podczas deszczu spędziłem 50 minut czekając na tramwaj! zaszedłem na przystanek na tablicy było ze 3 ma być za 9 min no to czekam.... najbliższy tramwaj przyjechał po 45 minutach była to 8 tak zapełniona ze zmieściły się tylko 2 osoby na sile a motorniczy nie był w stanie zamknąć drzwi. następny tramwaj przyjechał za 5 min ale tez nie było w nim za dużo miejsca wolnego jednak ludzie którzy zostali na przystanku jakoś się do niego wcisnęli a w czasie tych 50 min przyjechało 5 tramwai na Siedlce już nie mówiąc ile przyjechało jadących na Chełm!. nie było żadnej informacji o jakichkolwiek opóźnieniach w kierunku stogów tez jeździ sporo ludzi ale jeżdżą tam tylko 2 tramwaje i 1 autobus gdzie w godzinach szczytu dojazd do domu jest koszmarny! niby jeździ jeszcze 9 jednak mało kto nią jeździ bo większość i tak musi się na Przeróbce przesiąść... nie dziwi mnie że większość ludzi woli stać w korkach niżeli czekać pół godziny na przystanku aż jakiś tramwaj raczy przyjechać gdzie zimą w mało którym ogrzewanie działa poprawnie zimą a latem nie jest włączona klimatyzacja (są wyjątki co do klimatyzacji) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Awaria jak zwykle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry